Sağlıkla kucağınıza alın. Aylık iğne mi kullanıyordunuz ?kızlar doğumdan sonra tüplerimi bağlatmak istiyorum 1 düşüğüm var br kızım var tekrar hamileyim şuan ki hamileliğim iğne ile korunurken oldu tamamen süpriz gebelik. kızım 22 aylık zaten ilerde kardeş yaparız diyordum ama planlandığı gibi olmuyor bazen. Sezeryan doğumda tüplerini bağlatan var mı 31 yaşındayım bu arada.
evet bir işe yaramadı yada iğne bozuktu bilmiyorumSağlıkla kucağınıza alın. Aylık iğne mi kullanıyordunuz ?
6 buçuk yıldır iğneyle korunuyorum o yüzden sordum gününü mü kaçırdınız ? Koruma oranı çok yüksek çünkü iğnenin.evet bir işe yaramadı yada iğne bozuktu bilmiyorum
eş onayını biliyorum eşimde onay verecek mecburen yoksa okullar hep tatil olacak onun için6 buçuk yıldır iğneyle korunuyorum o yüzden sordum gününü mü kaçırdınız ? Koruma oranı çok yüksek çünkü iğnenin.
Eşin onayı gerekiyor diye biliyorum tüp bağlatmak için .
eş onayını biliyorum eşimde onay verecek mecburen yoksa okullar hep tatil olacak onun içinama bi sorun yaşayan var mı regl ken daha fazla ağrı oluyor diyolar. doğum sonrası ağrı sızı çok oluyor mu normal sezeryana göre. ben onu merak ediyorum ilk bebeğimi normal doğurdum doğum sonrası yanımda kalacak kimsem yok aile falan. benim ailem uzakta il dışında eşimin annesi yıllar önce vefat etti.
ben özellikle sezeryan doğuracağım tüpleri bağlatmak için özelde yapacağımdan benim tercihime bakıyor iş. Bir fark oluyor mu onu merak ettim. iğnelere güvenmiyorum artık. Zaten başkada çocuk doğurmak istemiyorum 2. ye hamileyim Allahım onlara ömür versin.ben hic bir sorun yasamadim bu duruma ozel.
dogum zaten sezeryan olacakti baska bir sebeple, o yuzden o konuda bir sey diyemiyorum,
belki doktorunuz sizi yine de normal doguma yonlendirebilir.
bende oyle bir durum yoktu, sadece ekstra bu operasyonun eklenmesi ile dogum 10 dakika kadar daha uzamis oldu, tek etkisi bu oldu.
Benim annem 4. Çocuğunu 34 yaşında doğurduktan sonra tüplerini bağlatmış normal doğum sonrası. Ama çok zor olduğunu pişman olduğunu söyler hep konusu açıldıkça. 38 yaşında da menapoza girdi zaten. Daha önce sezeryan deneyimi olmadığı için mi yoksa gerçekten ağır bir ameliyat olduğu için mi o kadar zorlanmış bilmiyorum. Ve ameliyattan sonra doktor çocuklarına çok iyi bak s... Hanım bundan sonra asla çocuğun olmayacak demiş o zaman da duygusal pişmanlık yaşamış.
ben özellikle sezeryan doğuracağım tüpleri bağlatmak için özelde yapacağımdan benim tercihime bakıyor iş. Bir fark oluyor mu onu merak ettim. iğnelere güvenmiyorum artık. Zaten başkada çocuk doğurmak istemiyorum 2. ye hamileyim Allahım onlara ömür versin.
İğne ile korunma konusunda temel bilgiler verebilir misiniz6 buçuk yıldır iğneyle korunuyorum o yüzden sordum gününü mü kaçırdınız ? Koruma oranı çok yüksek çünkü iğnenin.
Eşin onayı gerekiyor diye biliyorum tüp bağlatmak için .
Oğlum 7 yaşında 6 aylıkken başladım iğneye , aylık iğne yaptırıyorum. Çok şükür bir problem olmadı. Her ay düzenli yaptırmak gerekiyor mesele ben her ayın 1 inde yaptırıyorum. Kullanacaksanız önce sağlık ocağındaki ebelere ya da uzmana görünün tavsiyesiyle başlayın. Yanlız ilk başladığımda 15 TL ydi, şimdi 73 TL olmuşİğne ile korunma konusunda temel bilgiler verebilir misiniz
Hapta o kadar ..ucuz birşey yok.İlk ay koruma sağlıyor muOğlum 7 yaşında 6 aylıkken başladım iğneye , aylık iğne yaptırıyorum. Çok şükür bir problem olmadı. Her ay düzenli yaptırmak gerekiyor mesele ben her ayın 1 inde yaptırıyorum. Kullanacaksanız önce sağlık ocağındaki ebelere ya da uzmana görünün tavsiyesiyle başlayın. Yanlız ilk başladığımda 15 TL ydi, şimdi 73 TL olmuş
Orası öyle ucuz hiç birsey yok.Hapta o kadar ..ucuz birşey yok.İlk ay koruma sağlıyor mu
Annem baglatti. Hiç bir sıkıntı yasamadikızlar doğumdan sonra tüplerimi bağlatmak istiyorum 1 düşüğüm var br kızım var tekrar hamileyim şuan ki hamileliğim iğne ile korunurken oldu tamamen süpriz gebelik. kızım 22 aylık zaten ilerde kardeş yaparız diyordum ama planlandığı gibi olmuyor bazen. Sezeryan doğumda tüplerini bağlatan var mı 31 yaşındayım bu arada.