- 3 Ocak 2016
- 238
- 95
- 32
-
- Konu Sahibi NursedaCan
Daha çok yeni canım 10 günde falan ağrılarım hafiflemişti sabret biraz daha bebeğini de en kısa sürede kucağına alırsın inşallah4 gün önce sezeryan oldum kalkıp yatmak çok zor dikiş yerlerm tuz basmış gibi sızlıyo benim gibi bu durumu yaşayan varmı özellikle sol tarafım. . aağlatıyor beni resmen ne olur cevap verin psikolojim bozuldu düzelemiycek miyim bebeğim küvez de
normal yani öyle miDaha çok yeni canım 10 günde falan ağrılarım hafiflemişti sabret biraz daha bebeğini de en kısa sürede kucağına alırsın inşallah
Çok normal canımnormal yani öyle mi
tek derdim dikiş ağrısı oturup kalkamıyorum ölüyorum resmen tuz basmış gibi sızlıyoBel agrim, sag omuz agrim,bas agrim ve dikis agrim oldu. En kotusu omuz agrisiydi. 15 gunumdeyim ayakta kalinca dikisim agriyor digerleri gecti.bas agrin varsa bol bol sade kahve ic. Omuz icin kas gevsetici surdum.hafifledi.
allah razı olsunÇok normal canım
Hepimizden canım. Anormal bi durum değil sonuçta ameliyat ve ağrı sızı çok normal sabret geçecek hepsiallah razı olsun(((((( çok korkuyodum ters giden bir şey var diye birde bi iki tanıdık sezeryan olmuş bizim öyle olmadı deyince iyice kötü oldum sadece ben mi böyleyim diye
Sadece dikis acin varmis o da yakinda gecer bi kac gune daha hafiflemis olursun.bende birde omuz agrisi vardi dikis acisindan daha kotuydu.allah razı olsun(((((( çok korkuyodum ters giden bir şey var diye birde bi iki tanıdık sezeryan olmuş bizim öyle olmadı deyince iyice kötü oldum sadece ben mi böyleyim diye
sağol canım allah razı olsun ya bel omuz ağrılarm falan var ama onun yanında hafif kalıyoSadece dikis acin varmis o da yakinda gecer bi kac gune daha hafiflemis olursun.bende birde omuz agrisi vardi dikis acisindan daha kotuydu.
Allah anali babali buyutsun yavrunu ins.
çok sağol allah bin kere razı olsun bunu duymaya o kadar çok ihtiyacm vardı kiHepimizden canım. Anormal bi durum değil sonuçta ameliyat ve ağrı sızı çok normal sabret geçecek hepsi
sol taraf.m o kadar çok yanyo batıyo ki elim le bastıryorm inşallah geçer tez zaman da sağol allah razı olsun inşallah bende bebeğim de iyi oluruzÇok çok normal.. aynılarını yaşadım.. 15 günden sonra artık yavaş yavaş düzelmeye başlıyorsun. Ben 65 gün oldu doğum yapalı. Şuan çok iyiyim. Ama bu sefer ameliyat yerimde hala uyuşukluk var mesela.. sezaryanin iyileşmesi aylar alıyor maalesef... bu arada Rabbim şifa versin InşaAllah safi ismiyle bebeğinize ve size
4 gün önce sezeryan oldum kalkıp yatmak çok zor dikiş yerlerm tuz basmış gibi sızlıyo benim gibi bu durumu yaşayan varmı özellikle sol tarafım. . aağlatıyor beni resmen ne olur cevap verin psikolojim bozuldu düzelemiycek miyim bebeğim küvez de
15 gün oldu sezeryan doğum yapalı. Bebeğimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz ama zorlanıyorum. Besliyorum altını değiştiriyorum gazını çıkarıyorum yatınca ağlıyor uyumuyor yada uyusa bile arada uyanıyor ne yapsanız boş ağlama krizine giriyor. Ne yapmalıyım ? Deneyimli annelerden tavsiye rica ediyorum.
Bebeginiz daha cok ufak muhtemelen dis dunyaya alismaya calisiyordur aglamasi da eger bir saglik sorunu yoksa bu yuzdendir. Bebeginizin 9 aydir tanidigi sesine sicagina alisik oldugu bir sizsiniz. Kendini yapayalniz hissettigi bu dunyada onunla konusarak mumkun mertebe gogsunuzde kulagi kalbinize gelecek sekilde uyutursaniz sizin sicakliginiz ve kalp atis sesiniz onu rahatlatacaktir.15 gün oldu sezeryan doğum yapalı. Bebeğimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz ama zorlanıyorum. Besliyorum altını değiştiriyorum gazını çıkarıyorum yatınca ağlıyor uyumuyor yada uyusa bile arada uyanıyor ne yapsanız boş ağlama krizine giriyor. Ne yapmalıyım ? Deneyimli annelerden tavsiye rica ediyorum.