Sezeryan Doğum öncesi ve sonrası neler yapılıyor, doğum yapmış arkadaşlardan yardım rica ediyorum

Allah gönlünüze göre versin inşallah evet babalar kızlara çok daha düşkün. Eşimde doğduğu ilk andan itibaren kızımıza daha çok düşkün aşırı düşkün 😅 evlat ayrımı olmuyor ama aralarında farklı bir çekim var. Anne karnında başlayan bir çekim. Babası elini koyunca hemen hareketlenirdi. Yada ben babasını çekiştirince vururdu eliyle koluyla. Eşin doğru noktaya yoğunlaşmış oğlandan babaya hayır yok suanki tabloda 😂😂😂 benimki üç dakika bakmış odaya almışlar bebekler benden önce odaya gelmiş. Ameliyat tan çıktığım da eşimle annem kapıdaydi. O da onu söyler durur iki üç dakika durmadım hemen senin yanına ameliyathane ye geldim der 😅
Canım benim oğlan bildiğin baba aşığı ben hep diyorum kendine gel çocuğum sen erkek cocugusun anneye düşkün olman gerek ama yok😂😂 babasının yanına oturuyor anne sen git diyor 😁😁 amin amin cümlemizin de gönlüne göre versin ilkin olmayıpta isteyenlere nasip etsin Rabbim

Canım benim oğlan bildiğin baba aşığı ben hep diyorum kendine gel çocuğum sen erkek cocugusun anneye düşkün olman gerek ama yok😂😂 babasının yanına oturuyor anne sen git diyor 😁😁 amin amin cümlemizin de gönlüne göre versin ilkin olmayıpta isteyenlere nasip etsin Rabbim
Amin amin canım inşallah 🤲

Evet canım o gece kullandım ertesi güne gerek kalmamıştı. İnan çok rahat bir doğum yaşadım. Sezeryan sonrası bir gaz çıkarma olayı var onu ne kadar erken yaparsan o kadar rahat edersin. Lavman teklif etmişlerdi hemşireler ben önce gerek yok desem de ertesi gün yaptık. Kendini iyi hissettiğin zaman yürümeye çalış. Emzirme sonrası bayağı yorgunluk çöktü gece ben yürümek için kalktım eşimle bayağı kat içinde yürüdük. Yatağa çok yapışmamaya çalış. Zaten hemşireler de gerekli şeyleri söyleyecekler.
Teşekkür ederim, 🌼inşallah benim de kolay geçer doğumum ve sonrası. Söylediklerini dikkate alacam

Ben de sorunsuz bir sezaryen yaşadım. Korkulacak bir şey yok. Depend almıştım, kanamam oldu benim. İşe yaradı, tavsiye ederim. Doğumdan sonra bol bol yürüyüş yapmak çok önemli. Bir de ağrı pompası taktırmıştım ben. Onun da çok faydasını gördüm. Dayanılamayacak ağrılarım olmadı operasyondan sonra. Yine olsa yine taktırırım. Araştırmanızda fayda var. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım Depemdin kilotunu mu kullandin yoksa mesane pedini mi

X