sezeryan dikişi

arkadaşlar daha çok yeni dikişleriniz iyileşmesi zaman alıyor benim ilk doğumum beş yıl önce oldu ve şuanda dikiş yerim dümdüz izi oldukça az zamanla düzeliyor arkadaşlar

mrb arkadaslar ben de dokuz ay once sezeryanla dogum yaptım.benım dıkıs yerımde de kızarılık ve donem donem yanmalar oluyr.doktorm bubun normal oldugunu dıkısım de herhangı bır sorun olmadıgını kızarıklıgın da sınırlerımın verdıgı bır tepkı oldugunu zamanla peacık pembe olacagını soyledı

Kızlar benimde durumum aynı dikişlerimin üzeri düz değil resmen şiş ve altı düz çok çirkin bir görüntü var ve sancıda oluyor.bunu yaşayıp sonra düzleşen varmı yani normal mi bu durum?:18:

en son 2008 yılında soru sorulmuş ama bende benzer soru sorucam sezeryanla doğum yapan arkadaslara benim dikişlkerin üzerinde dikiş boyunca şişlik var acaba herkes de oluyo mu

benimkinde yarıya yakın kısmında bu şişlik hala var diğer yarısı sadece bir çizik atılmış gibi duruyor yaklaşık 3sene oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…