• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan dikişi

ELXIXFNAZ

Meleklerim
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
3.353
14
118
İstanbul
arkadaşlar sizin dikiş yeriniz ne durumda benim pembe hala. ağrı falan yok ama elimle ellediğimdede dikişi hissediyorum normalmi bu durum :uhm:

bende cok rahat hisediyorum hic düzelmeyecekmi acaba? ve kaşıntı hala var bende dikiş cok kaşınıyo

evet benimde hala pembe ve kasinti var.demekki normal zamanla iyilesince o pembelik geciyomus ve dikis yeri kücülüyomus arkadaslarimin yalancisiyim gözümle görmedim;D

arkadaşlar ben on ay önce doğum yapmama rağmen hala uyuşukluk ve pembelik geçmedi ama kaşıntı yok..ilk doğumumda da böyle olmuştu yaklaşık bir birbuçuk yıl sürmüştü

nasıl hıssedıyorsunuz.sıze normal dıkısmı attılar.benım yapıstırma dıkısım.hala pembemsı rengı ama eskıye oranla soldu rengı.kasıntıda gectı cok nadır kasınıyor.

Arkadaslar, 2 hafta kadar once sezeryan oldum, dikis yerimde hic aci, sanci olmamasina ragmen, hafif bir sertlik var dikis yeri boyunca, bu normal mi , sizde de var mi boyle bir sertlik ?

Benim dikiş yerimde de bi sertlık var e kaşıntı oluyo zaman zaman rengi pembemsi gibi ama inanın halen dikiş yerime dokunmaya korkuyorum his varmı yokmu bilmem :d

Benim de aynen dediğiniz gibi kaşıntı oluyor ve arada sızlıyor bir de dikişin üst tarafı yani göbeğim hissiz ,dokunuyorum,sıkıştırıyorum sanki başkasının teni gibi sizde de uyuşukluk var mı?

bendede his yok kaşıntı çook ama benim dikiş izim belli belirsiz şimdi konuyu okuyunca baktım dikişi ilk bakışta bulamadım yerini bilmeme rağmen çok dikkatli bakınca belli oluyor

benim de uyuşukluk geçti ama hala baya belirgin, yapıştırma dikiş yapmışlardı. arada da sızlıyor ve kaşınıyor

Benim de bell belirsiz yeri. Bazen kaşıntı oluyor ama bastırdığımda sertlik yok. Hatta bastırmaya bile korkuyorum bazen nedense :)
Ağrı sızı olmadı. Ama uyuşukluk devam ediyor. Böyle uyuşuk kalacak galiba...

Benim de bell belirsiz yeri. Bazen kaşıntı oluyor ama bastırdığımda sertlik yok. Hatta bastırmaya bile korkuyorum bazen nedense :)
Ağrı sızı olmadı. Ama uyuşukluk devam ediyor. Böyle uyuşuk kalacak galiba...

benimde yapıştırma.Uyuşukluk hiç geçmiyor ki.Benim bu 2.doğumum.İnanın arkadaşlar ilk doğumumdan 7 sene geçmesine rağmen hissizlik ve uyuşukluk geçmiyor.Aynı yer ikinci kez kesildi yani sanki dikiş yerlerinde hiç can yok.Malesef hep böyle olucak.

biraz içim rahatladı bende ellemeye korkuyordum tek bende sanıyordum bu durumu dr. gidip kontrol olmaya bile korkuyorum nedense ya bi sorun çıkarsa diye hamilelikte sürekli hastanedeydik ondanmı bilmem kadın doğumcu görmek istemiyorum artık uyuşukluk geçti bende ama elleyince sertlik var neyse herkeste böyleyse sorun yok demekki şükür

bendede his yok kaşıntı çook ama benim dikiş izim belli belirsiz şimdi konuyu okuyunca baktım dikişi ilk bakışta bulamadım yerini bilmeme rağmen çok dikkatli bakınca belli oluyor

canım sen türkiye hastanesinde yapmıştın değilmi doğumu doktorun iyiymiş demekki sorması ayıp ne kadar ödediniz hastaneye

canım sen türkiye hastanesinde yapmıştın değilmi doğumu doktorun iyiymiş demekki sorması ayıp ne kadar ödediniz hastaneye

türkiye hast. ama doktorum dışardan geldi oranın doktoru değildi. doktor dışardan gelince yaklaşık 1400ytl hastane 1200ytl doktor aldı. benim doktor zeytinburnunda semiha şakir doğum evi varmış oranın doktoruymuş ben muaynanesine gidiyordum

bu kaşıntı durumu kötü kaşınıyor ama kaşıdığımı hissedemiyorum :)

elinizle ellediginizde dikiş yerinde cıkıntı yokmu?yanı üstünden gectiginizde dümdüzmü?

elinizle ellediginizde dikiş yerinde cıkıntı yokmu?yanı üstünden gectiginizde dümdüzmü?

benim dikişimin üstü dümdüz değil hafif şişlik var.dönem dönem şişlik azalıyo bazede iyice belirginleşiyor.bende merak ediyorum bu durum sizlerdede oluyormuu?

Benim de 7 ay oldu ama hala pembe.ama normal bir durum,e resmen bir ameliyat geçirdik arkadaşlar..

Back