- 6 Aralık 2020
- 71
- 72
- 8
- Konu Sahibi Cicekkkk01
-
Normal bu acilar henüz 1 hafta dahi olmamis buyuk bir kesi ve de derin biraz zaman verin bol bol dinlenin sık sık yuruyun gaz da ağrı yapar.Arkadaşlar 5 gün önce sezeryanla doğum yaptım yürüdüm yürüyorum herşey iyi ama dün özellikle arttı dikişim uç tarafı çok acıyor yuruyemiyorum özellikle dikişin uç tarafı görünürde herhangi bir sorun gözükmüyor zaten normal diye biliyorum ama sezeryanle doğum yapan hanımlar tahmini ne zaman geçer o acı bir geçse çok rahatliyacagom ama geçmek yerine artıyor bu sefer yuruyemiyorum.
Sezeryan olmadım ama ameliyat tecrübelerimden yola çıkarak; eğer keside kızarma, morarma, iltihap, ateş, enfeksiyon oluşmamışsa ki öyle olsa anlarsınız sanıyorum, keside iyleşme belirtilerindendir o acı, bir kaç güne tatlı tatlı kaşınmaya da başlar.Arkadaşlar 5 gün önce sezeryanla doğum yaptım yürüdüm yürüyorum herşey iyi ama dün özellikle arttı dikişim uç tarafı çok acıyor yuruyemiyorum özellikle dikişin uç tarafı görünürde herhangi bir sorun gözükmüyor zaten normal diye biliyorum ama sezeryanle doğum yapan hanımlar tahmini ne zaman geçer o acı bir geçse çok rahatliyacagom ama geçmek yerine artıyor bu sefer yuruyemiyorum.
Günde en az bir defa ılık duş alın. Uzun süre gobeginiz katlanacak şekilde oturmayın. Sağa sola dönerken yavaş hareket edin. Özellikle yataktan kalkarken. Bol su için dikiş yerlerinin ödemi atılsın. Geçmiş olsun.Arkadaşlar 5 gün önce sezeryanla doğum yaptım yürüdüm yürüyorum herşey iyi ama dün özellikle arttı dikişim uç tarafı çok acıyor yuruyemiyorum özellikle dikişin uç tarafı görünürde herhangi bir sorun gözükmüyor zaten normal diye biliyorum ama sezeryanle doğum yapan hanımlar tahmini ne zaman geçer o acı bir geçse çok rahatliyacagom ama geçmek yerine artıyor bu sefer yuruyemiyorum.
Benimde uc tarafi agrirdi,1 buçuk Sene gecti hala sızlama oluyorArkadaşlar 5 gün önce sezeryanla doğum yaptım yürüdüm yürüyorum herşey iyi ama dün özellikle arttı dikişim uç tarafı çok acıyor yuruyemiyorum özellikle dikişin uç tarafı görünürde herhangi bir sorun gözükmüyor zaten normal diye biliyorum ama sezeryanle doğum yapan hanımlar tahmini ne zaman geçer o acı bir geçse çok rahatliyacagom ama geçmek yerine artıyor bu sefer yuruyemiyorum.
Hava ne zaman kapanaa yagmur yagacak gibi olsa hala ameliyatli yerim sizim sizim sizliyor. Bazen oyle agri oluyor ki ilk gunki givi. Kendinizi zorlamayin.. agriniz oldugunuzda dinlenin.Arkadaşlar 5 gün önce sezeryanla doğum yaptım yürüdüm yürüyorum herşey iyi ama dün özellikle arttı dikişim uç tarafı çok acıyor yuruyemiyorum özellikle dikişin uç tarafı görünürde herhangi bir sorun gözükmüyor zaten normal diye biliyorum ama sezeryanle doğum yapan hanımlar tahmini ne zaman geçer o acı bir geçse çok rahatliyacagom ama geçmek yerine artıyor bu sefer yuruyemiyorum.
Nesteri vurduklari yer sonrasinda sizliyorBen de aynı sorunu yaşıyorum, 19 gün oldu doğum yapalı dikişlerimde de sorun yok gayet iyi görünüyor doktorumda aynı şeyi söyledi. Ama sağ uç kısımdaki ağrı ve acı hala geçmedi özellikle geceleri çok artıyor bebeğimi zor emziriyorum. Yatarken doğrulmak bile hala eziyet benim için ne zaman geçecek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?