canım benim öncelikle geçmiş olsun,Allah meleğini cennette göstermeyi nasip etsin.yazın o kadar tanıdık geldiki,hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.bende 2 sene önce hamile kalmıştım ve 1,5 aydan sonra ara ara kanamalarım oluyordu,progestoronlarla normale dönüyordum,bebeğimin kalp atışlarını duyup,ultrasonda görünce anca o zaman rahatlıyordum.taaakiii 16.haftaya kadar.
O gün cinsiyetini öğrenmek için doktora gitmiştim ve akşam eve geldiğimde gece 3 te sancılarım başladı,acile kaldırıldım,doktor ultrasonla baktı,bebeğimde birşey yoktu yaşıyordu serum bağladılar ama kanamam vardı.sabah sancım geçince beni taburcu ettiler,eve geldim dinlendim herşey normaldi.akşam saat 9 gibi tekrar sancım başladı ama bu sefer dayanamıyordum,tekrar acile kaldırıldım,beni hemen doğumhaneye aldılar bakmak için,doktoru beklerken biranda sancıyla beraber önce suyum boşaldı sonrada kanamam geldi,ben daha ne olduğunu tam anlayamıyordum,hala beni ultrasona sokun belki hala bebeğim yaşıyordur diyordum.hemşirenin kafasını sallayıp,üzgünüm dediğini hatırlıyorum.sonrada kürtaj.ikendime geldiğimde görmek istermisin dediler,görmek istemedim,görürsem ömrüm boyunca unutamam diye.üstüne bir peçete kapatmışlardı bebeğimin ve hemen yanındada bir tartının üstünde yeni doğmuş bir bebek vardı.o acıyı anlatamam bir yanda yeni doğmuş bir bebek ve bir yanda benim bebeğim,o zaman içimden dedimki hayat işte böyle birşey.
neyse seninde kendiminde acısını yeniden tazeledim sanırım,ama şimdi bu diyeceklerime lütfen kulak ver canım.ben 2 sene geçmesine rağmen hala hamile kalamadım.rahim filmi çektirdim normal dediler,sonra başka doktor yok normal değil dedi,ameliyatlar oldum ama hala hamile kalamadım,tabii bu arada 2 sene boyunca çeşit çeşit doktorlara gidiyorum ama birşeyin yok diyorlar.1 ay önce tüp bebeğe karar verdik,daha önce düşük yaptığım için genetik araştırma yapıldı,bende kan pıhtılaşması çıktı,garanti olmamakla birlikte düşük sebebi olabilir dendi,neyse bunada tamam dedik,tüp bebeğe geçelim dedik bu seferde eşimde morfoloji çıktı yani spermlerde şekil bozukluğu.büyük ihtimalle bu nedenle hamile kalamıyorum ama bunu öğrenmemiz 2 sene sürdü.sendede aynı şey olacak demiyorum ama lütfen düşük nedenlerini araştır canım,kromozomlarına baktır,eşinin detaylı spermlerine baktır ama bunları lütfen bir araştırma hastanesinde yaptır.dilerim en kısa zamanda anne olursun.benimki çok uzak görünüyor...