sağol canım inşallah tekrar yaşamayız bunları. pembe akıntı değildi canım suyu şeffaf oluyor da benim o anda kanamam da olduğu için o yüzden öyle oldu. karışmışti yani . sen de inşallah yakın zamanda iyileşirsin.
anladım canım.
benımde bu sitenın(kadınlar kulubunun) rengınde pembe parcacıklar dusurdum ilk sonrasında yıne pembe akıntım oldu
elim ayagım titredi gözlerım karardı çok fena oldum.. okuldaydım sınavım vardı vizelere girecektım (2dersımı verip mezun olacaktım),ozamanda ne yapacagımı bian kestıremedim sonra sınavlarıma hiç girmeden acile gittim tek basıma kımseye demedim eşim görevdeydi(asker eşiyim ben) annemler yanıma gelmişti ama onlarada dıyemedım babam kanser oldugu için uzulsun istemedim keşke deseydım dıyorum keşke dıdeseydım en azından belki daha once tedbırler alabılırdık bırakmazdı beni yawrum
ozaman üzüleceklerdi evet ama şimdilerde dahada uzgunler ,annemdede şeker var.. anlıyacagın benım yuzumden yavrum suan hayatta değil
acilde doktor dusuk tehlikesi gecırdıgımı mumkunse idararımı bile yatarak yapmamı soyledi bide vajinal jel verip gonderdi.. eve geldım taksıyle annem benı gorunce sasırdı senın sınavda olman gerekmıyormu dedi bende iptal olmus dedım ahh salak kafam niyee demıyosammm sonra dedımkı anneme benım yatmam gerek yine annemden gızlı saklı vajınal jeli yapmaya calıstım ,wcde bile hafif hafif gelıyordu kanamam.. o gece çok şiddetli karın agrım oldu okadar sııdetliki ölüyorum sandım..meger bebegım benı bırakıyormus bende bana tutunmaya calıstıgı için (8 haftalıktı) ben bunca sancı cekiyorum diye dusunuyordum.. ertes gun eşim gorevden geldi çok sevınclıydı gozlerının ıcı guluyordu ,bebegımıze cok guzel ciciler alıp gelmıstı dayanamadım işte filan dedi..
tabi ben hiç bişeyim yok havalarında ayaktayım !! sonra annemleri gecırdık eve donecekken birden kanamam basladı acile vardık doktor once ultrasondan baktı goremedi yok dedi dur bıdaha bakayım dedi yok yok yok... sonra alttan baktı tekrar yok dedi dusmus bebegın ,bu acıya sancıya nasıl dayandın sen dedi... ağlayamadım bile şoka gırmıstım.. yawrum bana tutunuyo sanmıstım nerden bıleyım benden ayrıldıgını...
annemlere ancak 1hafta gectıkten sonra soyledım yarım yamalak ancak ozaman toplayabıldım kendimi.. tüm cesaretimi topladım ve soyleyıverdım bi anda... soylerkende ağlamamaya gayret ettım ..sonrası daha beter zaten gecmıs olsun niyetine arayanlarla tlfnum hiç susmadı her seferınde aynı şeylerı anlatma cesareti bulmak çok zor oldu.. sözde üzüntüme engel olacakları yerde daha cok deştilerr... zamanla gecer gececek dediler bekledim zamanı gecsın dıye ama inan zaman gectıkce ınsana daha cok koyuyor ve özlüyorsun bitmez tukenmez bi özlem oluyor içinde.. benım ilkti (senınde ilk sanırım) hani daha önce bi cocugum olsa avuturdum kendımı sonucta .. yada hemen hamıle kalsaydım doktor koruma vermeseydı yine avuturdum kendımı ...
ablamın kızı var 8aylık masallah cok seker bi bebek.. aldım kucagıma guzelce dedımki benımde yavrum doğsaydı senın kardesın olacaktı optum kokladım doyamadım
cennet kokulu kuzum dıye sevdım ağlayarak..
Rabbime sukurler olsun annelik duygusunu tatdım ancak yarım kaldı
insallah isteyen herkese Rabbim uzun ömürlü ,saglıklı hayırlı,evlatlar nasip etsın..
sana bi link vereyım benım encok toparlanmamı saglayan topıklerden bırıdır..
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ola-beraber-baslayalim-2155.html#post24317226 ayy ben bugun yine depresif bi hallerdeyım ..çok özledim yavrumu..
oda sana denk geldi oyuzden uzun oldu