• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15.haftada suyum geldi ve herşey bitti.

canım benim..yaşadıkların çok acı.okudukça ağlamamak için kendimi zor tuttum.bende tıpkı senin gibi aynı şeyleri yaşıyor gibiyim.adet günümde hasta olmuşum gibi 15 gün kanamam oldu.ama doktora gitmeyi ihmal ettim.doktora gittiğimde hamile olduğumu söledi doktor 6 haftalık olmuş dedi.7.haftada tekrar gittim ve kalp atışlarını duyduk.şimdi 8.haftadayım kanamam filan yok çok şükür.ilaç kullanıyorum.ama senin yazdıklarını okuyunca çok korktum.inşallah bizimde sonumuz böle olmaz.hala düşük tehlikem var.rabbim onu bana bağışlasın :(((

canım korkma senin bebeğin çok iyi olacak merak etme:)) bende dua edicem hatta hamile iken çok okuduğum bir dua vardı internetten bulmuştum çocuk düşmemesi için diye ararsan google da çıkıyor.herkes benim gibi olacak değil.benimki ilk günden beri düşüktü ve her 15 günde bir 4 ay boyunca regl gibi kanamam oldu ve çalıştığım için işyerinden izin bile vermediler bana kanamalı halde çalıştırdılar ben bankacıyım. ama ben ilaçlarla iğnelerle onu tutmaya çalıştım ama benim ağrımda hiç dinmedi yani düşeceği belliydi canım yavrumun ama umut işte yinede umut ediyosun okdar çok ağladım ki yalvardım allaha düşmesin diye ama hayırlısı buymuş.ama sen sakın böle korkma allahın izni ile bebeğini kucağına alırsın ...sadece hep ii düşün arkadaşım bebeğin sana kuvvet versin onun sevgisi ile inşallah onu kucağına alıcan bizede güzel haberlerini vericen.:)))

canım benim..yaşadıkların çok acı.okudukça ağlamamak için kendimi zor tuttum.bende tıpkı senin gibi aynı şeyleri yaşıyor gibiyim.adet günümde hasta olmuşum gibi 15 gün kanamam oldu.ama doktora gitmeyi ihmal ettim.doktora gittiğimde hamile olduğumu söledi doktor 6 haftalık olmuş dedi.7.haftada tekrar gittim ve kalp atışlarını duyduk.şimdi 8.haftadayım kanamam filan yok çok şükür.ilaç kullanıyorum.ama senin yazdıklarını okuyunca çok korktum.inşallah bizimde sonumuz böle olmaz.hala düşük tehlikem var.rabbim onu bana bağışlasın :(((

lütfen içini ferah tut. benim yaşadıklarımı sende yaşayacaksın diye bişey yok. sadece iyi şeyler düşünmeye çalış.
inşallah bebeğin sağlıkla doğar.

acın okadar yenıkı Allah sabır versın.. çok zor gercekten Rabbim tekrarını yasatmasın..

demek pembe akıntı bebegın suyuymus ha şimdi senden öğrenıyorum.. benımde ilk pempe akıntım oldu bigun sonrada şiddetli kanamamdan acile ucar vaziyet gıttık ama yetısemedık..napalım kaderımız buymus... bir şefaaatcımız var cennette bizi bekliyor olacak ahirette ... diyorum şeaaftcım olmasaymıs keşke sımdı kollarımda olacaktı yawrum :(4ay aylık olacaktı :(:(:(:( dediğim gibi bogazımda sözcukler dugum dugumde olsa kaderımız bızım hersey alınyazımız..bu acıları bizim yasamamız gerekıyormus..

tam korunma surecımız bitti derken saframda tas oldugunu oğrendık ve saframı aldırdım haliyle doktorum 6ay daha koruma verdi.. ekim-kasım gibi hamile kalacagım insallah bakalım kısmet hersey...

Rabbim kimseyi böyle annelik duygularını yarım bıraktırmasın :( tekrarınıda vermesın insallah..

basın sagolsun arkadasım..

acın okadar yenıkı Allah sabır versın.. çok zor gercekten Rabbim tekrarını yasatmasın..

demek pembe akıntı bebegın suyuymus ha şimdi senden öğrenıyorum.. benımde ilk pempe akıntım oldu bigun sonrada şiddetli kanamamdan acile ucar vaziyet gıttık ama yetısemedık..napalım kaderımız buymus... bir şefaaatcımız var cennette bizi bekliyor olacak ahirette ... diyorum şeaaftcım olmasaymıs keşke sımdı kollarımda olacaktı yawrum :(4ay aylık olacaktı :(:(:(:( dediğim gibi bogazımda sözcukler dugum dugumde olsa kaderımız bızım hersey alınyazımız..bu acıları bizim yasamamız gerekıyormus..

tam korunma surecımız bitti derken saframda tas oldugunu oğrendık ve saframı aldırdım haliyle doktorum 6ay daha koruma verdi.. ekim-kasım gibi hamile kalacagım insallah bakalım kısmet hersey...

Rabbim kimseyi böyle annelik duygularını yarım bıraktırmasın :( tekrarınıda vermesın insallah..

basın sagolsun arkadasım..

sağol canım inşallah tekrar yaşamayız bunları. pembe akıntı değildi canım suyu şeffaf oluyor da benim o anda kanamam da olduğu için o yüzden öyle oldu. karışmışti yani . sen de inşallah yakın zamanda iyileşirsin.

sağol canım inşallah tekrar yaşamayız bunları. pembe akıntı değildi canım suyu şeffaf oluyor da benim o anda kanamam da olduğu için o yüzden öyle oldu. karışmışti yani . sen de inşallah yakın zamanda iyileşirsin.

anladım canım.
benımde bu sitenın(kadınlar kulubunun) rengınde pembe parcacıklar dusurdum ilk sonrasında yıne pembe akıntım oldu :( elim ayagım titredi gözlerım karardı çok fena oldum.. okuldaydım sınavım vardı vizelere girecektım (2dersımı verip mezun olacaktım),ozamanda ne yapacagımı bian kestıremedim sonra sınavlarıma hiç girmeden acile gittim tek basıma kımseye demedim eşim görevdeydi(asker eşiyim ben) annemler yanıma gelmişti ama onlarada dıyemedım babam kanser oldugu için uzulsun istemedim keşke deseydım dıyorum keşke dıdeseydım en azından belki daha once tedbırler alabılırdık bırakmazdı beni yawrum :( ozaman üzüleceklerdi evet ama şimdilerde dahada uzgunler ,annemdede şeker var.. anlıyacagın benım yuzumden yavrum suan hayatta değil :(:(:(:( acilde doktor dusuk tehlikesi gecırdıgımı mumkunse idararımı bile yatarak yapmamı soyledi bide vajinal jel verip gonderdi.. eve geldım taksıyle annem benı gorunce sasırdı senın sınavda olman gerekmıyormu dedi bende iptal olmus dedım ahh salak kafam niyee demıyosammm sonra dedımkı anneme benım yatmam gerek yine annemden gızlı saklı vajınal jeli yapmaya calıstım ,wcde bile hafif hafif gelıyordu kanamam.. o gece çok şiddetli karın agrım oldu okadar sııdetliki ölüyorum sandım..meger bebegım benı bırakıyormus bende bana tutunmaya calıstıgı için (8 haftalıktı) ben bunca sancı cekiyorum diye dusunuyordum.. ertes gun eşim gorevden geldi çok sevınclıydı gozlerının ıcı guluyordu ,bebegımıze cok guzel ciciler alıp gelmıstı dayanamadım işte filan dedi.. :( tabi ben hiç bişeyim yok havalarında ayaktayım !! sonra annemleri gecırdık eve donecekken birden kanamam basladı acile vardık doktor once ultrasondan baktı goremedi yok dedi dur bıdaha bakayım dedi yok yok yok... sonra alttan baktı tekrar yok dedi dusmus bebegın ,bu acıya sancıya nasıl dayandın sen dedi... ağlayamadım bile şoka gırmıstım.. yawrum bana tutunuyo sanmıstım nerden bıleyım benden ayrıldıgını... :( annemlere ancak 1hafta gectıkten sonra soyledım yarım yamalak ancak ozaman toplayabıldım kendimi.. tüm cesaretimi topladım ve soyleyıverdım bi anda... soylerkende ağlamamaya gayret ettım ..sonrası daha beter zaten gecmıs olsun niyetine arayanlarla tlfnum hiç susmadı her seferınde aynı şeylerı anlatma cesareti bulmak çok zor oldu.. sözde üzüntüme engel olacakları yerde daha cok deştilerr... zamanla gecer gececek dediler bekledim zamanı gecsın dıye ama inan zaman gectıkce ınsana daha cok koyuyor ve özlüyorsun bitmez tukenmez bi özlem oluyor içinde.. benım ilkti (senınde ilk sanırım) hani daha önce bi cocugum olsa avuturdum kendımı sonucta .. yada hemen hamıle kalsaydım doktor koruma vermeseydı yine avuturdum kendımı ...
ablamın kızı var 8aylık masallah cok seker bi bebek.. aldım kucagıma guzelce dedımki benımde yavrum doğsaydı senın kardesın olacaktı optum kokladım doyamadım :( cennet kokulu kuzum dıye sevdım ağlayarak.. :( Rabbime sukurler olsun annelik duygusunu tatdım ancak yarım kaldı :( insallah isteyen herkese Rabbim uzun ömürlü ,saglıklı hayırlı,evlatlar nasip etsın..
sana bi link vereyım benım encok toparlanmamı saglayan topıklerden bırıdır..

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ola-beraber-baslayalim-2155.html#post24317226

ayy ben bugun yine depresif bi hallerdeyım ..çok özledim yavrumu..:14: oda sana denk geldi oyuzden uzun oldu ;)

benimde ilkti canım, nerdeyse 4 yıllık evliyim baştan istememiştik, sonrada 9 ay da anca olmuştu. ama dediğin gibi herşeyimiz yarım kaldı. bende soranlara anlatamıyorum. hemen ağlamaya başlıyorum. ama burda yazdıkça rahatlıyorum heralde. ne çektiğimizi sadece aynı şeyi yaşayanlar anlıyo. allahım kimseye bunları tekrar yaşatmasın. sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar, benim mucizem şansım 21 Eylül 2011de gelmişti bana. 9 ay beklemiştim onu. hatta hamile olduğumu öğrendiğimizde 6 haftalık olmuştu bile. adetim 10 gün geçmesine rağmen hiç tahmin etmedim. sonra adet oldum sandim. 2 gün sürdü kanama. meğer yerleşme kanamasıymış. doktora gittiğimizde içerde hala kanama var dikket et dedi. dikkat ediyordum ama 15 gün sonra tekrar kanama başladı. iğne,progestan kullandım 3 ayın sonuna kadar tabi her hafta kontroller. doktorum şu 3 ayı atlatalım sonra rahatlarız diyordu. 12 haftam bitmişti. 2 testimizi yaptırdık. herşey normaldi bebeğim kıpır kıpırdı. artık korkmuyordum 3 ay geçmişti ya. nerden bilecektim bebeğimin benle fazla kalmayacağını. bi sonraki randevuda cinsiyetini öğrenecektik. günleri sayıyordum onu görmek için. yılbaşına 1 hafta kala yine kanamam başladı. doktorumu aradım. çok fazla değilse ve ağrın yoksa bişey olmaz yarın gel dedi. fazla değildi ama korkuyordum. ertesi gün gittik çok iyiydi bebeğim. yine içim rahatlamıştı. bir haftayıda hafif hafif lekelenmelerle geçirdik. yılbaşı gecesi arkadaşlarla geçirdik. birinin bebeği 3 aylıktı,birininde 1 yaşındaydı, seneye 3 tane olacaklar diyoduk. kardeş gelecekti onlara. hepimiz liseden arkadaştık ben tektim aralarında benimde bebeğim olunca tam olacaktı. onların bebekleri yanındaydı ama benimde karnımdaydı. eşimde çok mutluydu. sonunda hayellerimiz gerçek olacaktı herşeyimiz bebeğimiz gelince tam olacaktı.çok güzel geçmişti gecemiz. yeni yıla bebeğimizle girmiştik. sabaha karşı 4 gibi eve geldik. öğlene doğru iyice dinlenmiş olarak uyandık. karnımda hafif bi gerginlik ve ağrı vardı. kahvaltıdan sonra uzandım. geçer diye geçmedi. kramp mı kasılmamı ne olduğunu da anlamıyordum ki. gerçi normaldi bu aylarda başlıyordu böyle şeyler. bütün gün yattım hafiflemişti ama geçmedi. ertesi gün uyandığımda daha iyidim. işe gittim. öğlen arasında da doktora gidecektim yine ne olur ne olmaz diye. ama daha işteyden yoğun bi kanama başladı. hemen yine doktora gittim. bebeğe bakalım dedi. dün olanlarıda anlattım. bebeğin çok iyi bişey olmaz dedi. ama sana yinede rapor yazıcam 10 gün dinlen ama 5.aya kadar dikkatli olman lazım dedi. çıkışta iğne verdi onu yaptırdım.yine içim rahattı. bebeğim iyidi. onu görmüştüm. hatta kızmıştım ona niye böyle yapıyosun annem diye. eşimde gelmişti yanıma beni annemlere götürdü. orda kalalım iyice dinlen dedi. hiçbirşey yapmayacaktım yeterki ona birşey olmasın diyordum. o gün yine yattım. gayet iyidim. kanamada hafif hafif devam ediyodu. o gece sabaha karşı uyandım. tuvalete gitmek için birden birşey boşaldı içimden bacaklarımdan süzüldü. tuvalete gittim pembemsi bi sıvı. meğer suyum gelmiş. tabi hala anlamıyorum ben ne olduğunu. doktoru aradım inşallah suyun gelmemiştir deyince anladım kötü bişey olduğunu. doğru hastaneye. doktorum ultrasonla baktı. yüzü değişti. ama bebeğim oynuyordu ne olmuştu ki. bana hiç suyun kalmamış ne yazık ki yapacak bişey yok dedi. nasıl yani ne olmuştu bebeğime . ondan nasıl ayrılacaktım. ağlıyordum sadece o daha küçücüktü benimle kalmalıydı. suni sancı vermeye başladılar. o gün hiç ağrı olmadı bende tepki vermiyordu vücudum sancıya. o gece hastanede yattım. bütün gece diğer odalardaki yeni doğmuş bebek seslerini dinledim. bense bebeğimden tamamen ayrılmak için bekliyordum. kabustu bu heralde uyanacaktım ve bitecekti. ama öyle olmadı. sabah yine başladılar sancı vermeye giderek arttırarak. başlamıştı yavaş yavaş ağrılar. giderek artıyordu dayanamıyordum artık 4 saat geçmişti. heryerim uyuşmuştu. kollarımı bacaklarımı hissetmiyordum resmen. yarı baygın gibiydim. herkes ağlıyordu yanımda bir an önce kurtulmam için. ama ben ondan ayrılmak istemiyordum ki. iyice açılma olmadan doğumhaneye almayalım demişti ebe. odadaydım o yüzden birden bişey geldiğini hissettim. ebeyi çağırdık pıhtı dedi. az kalmıştı bebeğimde geliyordu. beni bırakıyordu. 5 dk sonra oda geldi. doğumhaneye çıktık. kordonunu kestiler eşinide aldılar. tamamen bomboştum artık. 1 defa bile bakamadım yavruma. şimdi pişmanım baksaydım keşke. aklımdan hiç çıkmasaydı ne olurdu. o benden bir parçaydı sonuçta. erkekti. böylemi öğrenecektik. ama alın yazımız buymuş. günlerce ağladım. gizli gizli çünkü herkes kendine yapıyorsun diyordu yavrum gitmişti. bağıra bağıra ağlamak geliyordu içimden sadece. şimdi üzerinden 2 ay geçti. herkes iyi olduğumu sanıyo çünkü onlar beni sadece iyiken görüyo. onlarda çok üzüldü bide benim için üzülmesinler diyorum. eşime bunu yapamam diyorum. ama içimde ne fırtınalar kopuyo sadece ben biliyorum. rabbimden bol bol sabır diliyorum bana ve benim gibi evlat acısı yaşanlara.

sanki ben kendim yaşamış gibi üzüldüm,ağladım canım yazdıklarını okurken...
tarifi olmayan duygular... Rabbim sabırlar versin canım...

canım korkma senin bebeğin çok iyi olacak merak etme:)) bende dua edicem hatta hamile iken çok okuduğum bir dua vardı internetten bulmuştum çocuk düşmemesi için diye ararsan google da çıkıyor.herkes benim gibi olacak değil.benimki ilk günden beri düşüktü ve her 15 günde bir 4 ay boyunca regl gibi kanamam oldu ve çalıştığım için işyerinden izin bile vermediler bana kanamalı halde çalıştırdılar ben bankacıyım. ama ben ilaçlarla iğnelerle onu tutmaya çalıştım ama benim ağrımda hiç dinmedi yani düşeceği belliydi canım yavrumun ama umut işte yinede umut ediyosun okdar çok ağladım ki yalvardım allaha düşmesin diye ama hayırlısı buymuş.ama sen sakın böle korkma allahın izni ile bebeğini kucağına alırsın ...sadece hep ii düşün arkadaşım bebeğin sana kuvvet versin onun sevgisi ile inşallah onu kucağına alıcan bizede güzel haberlerini vericen.:)))

Benim de 7 haftalıkken kalbi durdu, kürtajla alındı. Adet döngüsünde kan geldi, korkup doktora gitmiştim, doktor normali hiç kanama olamamasıdır demişti. Ve yüksek düşük riskin var demişti.Pregestan ve folik asit kullandım ama kanamdan 1 hafta sonra bebeğimin kalbi durdu.

Kürtajdan 1 ay sonra hamile kaldım, 2 haftalık hamileyim şimdi, o kadar çok korkuyorum ki hep dua ediyorum hatta muska bile yazdırdım, aynı acıyı yaşatmasın Rabbim inşallah...

Benim de 7 haftalıkken kalbi durdu, kürtajla alındı. Adet döngüsünde kan geldi, korkup doktora gitmiştim, doktor normali hiç kanama olamamasıdır demişti. Ve yüksek düşük riskin var demişti.Pregestan ve folik asit kullandım ama kanamdan 1 hafta sonra bebeğimin kalbi durdu.

Kürtajdan 1 ay sonra hamile kaldım, 2 haftalık hamileyim şimdi, o kadar çok korkuyorum ki hep dua ediyorum hatta muska bile yazdırdım, aynı acıyı yaşatmasın Rabbim inşallah...

içini ferah tut canım. korkma. bak ne güzel hemencecik gelmiş sana bebeğin. allahım olmayan herkese nasip etsin.

bebeğim dün gece rüyamda ikiz erkek bebeklerim olmuştu. biri daha ufaktı. ben ufak olanı verin onu emzireyim diyodum. oda büyüsün çabucak diyodum. seni hiç emziremedim ama onu emziriyodum canım oğlum. bir tane isim düşündük Eymen olacak.öbürüne ne koyalım diyordum. çok tatlıydı bebekler bitanem. ama ufak olan sendin dimi canım oğlum. geldin sonunda rüyalarıma.bu sabah mutlu uyandım azda olsa. yine gel olurmu bebeğim.

bebeğim dün gece rüyamda ikiz erkek bebeklerim olmuştu. biri daha ufaktı. ben ufak olanı verin onu emzireyim diyodum. oda büyüsün çabucak diyodum. seni hiç emziremedim ama onu emziriyodum canım oğlum. bir tane isim düşündük Eymen olacak.öbürüne ne koyalım diyordum. çok tatlıydı bebekler bitanem. ama ufak olan sendin dimi canım oğlum. geldin sonunda rüyalarıma.bu sabah mutlu uyandım azda olsa. yine gel olurmu bebeğim.

canımmm çok çok sabır diliyorum...bende 24 mart ta 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım.hatta ben 10 haftalık zannediyordum.ama 2 hafta içimde ölü olarak kalmış.. zaten son iki haftadır bulantım geçmişti..bir akşam hafif kanamam oldu doktora gittik ultrasanla baktı.kalp atışı göremedi..bana söylediğinde bidaha bakın diye ağladığımı hatırlıyorum.bayan doktordu ve bana dediki üzülme bende ilk bebeğimi kaybettim ve bir ay sonra hamile kaldım..o gece almadılar ertesi gün pazar olduğundan ve kanama az olduğundan pazartesiye ertelediler..2 gece daha öyle geçirecektim.eve geldim o kadar çok üzülüp ağladımki gece boyu kanamam oldu.hiç uyumadım kanamadan ve üzüntüden.pazar günü başka doktora gidip aldırdım..parçayı bana gösterceklerdi bakmak istemedim...kanamam olduğundan dolayı 3 ay beklemem söylendi. 1.5 ay oldu...ilk reglimi tam 1 ay sonra oldum.sorun yoktu.patolojide bişey çıkmadı. bende bu arada kanımı güçlendrmek içn pekmez falan içiyorum,siyah üzüm falan yiyorumki toparlanayım.. ayrca doktor kontrolüme gittim.rahimde bişey yok.ve doktoruma dedimki aynı şeyi bidaha yaşayamam..ve genetik test yaptrmak istedim.normalde 3 düşükten sonra yapıyolar ama yaptrcam ben.. yaşadığın şehirde üniverste hastanesi varsa genetik bölümüne başvur.araştırılsın istiyorum de..3 düşük falan dinleme bence...ben bu pazartesi sorun olmazsa gidicem test yaptırmaya.zaten 1 ayı buluyomuş sonuçlar...1 ayda öyle geçince sorun yoksa korunmayı bırakıcam.....

naçizane sana tavsiyem,kendine çok iyi bak toparlan..ve genetik testini yaptır.için rahat bir şekilde hamile kal:)))

rabbim sana bağışlasın canım...böyle şeyler duyunca umutlanıyor insan:))) maşallah diyorum dualarımız sen ve bebişinle...çok dikkat et kendine ve ara ara yaz burayada olurmu böyle haberler duyunca çok mutlu oluyorum ..

canımmm çok çok sabır diliyorum...bende 24 mart ta 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım.hatta ben 10 haftalık zannediyordum.ama 2 hafta içimde ölü olarak kalmış.. zaten son iki haftadır bulantım geçmişti..bir akşam hafif kanamam oldu doktora gittik ultrasanla baktı.kalp atışı göremedi..bana söylediğinde bidaha bakın diye ağladığımı hatırlıyorum.bayan doktordu ve bana dediki üzülme bende ilk bebeğimi kaybettim ve bir ay sonra hamile kaldım..o gece almadılar ertesi gün pazar olduğundan ve kanama az olduğundan pazartesiye ertelediler..2 gece daha öyle geçirecektim.eve geldim o kadar çok üzülüp ağladımki gece boyu kanamam oldu.hiç uyumadım kanamadan ve üzüntüden.pazar günü başka doktora gidip aldırdım..parçayı bana gösterceklerdi bakmak istemedim...kanamam olduğundan dolayı 3 ay beklemem söylendi. 1.5 ay oldu...ilk reglimi tam 1 ay sonra oldum.sorun yoktu.patolojide bişey çıkmadı. bende bu arada kanımı güçlendrmek içn pekmez falan içiyorum,siyah üzüm falan yiyorumki toparlanayım.. ayrca doktor kontrolüme gittim.rahimde bişey yok.ve doktoruma dedimki aynı şeyi bidaha yaşayamam..ve genetik test yaptrmak istedim.normalde 3 düşükten sonra yapıyolar ama yaptrcam ben.. yaşadığın şehirde üniverste hastanesi varsa genetik bölümüne başvur.araştırılsın istiyorum de..3 düşük falan dinleme bence...ben bu pazartesi sorun olmazsa gidicem test yaptırmaya.zaten 1 ayı buluyomuş sonuçlar...1 ayda öyle geçince sorun yoksa korunmayı bırakıcam.....

naçizane sana tavsiyem,kendine çok iyi bak toparlan..ve genetik testini yaptır.için rahat bir şekilde hamile kal:)))
birde en azından hamile kalabildiğini biliyorsun ...bu ne büyük şans.neler okuyoruz burada.

selam bende geçen hafta pazar günü su kesemin patlamasıyla hastaneye gittim.bebeğim 16 haftalıktı.malesef iki gün yaşadı suyu azalınca düşük yaptırtılarak ölü doğum yaptım.daha öncede yine biri16 haftalık yine su kesem patlamıştı diğeri 12 haftalık kanamayla beraber bebeğim kendiliğinden düştü.:((( son bebegim düşmeden önce coraspin,oksapar 0.4,progestan 200,haftada bir proluton kullanıyordum.ama malesef yine olmadı.daha önce herhangi bir araştırma yapmadım ama şimdi istiyorum.bana önerebileceginiz istanbul,ankara,konya dan dr perinatolog var mı?son bebeğimde aspirin kanama yaptığı için kanamam zor durdu.

Arkadaşlar hrpinize geçmiş olsun bende 15 haftalıkken suyumun gelmesiyle kaybettim bebeğimi.suni sancıyla normal doğum yaptırdılar peşinden kürtaj yaptılar.1 hafta oldu benim hala ağrım oluyo.tuwaletimi bile yaparken karnımı tutuyorum çok ağrıyo.doktor bi sıkıntı yok dedi.sizinde olmuş muydu tuwaletinizi yaparken bile ağrı?

selam bende geçen hafta pazar günü su kesemin patlamasıyla hastaneye gittim.bebeğim 16 haftalıktı.malesef iki gün yaşadı suyu azalınca düşük yaptırtılarak ölü doğum yaptım.daha öncede yine biri16 haftalık yine su kesem patlamıştı diğeri 12 haftalık kanamayla beraber bebeğim kendiliğinden düştü.:KK43:(( son bebegim düşmeden önce coraspin,oksapar 0.4,progestan 200,haftada bir proluton kullanıyordum.ama malesef yine olmadı.daha önce herhangi bir araştırma yapmadım ama şimdi istiyorum.bana önerebileceginiz istanbul,ankara,konya dan dr perinatolog var mı?son bebeğimde aspirin kanama yaptığı için kanamam zor durdu.

Sanırım rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybetmişsiniz.
Benim de 1 tane kaybım var.
12. haftada serklaj işlemi uygulanmalı,
böylelikle sorunsuz bir 9 ay geçirebilirsiniz.

Back