Canım sezeryandan sonra ya 2 yada 4 saat sonra bişeyler yiyip içtikten sonra ayağa kalkıp yürümeni istiyorlar. Ayağa kalkarken yavaş yavaş doğrulup kalk. Biri koluna girsin. İlk kalkış biraz zor oluyor sanki karnının üstünde tonlarca ağırlık varmış gibi. Zaten 24 saat geçmeden tek başına kalkabiliyosun.bol bol yürüş yap nekadar yürüyüş yaparsan okadar çabuk toparlanıyosun. Eve geldikten sonra sürekli yatağa girme. Otur bebeğini emzir. Yürü. 1 hafta sonra daha iyi oluyorsun. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Merhabasezeryan dan sonra ilk ayağa kalkmak çok mu zor zorlanmamak için ne yapmalıyım hastanede benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Gaz sancılari cok daha zor oluyorMerhabasezeryan dan sonra ilk ayağa kalkmak çok mu zor zorlanmamak için ne yapmalıyım hastanede benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Korkma bol bol yürüyüşle hemen ayağa kalkarsınMerhabasezeryan dan sonra ilk ayağa kalkmak çok mu zor zorlanmamak için ne yapmalıyım hastanede benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız
merhaba. 2 gece hastanede kalmistim. hemşireler yürüyün diyordu. desteksiz kalkmak zor oluyordu. ama eve gelince bikac gün sonra ufaktan ev isi yapmaya bile baslamistim. her bünye farklı. bebeğiniz sağlıkla dogsun...Merhabasezeryan dan sonra ilk ayağa kalkmak çok mu zor zorlanmamak için ne yapmalıyım hastanede benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Teşekkür ederimKorkma bol bol yürüyüşle hemen ayağa kalkarsın
Epidürel değilmiydiniz kendinizmi geçtinizYok bi zorlugu yok.
Sadece sedyeden yataga gecerken biraz zorlanmistim ameliyathaneden odaya geldigimde.
Bir kac saat sonra hemsireler tutup yürütüyor, ben bi zorluk yasamadim.
Özel hastanedemi yaptınız doğumumerhaba. 2 gece hastanede kalmistim. hemşireler yürüyün diyordu. desteksiz kalkmak zor oluyordu. ama eve gelince bikac gün sonra ufaktan ev isi yapmaya bile baslamistim. her bünye farklı. bebeğiniz sağlıkla dogsun...
Ben ameliyata girmekten oraya yatmaktan kendimde olup hissetmekten korkuyorumSezeryan dogum yapacagimi bilseydim bos yere dogjm korkusu ile hamileligimin son ayini kendimi ve cevremdekileri uzmez skmazdim .
Korkacak hicbirsey yok diyebilirim gonul rahatligiyla . Ilk kalkista da zorlanmadm dik ve surekli yuruyus yapmani onereceklerdir hastanede zaten ilk 3 5 gun yataktan kalkarken anlik bir sanci oluyor destege ihtiyac olabilir birisinin kolundan elinden tutmak gbi . Oksurmek ve gulmek sknti olsturuyor bide en maks 1 hafta bunLrda ... karninda bir can tasimak dunyanin en guzel duygusu tadini cikar hiiic hic dusunme kolay bir dogum dilerim... herkesin dogumu yasadiklari kendine ozeldir benjm tecrubelerjm bu sekildeydi bunuda belirtmek isterim
Doğuma girerken çok korktunuzmu ?kişiden kişiye değişiyor bence. ben de çok zor oluyor diye duymuştum çok korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı gayet kalktım yürüdüm
Sezaryenden bir gün önce bol bol kuru kayısı yiyin. Ameliyattan sonra gaz çıkarmak ve tuvalete çıkmak en önemli şey.Merhabasezeryan dan sonra ilk ayağa kalkmak çok mu zor zorlanmamak için ne yapmalıyım hastanede benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Epidürel değilmiydiniz kendinizmi geçtiniz
evet. 2 gece kaldık. ve inanin hamileyken bosa endişe etmişim. sezaryen rahatlikmis.Özel hastanedemi yaptınız doğumu