Yavrum sende herşeyden korkuyorsun.biraz dirayetli ol.böyle korkmaya devam edersen bebeğin ve vücudun strese girer sıkıntı yaşanır.çok korkmak aslında olmayan ağrılar hissetmene neden olur.
Kimseyi çatır çatır kesip biçmiyorlar,ağrı kesicini aldığın an ağrı bitiyor,sezeryan kesisinin üzerini bantlıyorlar bu bantın uyuşturma özelliği de var.çok ekstrem bir durum olmadığı sürece biraz dikkatli hareket edersen çok rahat atlatırsın.
Sezeryan olduğum sabahın akşamı tutturdum evime gidecem ben diye doktor geldi dedim nezaman taburcu edeceksiniz şu koridorda birkaç kez koştuğunu göreyim evine yollayacam dedi tabi bende kafa bi milyon eve gidecem ya bütün gece kocamın koluna girip karnımı tutup koridorda bildiğin koştum.sabah doktor geldi sen ne yaptın dedi e dedim koştum işte taburcumuyum ben onu lafın gelişi söyledim hani toparlandığında gideceksin demek istedim demezmi.ama hareket bende çoook işe yaradı,gazım hiç olmadı tuvalete de hemen çıktım.
Doğumdan bir hafta önce hergün bir fincan rezene çayı içtim gaz yapan hiçbirşey yemedim çok rahat oldu sezeryan sonrası