Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm yüreğinin ağzında oluşu öyle içimi yaktı ki anne olmak böyle bişey işte. Ayetel kürsi okudum Rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda tamamen sağlıklı olacağının kötü hiçbişey olmayacağının haberlerini alırsın. Rabbim yardımcınız olsun . Pozitif düşünmeye çalış ezan okunurken mutlaka dua et. 4444 salaten tefriciye oku okut.Allah razı olsun evlat çok başka birşey miş benim ciğerim paramparça inşaAllah dediğiniz gibi olur bize bir ayetel kürsi okurmusunuz rica etsem evladımın adı yamaç
Benim oglum farkli bir sebeple solunum 0 ve cok dusuk nabizla dogdu, saglikli cok sukur. Umarim sizinki de tamamen sagligina kavusur9 kasımda karın ağrısı bel ağrısı ile doktora gittim 32+6 günlük hamileydim beneğim plesantadan ayrılmış ve plesanta kanama yapmış bebeğin nabzı 100 le 90 arasımdaydı beni 5 dk içinde sezeryana aldılar diri diri resmen uyuşamadan bebeği aldılar sesini duydum mu duymadım mı bilmiyorum sadece çok minik biz cızlama duydum ama nabız varmış beneği görmeden hemen çocuk doktorları aldı başka hastaneye sevk edildi entübe ediliyordu ilk gün doktor çok olumsuz konuştu yaşar diyemem yaşamazda diyemem ama yaşarsa şayet büyük beyin hasarı olabilir dedi bugün bebeğimi gidip gördüm ilk defa dokundum eve parçağımı tuttu gözlerini açıp kapattı ellerini bacaklarını oynatıyordu. Entübeden çıkartmışlar kendi nefes alamaya başlamış sütümle besleniyor mama desteğide veriyorlar sanırım 1970 gramdı -180 gram vermiş ama doktor normal dedi ve mr çekilmiş beyin kanaması yaşamamış ateş ve havale geçirmemiş kalbi sağlam bağırsaklarıda sağlam bana güzel tepkiler veriyor bu benim hoşuma gidiyor kaslarının yumuşaklığı sertliği iyi gibi geliyor dedi ama beyinde hasar konusuna gelince birşey diyemeyeceğim zaman gösterecek dedi böyle durum yaşayıp evladı sağlıklı olan var mı yemin ederim günlerdir yemekten içmekten kesildim sütümü sağıyorum dolaba atıyorum evladıma götürüyorum onun yanında hiç ağlamıyorum sağım yaprkende ağlamıyorum dua ediyorum bol bol biri de desin ki benimde başıma geldi oğlum yada kızım kocaman oldu içim yanıyor içim
Çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum bizdede doğum siirasinda oksijensiZ kalmıştı ilk gün gittiğinde beyin dalgalarinda sknti var nöbet geçirir gibi oldu ama nörolog baktı nöbet değil dediler ben 39.haftalikken doğum yapmsitim ne vs temiz çıkmıştı önemli olan nöbet geçirmemesi bu durumda sizin tek farkınız erken doğmuş olması ama elinizi sıkmış emme refleksi de varsa korkmayın inşallah takip ederek gideceksiniz belli başlı şeyler var onları yaptıkça içiniz rahatlayacak inşallahErken doğması problem değil aslında oksijensiz kalmış anne karnında çok korkuyorum beyninde hasar olacak dedi doktor ama şuda var beyin kanaması geçirmemiş nöbet ve ateş geçirmemiş mr da çıkmadı bunlar hiç yine de hasar kalır mı acaba
Dün değil bir önceki gün ağızdan beslemeye başlamışlar 15 gram vermişti bugğn kilo bermemiş ama almamışta doktorda emme refleksi zayıf dediÇok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum bizdede doğum siirasinda oksijensiZ kalmıştı ilk gün gittiğinde beyin dalgalarinda sknti var nöbet geçirir gibi oldu ama nörolog baktı nöbet değil dediler ben 39.haftalikken doğum yapmsitim ne vs temiz çıkmıştı önemli olan nöbet geçirmemesi bu durumda sizin tek farkınız erken doğmuş olması ama elinizi sıkmış emme refleksi de varsa korkmayın inşallah takip ederek gideceksiniz belli başlı şeyler var onları yaptıkça içiniz rahatlayacak inşallah
Allah sağlık versin ben de okudum Yamaç bebeğe inşallah hiç bir hasar kalmaz sağlıkla büyütürsünüzAllah razı olsun evlat çok başka birşey miş benim ciğerim paramparça inşaAllah dediğiniz gibi olur bize bir ayetel kürsi okurmusunuz rica etsem evladımın adı yamaç
Çok zorlu süreçten geçti hamdolsun doktor ysşamaz dedi ama yaşıyor nefes alıyor makinaya bağlı değil beyin kanaması nöbet ateş havale hiç birini geçirmemiş iç organlar zarar görmemiş ama oksijensiz kaldığı için doktor ileride beyinde hasar olabilir dedi şuan hala hastanede sadece kilo alması için bekletiyorlar 150 gramı kaldı onuda alınca eve göndereceğim dedi doktor ya yarın yada pazartesi günü evimize gelecek çok şükür evladımızBebeğiniz nasıl oldu ?
Ssğlıkla büyütün inşallahÇok zorlu süreçten geçti hamdolsun doktor ysşamaz dedi ama yaşıyor nefes alıyor makinaya bağlı değil beyin kanaması nöbet ateş havale hiç birini geçirmemiş iç organlar zarar görmemiş ama oksijensiz kaldığı için doktor ileride beyinde hasar olabilir dedi şuan hala hastanede sadece kilo alması için bekletiyorlar 150 gramı kaldı onuda alınca eve göndereceğim dedi doktor ya yarın yada pazartesi günü evimize gelecek çok şükür evladımız
Normal gozukmuyor hastahaneye gidin acilKızlar size birşey sormam lazım Durumumu biliyorsunuz bebeğimi bugün taburcu aldım eve geldik elleri buz gibi tırnakları morarmış ama sadece sağ elinde parmaklarında morluk var hastaneyi aradık kan aldık elinden o yüzden olabilir dediler her günde hastaneye emzirmeye gidiyordum hiç böyle morluk görmemiştim ve elekride soğuk değil di acaba kan aldıkları için mi yoksa başka bir sorun mu vardır kan derleri falan normal dediler kan değerlerine göre çıkarttılar hastaneden bizi korkuyorum ya
Bebişi merak ettim, geçti mi morluk?Kızlar size birşey sormam lazım Durumumu biliyorsunuz bebeğimi bugün taburcu aldım eve geldik elleri buz gibi tırnakları morarmış ama sadece sağ elinde parmaklarında morluk var hastaneyi aradık kan aldık elinden o yüzden olabilir dediler her günde hastaneye emzirmeye gidiyordum hiç böyle morluk görmemiştim ve elekride soğuk değil di acaba kan aldıkları için mi yoksa başka bir sorun mu vardır kan derleri falan normal dediler kan değerlerine göre çıkarttılar hastaneden bizi korkuyorum ya
Iyi misiniz gittiniz mi doktora?Kızlar size birşey sormam lazım Durumumu biliyorsunuz bebeğimi bugün taburcu aldım eve geldik elleri buz gibi tırnakları morarmış ama sadece sağ elinde parmaklarında morluk var hastaneyi aradık kan aldık elinden o yüzden olabilir dediler her günde hastaneye emzirmeye gidiyordum hiç böyle morluk görmemiştim ve elekride soğuk değil di acaba kan aldıkları için mi yoksa başka bir sorun mu vardır kan derleri falan normal dediler kan değerlerine göre çıkarttılar hastaneden bizi korkuyorum ya
Eşim doktora gösterdi sabah taburcu olurken elinin üzerinden kan almışlar büyük ihtimalle elini sıktıysa kendi yada hemşireler ondan olmuştur demişBebişi merak ettim, geçti mi morluk?