- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
Katılıyorum. Çok rahat kalkmış yürümüştüm. Tabi ki eşimin ve hemşirenin desteği ile. Zaten kaslar kesik olduğundan tek başımıza imkansız ama gayet iyiydi benim için korktuğum gibi asla değildi.kişiden kişiye değişiyor bence. ben de çok zor oluyor diye duymuştum çok korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı gayet kalktım yürüdüm
Ama bu işin en güzel tarafıBen ameliyata girmekten oraya yatmaktan kendimde olup hissetmekten korkuyorum
Sedyeden yatağa beni hasta bakıcılar geçirmişti çarşafla kaldırıpGenel anesteziydi.
Yanlis anlatmis olmayayim, sedye ile odaya geliyorsunuz. Yatagin tam yanina getiriliyor sedye.
Yaklasik 1 metre yana kayip yataga gecmem gerekiyordu. Ayaga kalkmalik bir durum yok. Bunu yapamadim cunku hareket ettigim an cigligi bastim. Esim kucakladi beni, sedyeden yataga koydu.
Aksam ayaga kaldirdilar o zamana biseyim kalmamisti rahatca kalktim.
Doktorlar kontrol ediyor sıze sormadan baslamazlar merek etmeyin..Ben ameliyata girmekten oraya yatmaktan kendimde olup hissetmekten korkuyorum
Sedyeden yatağa beni hasta bakıcılar geçirmişti çarşafla kaldırıpeşinizle hallettiyseniz helal diyorum
Oyy imkansız ötesi kafaları mı güzelmiş, yeni ameliyatlı biri nasıl geçsin tövbeKendim gecmemi beklediler gecemedim.
Oyy imkansız ötesi kafaları mı güzelmiş, yeni ameliyatlı biri nasıl geçsin tövbe
Ben genel anestezi olmustunBen ameliyata girmekten oraya yatmaktan kendimde olup hissetmekten korkuyorum
Aynen beni de carsafla gecirmislerdiOyy imkansız ötesi kafaları mı güzelmiş, yeni ameliyatlı biri nasıl geçsin tövbe
ben normal doğum için gittim tüm gün suni sancı verildikten sonra doğum başlamayınca mecbur sezaryene girmek zorunda kaldım. onun biraz şoku vardı. tabii sedyede ameliyathaneye taşınırken bi korku oldu, belden uyuşturma olacağı için zihnim yerindeydi. ne olursa olsun insanda bi tedirginlik oluşuyor, sonuçta üstünüzde hasta önlüğü ve ameliyathane ortamındasınız:) ben korktuğum an dua okudum kendimi oyalamış pldumm böylece. bahsettiğim korku önemli bi sıancacgirmedem önce heyecanla karışık bi korku olur ha onun gibiDoğuma girerken çok korktunuzmu ?
Karnınızı tutarak öksürebilirsinizBnde kronik oksuruk var cok korktm smdi
Ameliyathaneye yatarak götürülüyorsunuz zatenBen ameliyata girmekten oraya yatmaktan kendimde olup hissetmekten korkuyorum
Yavrum sende herşeyden korkuyorsun.biraz dirayetli ol.böyle korkmaya devam edersen bebeğin ve vücudun strese girer sıkıntı yaşanır.çok korkmak aslında olmayan ağrılar hissetmene neden olur.Bnde kronik oksuruk var cok korktm smdi
Karnınızı tutarak öksürebilirsiniz
Ben yan yatıp yastık bastırarak çok rahat öksürüyordum
Tesekkur ederimYavrum sende herşeyden korkuyorsun.biraz dirayetli ol.böyle korkmaya devam edersen bebeğin ve vücudun strese girer sıkıntı yaşanır.çok korkmak aslında olmayan ağrılar hissetmene neden olur.
Kimseyi çatır çatır kesip biçmiyorlar,ağrı kesicini aldığın an ağrı bitiyor,sezeryan kesisinin üzerini bantlıyorlar bu bantın uyuşturma özelliği de var.çok ekstrem bir durum olmadığı sürece biraz dikkatli hareket edersen çok rahat atlatırsın.
Sezeryan olduğum sabahın akşamı tutturdum evime gidecem ben diye doktor geldi dedim nezaman taburcu edeceksiniz şu koridorda birkaç kez koştuğunu göreyim evine yollayacam dedi tabi bende kafa bi milyon eve gidecem ya bütün gece kocamın koluna girip karnımı tutup koridorda bildiğin koştum.sabah doktor geldi sen ne yaptın dedi e dedim koştum işte taburcumuyum ben onu lafın gelişi söyledim hani toparlandığında gideceksin demek istedim demezmi.ama hareket bende çoook işe yaradı,gazım hiç olmadı tuvalete de hemen çıktım.
Doğumdan bir hafta önce hergün bir fincan rezene çayı içtim gaz yapan hiçbirşey yemedim çok rahat oldu sezeryan sonrası