Aynen canm çok haklısın bilginde olmayın ca 50 kişi ben biliorum tavrına giricekler .. ben hastaneye eşimi bide eşimin kuzenini götürcem tecrübeli. Gerisine dedimki sakın gelmeyin 10kişi istemiorum gerek yok zaten ewhamlı korkaklar benide korkutcaklar ben ödlek zaten :-D ama ewde cümle alem beklio olcak o ayrı malesef eşim ilk torun onun çocuğu merak konusu neye benzicek nolcak falan ıyyykkk şimdiden fenalar bastı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Henüz doğum yapmadım yaptığımda ne olur ne yaşarım bilmiyorum ama bildiğim tek birşey var insanların hepsi çok bilmiş herşeyin onlar çok iyi biliyor biz cahiliz bişeyden haberimiz yok sanki..sinir olurum böyle tiplere özellikle yönlendirilmeye herkezin aklı fikri var..belki yaptığımız bazı şeyler yanlış büyüklere göre ama şöylede birşey varki yanlış yapmadan doğru görülmez o yüzden sıkmayın canınızı anneliğin tadını çıkarın onlara heee her diyip yine kendi bildiğinizi okuyunhee birde güçlü anneyim ben yaparım ederim havasına girme benim gibi
sonra kimsenin merhameti kalmıyor
4.gün bebeği annesine bırakıp kocasıyla avm ye gezmeye giden bir şapşal olarak yazıyorum bunları,azıcık naz yapmak iyidir...
görümcem epidural normal doğum yaptı 5 dikişi vardı annesinde kaldı yemeği önüne geldi yattı durdu sürekli hatta doğum anında bile uyuyan bir bebeği vardı ama çok naz yaptı herkes pervane oldu peşinde...
dün eşim ablacım eşine anlatıyor abi çocuk düşünürseniz kesinlikle sezeryana karşı çıkma bak blue hep gezdi hiç yatmadı ama ablamın dikişleri iltihap kaptı kız çok çekti perişan oldu yazık dedi
lan benim dikişlerim iltihap kapsaydı tekrar ameliyat olcaktım sen sezeryanı ne sanıyosun illa nazmı yapmak lazımdı yani tühhh
Henüz doğum yapmadım yaptığımda ne olur ne yaşarım bilmiyorum ama bildiğim tek birşey var insanların hepsi çok bilmiş herşeyin onlar çok iyi biliyor biz cahiliz bişeyden haberimiz yok sanki..sinir olurum böyle tiplere özellikle yönlendirilmeye herkezin aklı fikri var..belki yaptığımız bazı şeyler yanlış büyüklere göre ama şöylede birşey varki yanlış yapmadan doğru görülmez o yüzden sıkmayın canınızı anneliğin tadını çıkarın onlara heee her diyip yine kendi bildiğinizi okuyun
ben herksin elini ayağını keseli çookk oldu canım
ilk bir ay çektim bu sıkıntıları hemde çok çektim yalan yok...
ayy yıkama sakın diyen kayınvalidemi dinleseydim bebeğim pişmişti şimdi bu sıcaklarda aylardır hep ben yıkıyorum iyikide elimi korkak alıştırmadım...
görümceme yapamazsın edemezsini aşıladı annesi ve 1 yaşındaki kızını hala annesine getiriyor yıkaması için:26:
:) bunları takma şimdiden kafana canım...
bebişine çok mudahele ederlerse eşini sokarsın devreye o biraz frenler belki :)
valla benim için kabus gibiydi lohusalık kayınvalidem kızım emzirsin diye diretti durdu tabi bana bişey diyemiyor ozamanlar görümcemin kızı 5 aylıktı ve emziriyordu...
eşime sürekli emzirsin o bu diye laf sokuyorlarmış meğerse bende sütüm olmassa kanımı veririm ama başkasının sütünü içirmem git öyle söyle demiştim...
neyse geldik eve çocuk o gece sarılık oldu zaten kan uyuşmazlığımızda vardı yatırdık bebişi kayınvalide anneme telefonda ağzına geleni saymış yok benim kızım emzirseydi böyle olmazdı kızın inat etti falan diye...
ben 3 günlük lohusa o dikişlerle gelmişim hastaneye bebeğimin çıplak halde bi makinanın içinde ışın alıyor onuda öyle gördüm iyice delirdim tabi...
açtım teli ağzıma geleni söyledim girdi birbirimize ondan sonra unutuldu gitti herşey ama ben asla unutamam...
bebeğim zaten zor emiyordu haftalarca sinir stres iştah yok sütmü kalır...
şakır şakır akan sütüm kesildi gitti...
40 gün çok zordu ailemin her ferdi hergün gelip kafasına göre takıldı buna dayanamayan eşim onlara tavır aldı çok zordu çoookkk
ama 40 günün sonunda herkesi pışpışladım kocada gece işte zaten ben meleğimle hayatımın en büyük aşkıyla sabahlara kadar hoppidi hoppidi kucakta ne uyuyoruz ne oturuyoruz
ama inanki hiç yorgunluk duymadım çünkü kafam rahattı...
bebeğin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım...GÜZEL RABBİM ömrünü uzun bahtını güzel yapsın inşallah...
keyfini çıkar her dakika her saat çok önemli deli gibi bir aşk bambaşka bir heyecan bazen bebeğimi severken seviçten kalbimin duracağını hissediyorum öyle bir heyecan sevgi bu...
RABBİM hepimizin yavrusunu korusun...
AMİN...
Ayyy çok haklısın bende kıskanabilirim dedim eşime zaten. Şimdiden beşiğin içinde düşünmek beni inanlmaz heycanlandırıo . Cocuk bakımını öğrenene kadar artık eyvallah edicem artık canm . Ya zatem senin gibi tez değilim ben narin bierim acıdımı tamam yat aşağa :-D zten herkes beni öyle bilir çıt kırıldı . He belki şartlar farklı olsydı mecnur tez olacaktm . Ama hazır kalabalık tecrübeli varken nie çabalayım diorum ya istemeyi biliolar . 40 gün öle takılırz .ondan sonrası bende bütün ilğisi bakımı . temzlik yemek hariç tabikaynanam gezmeyi çok sever biraz depresyona girecek ewde kapalı kalınca ama en çokta o torun istiodu yapcak bişi yok ...
Bildiğim tek bişey var herkezin kendi düzeni kendi bebeği sen yardım istemediğin müddetçe karışmamaları gerekiyor.
benim annemde çok gezme meraklısı kadın 40 günün toplasan 15 günü kaldı oda akşam 8 den önce gelen yoktu ama oda neydi öyle her gece 2 de başlardı ben bittim öldüm burdan çıkıcam işe gitcem bacağım ağrıdı baban gelsin beni alsın kızkardeşin gelsin sen uyumuyosun zaten ben gideyim
ee git anne sen beni dahada bunaltıyosun zaten diyorum yookkk lohusa kadın tek kalmaz o basar bu basar...
bana sizden başka basan yok gelmeyin diyorum olmuyo
yarım saat uyuyorum kalk çok uyudun sen annesin artık alış diyen bir annem var benim
şaka gibi ya sinir oldum yine yazarken
valla canım çatır çatır yap nazını ye iç yat,bana hala ikinciyide hemen yap aslan gibi bakarsın diyorlar bide utanmadan
Sezeryan doum yapan arkadaşlar ben sezeryan doum yapmak istiorum . İyileşme süresi nedir? ağrı kesici vuruluomu ? Yani ayrıntıları merak ediorum gerçi doktorum anlatır ama bayramdan sonra gidicem ve çok merak ediorum bilgisi olan anneler lütfen yardımcı olurmusunuzzz :-* ;-)
benim annemde çok gezme meraklısı kadın 40 günün toplasan 15 günü kaldı oda akşam 8 den önce gelen yoktu ama oda neydi öyle her gece 2 de başlardı ben bittim öldüm burdan çıkıcam işe gitcem bacağım ağrıdı baban gelsin beni alsın kızkardeşin gelsin sen uyumuyosun zaten ben gideyim
ee git anne sen beni dahada bunaltıyosun zaten diyorum yookkk lohusa kadın tek kalmaz o basar bu basar...
bana sizden başka basan yok gelmeyin diyorum olmuyo
yarım saat uyuyorum kalk çok uyudun sen annesin artık alış diyen bir annem var benim
şaka gibi ya sinir oldum yine yazarken
valla canım çatır çatır yap nazını ye iç yat,bana hala ikinciyide hemen yap aslan gibi bakarsın diyorlar bide utanmadan
öyle olmuyor işte canım bir bakmışsın herkes prof akademik bakıcı bin çocuk büyütmüş oluveriyor karşında...
zaten bu yüzden hep çatışmalar oluyor...
ben buna taviz vermedim eşim benimkilerle bende onun ailesiyle kırgınlık yaşadık neyseki geçti artık en ufak bişeyde ben böyle yapmıyorum o öyle olmayacak diyorum...
Bide şöyle bi durum var sezeryanı kötülemek için sonradan süt gelmior diyenler var
valla ben normal doğum istiyordum ama olmadı sizde öncelikle hayırlısını isteyin,doğum sancısı bile çekmedim ne suyum geldi ne açılmam oldu dr normal olsun diye bekletti durdu beni ama artık dayanacak gücüm kalmamıştı ve özele gittim sezaryan oldum bebeğim çok iri idi sezaryan bile çok riskli idi dr omuzları takıla bilir demişti bana ama yapacak bir şey yok tu mecburen ve karnımı 11 cm açtılar.ben 10 aylık doğum yaptım.hee bu arada sütüm benimde ilk başta gelmedi ama sonradan şelale gibi aktı.
Canım ben sezeryanın ayrıntılarını konuştum ameliyattan sonra dikleron ve arveles verecekmiş . Ee böylece hiç ağrı olmucak hissi bile olmucak bu beni çok rahatlattı sadce parol verecek sandm yani burda arsştrdığım kadaryla paroldan başka bişi duymadm . İçim rahatladı . Ağrım olucak acım olucak çocuğumla ilğilenemicem die . Kis ameliyatımda da aynı ağrı kesicileri kullandm aynı doktora okadar rahat geçtiki buda öyle olucak sanırımçok sevindim vallahi csnm
Sezeryan doum yapan arkadaşlar ben sezeryan doum yapmak istiorum . İyileşme süresi nedir? ağrı kesici vuruluomu ? Yani ayrıntıları merak ediorum gerçi doktorum anlatır ama bayramdan sonra gidicem ve çok merak ediorum bilgisi olan anneler lütfen yardımcı olurmusunuzzz :-* ;-)
bende spinal sezeryanla doğurdum oğlumu ayaklarımın uyuşukluğu geçer geçmez kalkıp yürüdüm iyileşmemde çok çabuk oldu ama çok siddetli baş ağrısı çektim yazmadan geçemicem yatarken hiç bişey yok ama kafamı kaldırır kaldırmaz öyle bir ağrı giriyoduki anlatamam doğumhaneden çıkarken anestezi uzmanı bol bol sade kahve iç demişti bende ağrımıyo diye içmemiştim ama sonrasında içtim ve geçti tavsiye edermiyim sezeyanı etmem ama eğer yapacaksanda genel anestezi değil spinal yap derim.
Spinal neki canım ? Baş ağrısı ewet bazılarında oluomuş süt durumun nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?