Aynen canm çok haklısın bilginde olmayın ca 50 kişi ben biliorum tavrına giricekler .. ben hastaneye eşimi bide eşimin kuzenini götürcem tecrübeli. Gerisine dedimki sakın gelmeyin 10kişi istemiorum gerek yok zaten ewhamlı korkaklar benide korkutcaklar ben ödlek zaten :-D ama ewde cümle alem beklio olcak o ayrı malesef eşim ilk torun onun çocuğu merak konusu neye benzicek nolcak falan ıyyykkk şimdiden fenalar bastı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) bunları takma şimdiden kafana canım...
bebişine çok mudahele ederlerse eşini sokarsın devreye o biraz frenler belki :)
valla benim için kabus gibiydi lohusalık kayınvalidem kızım emzirsin diye diretti durdu tabi bana bişey diyemiyor ozamanlar görümcemin kızı 5 aylıktı ve emziriyordu...
eşime sürekli emzirsin o bu diye laf sokuyorlarmış meğerse bende sütüm olmassa kanımı veririm ama başkasının sütünü içirmem git öyle söyle demiştim...
neyse geldik eve çocuk o gece sarılık oldu zaten kan uyuşmazlığımızda vardı yatırdık bebişi kayınvalide anneme telefonda ağzına geleni saymış yok benim kızım emzirseydi böyle olmazdı kızın inat etti falan diye...
ben 3 günlük lohusa o dikişlerle gelmişim hastaneye bebeğimin çıplak halde bi makinanın içinde ışın alıyor onuda öyle gördüm iyice delirdim tabi...
açtım teli ağzıma geleni söyledim girdi birbirimize ondan sonra unutuldu gitti herşey ama ben asla unutamam...
bebeğim zaten zor emiyordu haftalarca sinir stres iştah yok sütmü kalır...
şakır şakır akan sütüm kesildi gitti...
40 gün çok zordu ailemin her ferdi hergün gelip kafasına göre takıldı buna dayanamayan eşim onlara tavır aldı çok zordu çoookkk
ama 40 günün sonunda herkesi pışpışladım kocada gece işte zaten ben meleğimle hayatımın en büyük aşkıyla sabahlara kadar hoppidi hoppidi kucakta ne uyuyoruz ne oturuyoruz
ama inanki hiç yorgunluk duymadım çünkü kafam rahattı...
bebeğin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım... GÜZEL RABBİM ömrünü uzun bahtını güzel yapsın inşallah...
keyfini çıkar her dakika her saat çok önemli deli gibi bir aşk bambaşka bir heyecan bazen bebeğimi severken seviçten kalbimin duracağını hissediyorum öyle bir heyecan sevgi bu...
RABBİM hepimizin yavrusunu korusun...
AMİN...