Sezaryen yerinde yuvarlak morluk

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açtığım için banlanmışım 😂
Kendi doktorumun ilgisizliği başıma dert açtı.
Bu konuyu yazdıktan sonra ertesi gün lavaboda dikiş yerimden kan gelmeye başladı. Açık renkli, iltihaplı bi şekilde. Hemen acile gittik. Enfeksiyon kapmışım, karnım o yüzden şiş ve kırmızıymış ben dikişten sanıyordum. Karnıma bastırarak iltihabı boşalttılar, antibiyotiğe devam et dediler. Salı günü kontrolüm var ve bir hafta olacak hala iltihap akıyor. Dikişlerim temiz, sadece o morluktan bahsettiğim yerden iltihap çıkıyor. İnşallah geçer diye dua ediyorum sadece. Dualarınıza talibim. Ve kadın Doğum doktoru seçerken çok dikkatli olun. Her doktor için öyle ama lohusayken bi de bu doktor hatalarıyla uğraşmak insanı mahvediyor. Çocuğumla vakit geçiremedim bile doğru düzgün....

Canım Allah analı babalı büyütsün benimde dikiş yerimden kan gelmişti az az. Benimde sezeryanim.yapan doktor bana yanlış tanı koymuştu ondan once de.. bende cocugumla vakit geçirememiştim üzüntü stres. Bu doktorlara ne oluyor boyle anlamıyorum ama benim.basima gelen cok daha enteresan birşeydi.. geçmiş olsun
Ilaclarini düzenli.kullan sana antibiyotik vermişlerdir ameliyattan sonra. Onlari kullan mutlaka..

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açtığım için banlanmışım 😂
Kendi doktorumun ilgisizliği başıma dert açtı.
Bu konuyu yazdıktan sonra ertesi gün lavaboda dikiş yerimden kan gelmeye başladı. Açık renkli, iltihaplı bi şekilde. Hemen acile gittik. Enfeksiyon kapmışım, karnım o yüzden şiş ve kırmızıymış ben dikişten sanıyordum. Karnıma bastırarak iltihabı boşalttılar, antibiyotiğe devam et dediler. Salı günü kontrolüm var ve bir hafta olacak hala iltihap akıyor. Dikişlerim temiz, sadece o morluktan bahsettiğim yerden iltihap çıkıyor. İnşallah geçer diye dua ediyorum sadece. Dualarınıza talibim. Ve kadın Doğum doktoru seçerken çok dikkatli olun. Her doktor için öyle ama lohusayken bi de bu doktor hatalarıyla uğraşmak insanı mahvediyor. Çocuğumla vakit geçiremedim bile doğru düzgün....
Cok gecmis olsun bende bir ay once sezeryan oldum doktor secimi hayati onem tasiyor gerçekten sezeryan basit bir islem degil sizde sezeryandan sonra kan bosaltma yapmadilar mi acaba ya da icerde kan kalmis mi diye ultrasonda kontrol yapilmamis miydi icerde kan kalinca oyle skntilar oluyomus

Cok gecmis olsun bende bir ay once sezeryan oldum doktor secimi hayati onem tasiyor gerçekten sezeryan basit bir islem degil sizde sezeryandan sonra kan bosaltma yapmadilar mi acaba ya da icerde kan kalmis mi diye ultrasonda kontrol yapilmamis miydi icerde kan kalinca oyle skntilar oluyomus
Çok sağol canım benim. Tüp bebek doktorunda devam ettim ben. Tedaviyi onda gördüm diye onda devam ettim. Ama öyle pişman oldum ki. Sezaryen gününü kendisi belirledi. Doğumdan 2 hafta önce kontrole gel dedi. Bi gittim izinde. Hemen mesaj attım doğumuma siz girmeyecek misiniz diye. Doğumda görüşürüz ben giricem dedi. Doğum zamanı gittiğimde doktorum yoktu. Hemşireler başka bir doktorun gireceğini söyledi ameliyata. Keşke o an çıkıp gitseydim. Sabah gider gitmez 6 gibi beni hazırlayıp, sondamı takıp ameliyathaneye aldılar. Sonra yanlışlık olmuş diyip tekrar odaya getirdiler akşam 7 de sezaryene aldılar. Sondam hastaneden çıkana kadar takılı kaldı eşim en sonra gidip bağırdı çağırdı öyle çıkarttılar. Yürürken bile sondayla yürüyordum. Doktorum bir kez bile kontrole gelmedi. Hastaneden çıkmadan bir kez pansuman yapıldı o kadar. Sonra kendin çıkart pansumanı duş al dediler. Hastaneden çıkışımı yapmışlar haberimiz yok, telefonuma reçete gelince öğrendik eşim gitti sordu evet dediler. Kendi doktorum da Doğumdan sonra kontrole çağırmadı. Morluk için mesaj attığımda yarın gel ama beklersin baya diyince benim şarteller attı. Doktorumu değiştirdim. O kadar pişmanım ki o doktorda devam ettiğime. Onun yüzünden geldi her şey başıma. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek yeni doktor.

Back