- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.571
- 298
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açtığım için banlanmışım
Kendi doktorumun ilgisizliği başıma dert açtı.
Bu konuyu yazdıktan sonra ertesi gün lavaboda dikiş yerimden kan gelmeye başladı. Açık renkli, iltihaplı bi şekilde. Hemen acile gittik. Enfeksiyon kapmışım, karnım o yüzden şiş ve kırmızıymış ben dikişten sanıyordum. Karnıma bastırarak iltihabı boşalttılar, antibiyotiğe devam et dediler. Salı günü kontrolüm var ve bir hafta olacak hala iltihap akıyor. Dikişlerim temiz, sadece o morluktan bahsettiğim yerden iltihap çıkıyor. İnşallah geçer diye dua ediyorum sadece. Dualarınıza talibim. Ve kadın Doğum doktoru seçerken çok dikkatli olun. Her doktor için öyle ama lohusayken bi de bu doktor hatalarıyla uğraşmak insanı mahvediyor. Çocuğumla vakit geçiremedim bile doğru düzgün....
Canım Allah analı babalı büyütsün benimde dikiş yerimden kan gelmişti az az. Benimde sezeryanim.yapan doktor bana yanlış tanı koymuştu ondan once de.. bende cocugumla vakit geçirememiştim üzüntü stres. Bu doktorlara ne oluyor boyle anlamıyorum ama benim.basima gelen cok daha enteresan birşeydi.. geçmiş olsun
Ilaclarini düzenli.kullan sana antibiyotik vermişlerdir ameliyattan sonra. Onlari kullan mutlaka..