Normal değil demiş.Doktor normal dediyse bir sorun yoktur merak etme. Şişlik kötü kokulu akıntı vs olsaydı o zaman hemen gel derdi
Normal değil demiş...Doktor normal dediyse bir sorun yoktur merak etme. Şişlik kötü kokulu akıntı vs olsaydı o zaman hemen gel derdi
Normal değil demiş...
Umarim kötü bir şey yoktur içini ferah tut
Normal değil demiş.
panik yapma kontrole git.
Geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur göğüs ucu için gümüş kapak çok iyi diyorlar. Ben göğüs ucu ve 2 çesit krem kullanmıştım o dönem ama 3 ayda zor geçmişti bu sefer kapak almayı düşünüyorum.Cevaplar için teşekkürler kızlar, yarın gideceğim ama çok korkuyorum tam iyileşmeye başlamışken başa sararım diye. Zaten göğüslerimin uçları da yara onunla uğraşıyorum üstüne bu eklenirse çok zorlanırım. Tenim normalde çok hassastır en ufak şeyde morarır,kızarır. İnşallah o yüzdendir.
Benimki yapıştırmaydı çizgi şeklinde bir iz varEnfeksiyon kapmış olabilir belki ama kafanizda kurmayin inşallah bir şey yoktur.
Bu arada eskiden sezeryanda dikiş izi kalıyormuş hala kalıyor mu acaba merak ettim
Bende de vardı canım hatta sislikte vardı.gitmedim doktora falan 7 ay oldu 40 gün geçtikten sonra geçiyor sıkıntı olmuyor.ama tabiki sen görün doktoruna geçmiş olsunMerhaba hanımlar, çok şükür ben de anne oldumAllah isteyen herkese nasip etsin geçen hafta Perşembe sezaryen oldum. Dikiş yerimde morluk var tam ortada ceviz büyüklüğünde. Doktoruma mesaj attım normal değil kontrole gel dedi. Yarın gidicem ama ödüm kopuyor. Basına böyle bi şey gelen var mı? Eğer geldiyse neler yapıldı?
Yapıştırma Benımkıde hafifte olsa belli oluyor.. İlk Dogumumda estetik dikis idi oda hafıf belli oluyordu. Kuzenim yurtdısında dogum yaptı sezeryan yeri bıldıgın bembeyaz bir cızgı yeni gıbı ülke farkı galıbaEnfeksiyon kapmış olabilir belki ama kafanizda kurmayin inşallah bir şey yoktur.
Bu arada eskiden sezeryanda dikiş izi kalıyormuş hala kalıyor mu acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?