Sezaryen yerinde yuvarlak morluk

nanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
596
1.045
63
Merhaba hanımlar, çok şükür ben de anne oldum 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin 💕 geçen hafta Perşembe sezaryen oldum. Dikiş yerimde morluk var tam ortada ceviz büyüklüğünde. Doktoruma mesaj attım normal değil kontrole gel dedi. Yarın gidicem ama ödüm kopuyor. Basına böyle bi şey gelen var mı? Eğer geldiyse neler yapıldı?

Doktor normal dediyse bir sorun yoktur merak etme. Şişlik kötü kokulu akıntı vs olsaydı o zaman hemen gel derdi

3 defa sezeryan oldum 2 sinde de oldu morluk. Doktorum normal olduğunu sonuçta o bölgenin travma yaşadığını söyledi. Acaba özelde mi oldunuz sezeryan

Kuzum doktorun normal.degil.demesi panik ol anlaminda degil en fazla ne olabilir?enfeksiyon vs kolay vozulebilir.birseydir korkma panik yapacak.birsey yoktur

Cevaplar için teşekkürler kızlar, yarın gideceğim ama çok korkuyorum tam iyileşmeye başlamışken başa sararım diye. Zaten göğüslerimin uçları da yara onunla uğraşıyorum üstüne bu eklenirse çok zorlanırım. Tenim normalde çok hassastır en ufak şeyde morarır,kızarır. İnşallah o yüzdendir.

Cevaplar için teşekkürler kızlar, yarın gideceğim ama çok korkuyorum tam iyileşmeye başlamışken başa sararım diye. Zaten göğüslerimin uçları da yara onunla uğraşıyorum üstüne bu eklenirse çok zorlanırım. Tenim normalde çok hassastır en ufak şeyde morarır,kızarır. İnşallah o yüzdendir.
Geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur göğüs ucu için gümüş kapak çok iyi diyorlar. Ben göğüs ucu ve 2 çesit krem kullanmıştım o dönem ama 3 ayda zor geçmişti bu sefer kapak almayı düşünüyorum.

tebrikler, saglikla büyütün ins bebişi, gögüs yaralarının en büyük sebebi bebegin memeyi yanlıs tutması, eger memeyi doğru kavramazsa yaralar kolay kolay gecmez cok acır bir de ondan yazmak istedim :( sadece meme ucunu degil o kahverengi kısmının büyük bir bölümünü de agzina almali bebek.. bir de lansinoh gögüs kremi var, bebege hic bir zararı yok , doktorunuza da danısarak onu kullanabilirsiniz..

Enfeksiyon kapmış olabilir belki ama kafanizda kurmayin inşallah bir şey yoktur.
Bu arada eskiden sezeryanda dikiş izi kalıyormuş hala kalıyor mu acaba merak ettim

Merhaba hanımlar, çok şükür ben de anne oldum 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin 💕 geçen hafta Perşembe sezaryen oldum. Dikiş yerimde morluk var tam ortada ceviz büyüklüğünde. Doktoruma mesaj attım normal değil kontrole gel dedi. Yarın gidicem ama ödüm kopuyor. Basına böyle bi şey gelen var mı? Eğer geldiyse neler yapıldı?
Bende de vardı canım hatta sislikte vardı.gitmedim doktora falan 7 ay oldu 40 gün geçtikten sonra geçiyor sıkıntı olmuyor.ama tabiki sen görün doktoruna geçmiş olsun

Yaa kuzummm sen annemi oldun çok şükür bu günleride gördün ♥️ sağlıkla büyüt evladını lohusanın duası kabul olur derler önümüzdeki ay transferim var nolur dua et bana ♥️♥️Çok geçmiş olsun bu arada çok umurdama inşallah çabucak geçer doktora gitmeyi ihmal etme ♥️ Enfeksion olmuş olabir ama geçer kremle veya ilaçla

Apandisitim patlamıştı ve bir iki ay sonra sivilce gibi bir morluk çıkmıştı ortaya meğer içinde ip kalmış ama sezaryende normal dikiş olmuyor sanırım öyle bir şey değildir

Bende de oldu kontrole kadar geçmişti bile.
Normal olduğunu düşünüyorum yani.
Kontrolde dr her şey çok iyi demişti.

Enfeksiyon kapmış olabilir belki ama kafanizda kurmayin inşallah bir şey yoktur.
Bu arada eskiden sezeryanda dikiş izi kalıyormuş hala kalıyor mu acaba merak ettim
Yapıştırma Benımkıde hafifte olsa belli oluyor.. İlk Dogumumda estetik dikis idi oda hafıf belli oluyordu. Kuzenim yurtdısında dogum yaptı sezeryan yeri bıldıgın bembeyaz bir cızgı yeni gıbı ülke farkı galıba 🙄

Onemlı bısey oldugunu zannetmiyorum. Hayırlı ugurlu olsun bebeniz :)

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açtığım için banlanmışım 😂
Kendi doktorumun ilgisizliği başıma dert açtı.
Bu konuyu yazdıktan sonra ertesi gün lavaboda dikiş yerimden kan gelmeye başladı. Açık renkli, iltihaplı bi şekilde. Hemen acile gittik. Enfeksiyon kapmışım, karnım o yüzden şiş ve kırmızıymış ben dikişten sanıyordum. Karnıma bastırarak iltihabı boşalttılar, antibiyotiğe devam et dediler. Salı günü kontrolüm var ve bir hafta olacak hala iltihap akıyor. Dikişlerim temiz, sadece o morluktan bahsettiğim yerden iltihap çıkıyor. İnşallah geçer diye dua ediyorum sadece. Dualarınıza talibim. Ve kadın Doğum doktoru seçerken çok dikkatli olun. Her doktor için öyle ama lohusayken bi de bu doktor hatalarıyla uğraşmak insanı mahvediyor. Çocuğumla vakit geçiremedim bile doğru düzgün....

Back