Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar benim sezaryen olacak öyle istediğim için dr um 36+3de kontrole ve doğumu konuşmak için randevu verdi.çatı muayenesi yapmaz demi?bide kaçıncı hafta alır ameliyata
sezeryan belli olunca çatı muayenesi olmuyo canım.benim bebeğim26ekimde doğdu.epidural sezeryanla.hiiç korkma.herşey cok kolay geciyo.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin:)
sezerde çatı muayenesi yapmaz neden yapsın ki? sadeece ultrada bebeğe bakar.bazıları38 dolunca bazılarıda 39 dolunca alıyorlar. tavsiyem 39u doldur anne karnında bir gün bile altın değerinde.. hayırlı doğumlar. sakın korkma hiç bişe olmayacak....
çok degil biraz acıyo ama hemen geçiyo zaten ayaga kalkıyosun hiç zor değil nsteye hiç baglanmadım ama duyduğuma göre karnına kalp atışlarını dinlemek için kablo gibi şeyler takıyolar okadar
çatı muayenesini doktor elle alttan yapıyo öyle inanılmaz acıtan bişey değil eğer kendine sıkıntı yapmazsan hiç acıtan bişey değil nst ye gelince bebeğin kalp atışlarını ölçmek ve annenin ağrısını ölçmek için karnına takılıyo sol tarafına doğru yatıyosun kemer gibi bişeyin takıldığını düşün o kadar hiç sıkıntı yapmayın çok kolay bişey