• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezaryen doğum yapanlar

Dogum
Yapılmaz mııı bana yaptılar 🥴 ilk gaz çıkarmayı tuvalete çıkmayı bekliyorlar ya benim geliyordu ama çıkmıyordu inanılmaz vücuduma ağrısı giriyordu elektrik çarpması gibi ay çok kötüydü hatırladıkça çok kötü oluyorum sabaha kadar ağladım ağrıdan , gün aydınlanınca dayanamadığını görüp lavman yaptılar . Acaba nasıl etkiler oluyor ki ben hiç araştırmadım birazdan bakarım
Doguma girerken yapılmaz. Zaten sonra da yapılmaz bagırsagına saglıgı yerınde mı ona ıstınaden beklenir 5gun....
kişinin Kendisı gaz ve kaka cıkarsın diye

Bes gunun sonunda care yoksa yapılır.
Doktor ebe ugrasmakk istememis sızınle😞

Dogum

Doguma girerken yapılmaz. Zaten sonra da yapılmaz bagırsagına saglıgı yerınde mı ona ıstınaden beklenir 5gun....
kişinin Kendisı gaz ve kaka cıkarsın diye

Bes gunun sonunda care yoksa yapılır.
Doktor ebe ugrasmakk istememis sızınle😞
Benim dogumda içimde sargı bezi unuttular doğumdan 3 gün sonra 10 gün hastanede yattım 😥 enfeksiyon değerim 800 lerdeydi . Vala dogumun 2. Günü yaptılar ama şükür şuan bişeyim yok görünürde 😀

Merhabalar arkadaşlar bu hafta sezaryen doğumum var deneyimlerinizi yazar mısınız? Sonda ve lavman olayından çok korkuyorum ama nasıl oluyor?
Sondayi narkoz sonrasu taktilar hissettmedim. Ama ben gaz çıkarıp taburcu olamadim. 3.gun lavman da yapildi. Sezeryan cok zor atlattim ben. Herkesin ben gibi degil hatta cogu kişi cok rahat geçiriyor. Insallah sizinde kolaylıkla gecer gider

Merhabalar arkadaşlar bu hafta sezaryen doğumum var deneyimlerinizi yazar mısınız? Sonda ve lavman olayından çok korkuyorum ama nasıl oluyor?
Lavman yapılmıyor ama normal doğum için gidip sancı çekip sezaryena alınanlara yapılıyor diye biliyorum yanlış biliyor da olabilirim. Kendi adıma sezaryen çok rahattı hemen ayağa kalktım 10 gün içinde de 10 kilo birden verdim.herkesin doğumu kendine özeldir o yüzden olumsuz örnekleri dinlemeyin, okumayın.ne kadar rahat kafayla girerseniz o kadar kolay geçer. Eşim benden daha heyecanlıydı hatta.

Benim dogumda içimde sargı bezi unuttular doğumdan 3 gün sonra 10 gün hastanede yattım 😥 enfeksiyon değerim 800 lerdeydi . Vala dogumun 2. Günü yaptılar ama şükür şuan bişeyim yok görünürde 😀
Bastan sona hersey hataymıs. Suna bak sargı bezi unutmak nedir
E lavmanı zaten yapamazsın
Bagırsagı yerinden alıp gerı koydukları ıcın hersey yolunda mı dıye bırakılır kendı haline.
Gaz yap kaka yap beklenir
Ben besinci gun gaz ve kaka yapabildim. Tam son gun yani😅
Hıc mudahale olmadı
Benım doktorda falsoydu apar topar normal dogumdan sezaryene gectık

Sondayi narkoz sonrasu taktilar hissettmedim. Ama ben gaz çıkarıp taburcu olamadim. 3.gun lavman da yapildi. Sezeryan cok zor atlattim ben. Herkesin ben gibi degil hatta cogu kişi cok rahat geçiriyor. Insallah sizinde kolaylıkla gecer gider
Çok çok geçmiş olsun sağolun inşallah herkesin kolaylıkla geçsin içinde bizlerinde 🙏🏻🙏🏻

Lavman yapılmıyor ama normal doğum için gidip sancı çekip sezaryena alınanlara yapılıyor diye biliyorum yanlış biliyor da olabilirim. Kendi adıma sezaryen çok rahattı hemen ayağa kalktım 10 gün içinde de 10 kilo birden verdim.herkesin doğumu kendine özeldir o yüzden olumsuz örnekleri dinlemeyin, okumayın.ne kadar rahat kafayla girerseniz o kadar kolay geçer. Eşim benden daha heyecanlıydı hatta.
Yaaaa ayyy inşallah bende de kolayca geçer kilo konusunda da umarım hemencecik verebilirim baya aldım çünkü ahahah çok sağolun 🙏🏻🩵🩵

Back