- Emoji Skoru
- 57
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi lilamucize
-
Yorumlarınız çok rahatlattı teşekkür ederim amin çok sağolun bekleyen herkes sağlıkla kavuşsun inşallahBende oldum çokkk güzel geçti. Bebegime kendim baktim. Tabiki zorluk oluyor ama dayanilmicak aman aman bisey yok. Bana kalirsa ikisinide yapmis olarak. Sezeryan dahaa iyidi diyorum. Saglikla al kucacigina
Bebeğimizin poposu aşağıda kafası yukarıda o yüzden sezaryen dediler :)Bu sizin hakkınız. Ten tene temas, kordonun geç kesilmesi, bebeğin ben yokken babayla ten teması, plasentanın alınması hepsini söyleyin.
Peki neden sezeryan? Devlet önceden sezeryan randevusu neye göre veriyor merak ettim?
Ay sıcak su torbası hiç gelmemişti aklıma hemencecik onu da ekleyelim çantaya ama havalar çok sıcak ya işe yarar mı ki yine de3 sezeryan oldum. Lavman yok. Kafein alın yanınıza ( ben soğuk kahve tükettim) sıcak su torbası alın ağrılara iyi geliyor. Bol su içip yürüyün.
Çok sağolun teşekkür ederim4 sezaryen doğum yaptım hepsi aynı değildi ama zorda değildi
Kolaylıkla geçsin inşallah doğumunuz
Onu söylemediler o gün anestezi yapacak kişi sanırım duruma göre karar verecekmiş sadece gece 12fen sonra bir şey yeme içme sabah 7de yatış dedilerLavman olmuyor. Sezeryan derken epidural mi? Sondayı da dert etmeyin ben hatırlamıyorum bile ne ara çıkardılar. Kahve içince anestezinin etkisini çabuk atarsınız. Bebeği kucağınıza versinler. Biri bebeği beklesin sizden önce çıkaracaklar çünkü.
Yaa buna sevindimmm çok teşekkür ederiimmmHayır onlar şuursuz mu afedersiniz ama
Nerede gorulmus sezaryende lavman
Sonda takılıyor evet ama lavman ıkınmalı dogumda varyani normal dogumda
Ayy çok teşekkür ederim tecrübe dinlemek iyi oluyor gerçekten yarın bu hazırlıkları yapalım olmadı zaten hastanenin nasıl olur bilmiyorum yanımızda kayısı suyu götürmek iyi olabilir aklıma gelmemişti teşekkürlerBen de yakınlarda sezeryan oldum. Kendinizi kasmassanız ne bele vurulan iğne acıyor ne sonda. Ben kendimi rahat bıraktım çok rahat geçti.mutlaka komposto yapıp götürün yanınızda kayısı suyu meyve suyu.ne kadar sıvı tüketirseniz anestezi etkisi erken çıkar gaz ve büyük abdest rahat çıkar. Eskiler bilir teryağlı simit yapılır un tereyağı şeker ile ben onun sayesinde 3.gün wc ye çok rahat çıktım.
Ekımde neden bıdaha lavman olacaksınızGeçen sene oldum çok rahattı evet ilk ayağa kalkma çok zor ve affedersiniz ilk gaz wc olmadan hastaneden çıkaramayız dediler bende, 24 saat sonra hala bir tık olmayıncalavman yaptılar iğrenç gelebilir size ama açıkcası beni rahatlattı, ekimde bir daha olacağım
Yaaa kolaylıkla geçsin inşallah insan bir yandan heyecanla bebise kavuşmayı bekliyor bir yandan da bilmediği bir süreç diye çekiniyorGeçen sene oldum çok rahattı evet ilk ayağa kalkma çok zor ve affedersiniz ilk gaz wc olmadan hastaneden çıkaramayız dediler bende, 24 saat sonra hala bir tık olmayıncalavman yaptılar iğrenç gelebilir size ama açıkcası beni rahatlattı, ekimde bir daha olacağım
YokEkımde neden bıdaha lavman olacaksınız
Emin ol, o ilk temas ilk gece ona bakıp bakıp huzura kapılıp dikiş ağrılarını unutuyorsun. İnşallah sizinde çok güzel geçer, mis kokulu yavrunuza kavuşursunuzYaaa kolaylıkla geçsin inşallah insan bir yandan heyecanla bebise kavuşmayı bekliyor bir yandan da bilmediği bir süreç diye çekiniyorinşallah ekimde olan da rahat geçer
Kafamda cevap gelene dek ne senaryolar kurdumYoktekrar hamileyim yani 19 ay sonra aynı süreci yaşayacağım demek istedim.
Düşüncesi bile o kadar güzel ki inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere deEmin ol, o ilk temas ilk gece ona bakıp bakıp huzura kapılıp dikiş ağrılarını unutuyorsun. İnşallah sizinde çok güzel geçer, mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz.
Çok sağolun az kaldıkça hem heyecan hem kaygı oluyor ben normalde iğneden doktordan da korkan biriydim şimdi çok garip hissediyorum sağlıkla kavuşmaya odaklanıyorumpeki sezaryen sonrası bebek anneye ne zaman veriliyor ve ilk gece ayrı bir yerde mi kalıyor yoksa yanında mı?
Emin ol, o ilk temas ilk gece ona bakıp bakıp huzura kapılıp dikiş ağrılarını unutuyorsun. İnşallah sizinde çok güzel geçer, mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz.
Epiduralden sonra bende öyle bir boyun ağrısı oldu ki sezeryan ağrısı yanında hiç kalır. Boyun altıma koymuştum çok iyi gelmişti. Bir de yakın arkadaşım kum torbası koymuştu. Ayrıca hastaneden şu geçirmez bant talep etmişlerdi. Allah'tan diğer doğumlardan kalan vardı hemen vermiştim.Ay sıcak su torbası hiç gelmemişti aklıma hemencecik onu da ekleyelim çantaya ama havalar çok sıcak ya işe yarar mı ki yine de
Amin çok sağolun:)Sağlıkla kavuşun. O tamamen doğuma bağlı. Benim hastahanemde eğer bir sağlık sorunu yok ise bebek yarım saat 45 dk sonra odaya alınıyordu ancak kuvöz olursa daha farklı oluyordu. Sağlık sorunu olmadığı sürece ilk gece yanınızda olucaktır diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler göz önünde bulunduracağımEpiduralden sonra bende öyle bir boyun ağrısı oldu ki sezeryan ağrısı yanında hiç kalır. Boyun altıma koymuştum çok iyi gelmişti. Bir de yakın arkadaşım kum torbası koymuştu. Ayrıca hastaneden şu geçirmez bant talep etmişlerdi. Allah'tan diğer doğumlardan kalan vardı hemen vermiştim.
Yapılmaz mııı bana yaptılarSezaryende lavman yapılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?