- Emoji Skoru
- 57
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi lilamucize
-
Sezaryende lavman yapılmazMerhabalar arkadaşlar bu hafta sezaryen doğumum var deneyimlerinizi yazar mısınız? Sonda ve lavman olayından çok korkuyorum ama nasıl oluyor?
Ayy inşallah ya hep yapılır yazılmıştı ama bu düşünce beni rahatlattı daha önce olan kişilerden de yapılır diye duydumSezaryende lavman yapılmaz
Çok sağolun az kaldıkça hem heyecan hem kaygı oluyor ben normalde iğneden doktordan da korkan biriydim şimdi çok garip hissediyorum sağlıkla kavuşmaya odaklanıyorumHiç korkmayın. Sadece ilk kalkış bir miktar zor ama gerisi kolay. Asla yatayım demeyin. Bol bol yürüyün. Sıcak su torbası mutlaka götürün. Omuzlara vuran bir ağrı yapabiliyor o ilaçlar. Onları sıcak uygulama anında kesiyor.
Sağlıkla kavuşun
Ay çok sevindim peki bebisleri size hemencecik verdiler mi hep yanınızda mı kaldılar yoksa ilk gece takibi farklı mı oldu?Hiç korkma 2 defa oldum ,
1 haftada toparlıyorsun lavman yok,
İlk sezaryen daha da kolay
Doğar doğma hemen alttan kucağınıza veriyorlar. Böyle olması lazım. Özellikle söyleyin. Bebeğinizi hemen sizin kucağınıza sonra siz odaya gidene kadar babasının kucağında olmalı.Çok sağolun az kaldıkça hem heyecan hem kaygı oluyor ben normalde iğneden doktordan da korkan biriydim şimdi çok garip hissediyorum sağlıkla kavuşmaya odaklanıyorumpeki sezaryen sonrası bebek anneye ne zaman veriliyor ve ilk gece ayrı bir yerde mi kalıyor yoksa yanında mı?
Çok teşekkür ederimm ben de bugüne kadar pek bakmıyordum açıkçası ama yaklaştıkça merak oluştu biraz da kaygı o yüzden sormak istedimLavman normal doğum için yapılır. Sondayı hissetmezsiniz bile. Bence böyle konuları çok da konuşmamak lazım ya. İnsanda konuştukça rahatlama yerine tedirginliğe sebep oluyor. Sağlıklı bir doğum dilerim. Hemen kalkıp yürüyüş yaparsanız daha çabuk toplarlarsınız bu arada.
Evet ben de böyle istiyorumm doğumdan önce mi söylemeliyiz özel hastanede olmayacak ünv hastanesinin özel kısmında olacak inşallah doğumDoğar doğma hemen alttan kucağınıza veriyorlar. Böyle olması lazım. Özellikle söyleyin. Bebeğinizi hemen sizin kucağınıza sonra siz odaya gidene kadar babasının kucağında olmalı.
Yani söylemelisiniz ama veriyor herkes bence. Öyle hemen bebeği alıp gitmiyor kimse. Siz sorun derim. Plasentanızı da alın gömün. Hastaneye bırakmayın. Haklarınızı bilin lütfenEvet ben de böyle istiyorumm doğumdan önce mi söylemeliyiz özel hastanede olmayacak ünv hastanesinin özel kısmında olacak inşallah doğum
Çok teşekkürler evet ben pek bilmiyorum bunları tecrübe yorumlarınıza açığım. Ben yine de doğum öncesi söyler ve sorarım özellikle de çünkü o ilk ten temasını falan ben de istiyorum çokYani söylemelisiniz ama veriyor herkes bence. Öyle hemen bebeği alıp gitmiyor kimse. Siz sorun derim. Plasentanızı da alın gömün. Hastaneye bırakmayın. Haklarınızı bilin lütfen
Bu sizin hakkınız. Ten tene temas, kordonun geç kesilmesi, bebeğin ben yokken babayla ten teması, plasentanın alınması hepsini söyleyin.Çok teşekkürler evet ben pek bilmiyorum bunları tecrübe yorumlarınıza açığım. Ben yine de doğum öncesi söyler ve sorarım özellikle de çünkü o ilk ten temasını falan ben de istiyorum çok
3 sezeryan oldum. Lavman yok. Kafein alın yanınıza ( ben soğuk kahve tükettim) sıcak su torbası alın ağrılara iyi geliyor. Bol su içip yürüyün.Merhabalar arkadaşlar bu hafta sezaryen doğumum var deneyimlerinizi yazar mısınız? Sonda ve lavman olayından çok korkuyorum ama nasıl oluyor?
4 sezaryen doğum yaptım hepsi aynı değildi ama zorda değildiMerhabalar arkadaşlar bu hafta sezaryen doğumum var deneyimlerinizi yazar mısınız? Sonda ve lavman olayından çok korkuyorum ama nasıl oluyor?
Hayır onlar şuursuz mu afedersiniz amaAyy inşallah ya hep yapılır yazılmıştı ama bu düşünce beni rahatlattı daha önce olan kişilerden de yapılır diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?