Aynen . Allah muhtaç etmesin ya . Zaten bir tek ben varım neyini yürütmezsin . İnan çıktım devlet hastanesinden nasıl çaresizim suyum boşaldı hep nst ye bağlanamıyorum sancıdan . Çıktım dua ediyorum Allahım beni ortada koyma diye . Vardım özele normal yapacaksın sabret dedi . Yürüyeceksin sancı gelince çömeleceksin ikindiye doğumum oldu . Sadece nasip meselesi . Böyle bir çaresizlik Allah kimseye vermesinBir pislik insanlar var onların içinde anlatamam. İyi ki bana denk gelmedi. İnsan hayatı umurlarinda değil, tabi çoğu iyi ama pislikler de var.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezaryen ağrılar pişmanlık
- Konu Sahibi kayra12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 31
Her bunye farkli burda sezeryan olacaklari korkutmayalim.luyfem...sezeryanliyim bende ama hayatimin en dogru karariymis sezeryan olmak..zahmetsiz dogum..2.gunde de ayaklandim.zaten...normal dogumda sanki leylekler getirmiyor ya bebek nerden cikiyor ne acilarla kac dikis atiliyor yirtiliyor ta arkaya kadar ve bunlar canli canli oluyor dusuncesi bile bayginlik verici ..yani sunu demek istiyorum normal dogum yapan da aci cekiyor sezeryanda aci cekiyor
- 11 Aralık 2015
- 1.940
- 5.773
- 158
- 41
- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.488
- 33
Ben de şöyle söyleyim ; daha nişanlıyım. Kısmetse yazın düğünüm olacakta sonra yine kısmetse kim bilir bir gün belki hamile kalacagım da falan... yani daha cooooook uzun bir yol var . Ona ragmen gözüm takıldı okuyayım dedim ama şuan öyle korktum öyle rahatsız oldum ki her iki doğum türünden de Aman Allahım.... galiba bazen bir şeyleri tüm negatif detaylarıyla paylaşmak pek de makul değil...içim kötü oldu
- 22 Mart 2019
- 690
- 1.071
- 18
- 51
Nasıl başlasam nerden başlasam bilemiyorum kızlar salı günü ikinci kez sezaryen oldum ama hayatımın en büyük hatası olarak görüyorum siz siz olun asla keyfi sezaryen olmayın... ilk hamileligimde doğumdan korktuğum ve sezaryen arkadaşlarımın çok ameliyatlarinin kolay geçmesi ile keyfi sezaryen olmaya karar verdim büyüklerimin tüm uyarılarına rağmen bıçak altına yattım ve karniyarik gibi kesildim ...belden yapılan iğne ameliyat sonrası tam bir faciaydi 15 gün yataktan kalkamadim öldüm öldüm dirildim ve başka çocuk yapmama kararı bile aldım ve 15 ay sonra tek bir korunmasız ilişkiyle ki yumurtlama günüm bile degildi hamile kaldım düşsün diye çok ugrastim bitkisel caylar içtim kanepe bile kaldırdım yeterki ikinci kez o acıyı yasamayayim diye ama hamilelik devam etti .....bebek büyüdükçe hareketlenince sevdim ikinci kızım olacaktı taki salı günü ramim yirtilana kadar iki gün gözümü acamadim tansiyon 4 -5 arasında gidip geldi feci ağrılar cektim çünkü çok dikiş atılmışti rahmi bir araya getirmek için doktor ......dün evime geldim ama ağrılardan duramıyorum tüm vücudum şişti bacaklarım fil bacağı gibi oldu sırt omuz bel bas ağrıları ..sürekli yürümeye çalışıyorum ama kızlar tahmin bile edemezsiniz acılarımi bir insan en büyük kötülüğü kendine yaparmis kendi elimle kenimi yarım adam ettim herkesin bünyesi farklı keşke normal doğum deneseydim diyorum ikinci gün ayakta olurdum süt gelmiyor bebekte sarılık başladı göğüs ucu komple yara oldu sanki ilk emzirmem... çocuk kanlı sütü içince kusuyo ramazan ayı ailem benle uğraşıyor o kadar sıkıntılı bir durumki siz siz olun keyfi sezaryen olmayın Rabbim doğal yol vermisken tünel açmanın anlamı yok normal doğumun önemini doktorlar bile söylüyor bende size yaşadıklarımı anlatarak örnek olmak istedim
Eklenti : yaptığım şeyler bir haftalık gecikmeyle yaptığım seylerdi ki pişman da oldum öyle ortada kese bile yoktu
2 -ben duygularımı paylaşmak istedim amacım kimseyi korkutmak degildi boyle anlaşılıysa çok özür dilerim herkesten
3-yeni doğum yapmış biriyim lütfen kırmadan yorum yapın
- 22 Mart 2019
- 690
- 1.071
- 18
- 51
normal yoldan doğururken, yani çocuğun çıktığı andaki rahatlık, huzur hissi, sezeryanda olacağını sanmıyorum..ayrıca normal doğumda, çocuk rahim kanalından geçerken, bi sürü koruyucu, bağışıklığı güçlendirici sıvıyla doğuyormuş....sezeryanın sonrası, normal doğumdan daha zor...
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
Korunmayıp anne karnına düşen bir bebeği düşürmeye Çalışmak nasıl bir cehalet...Nasıl başlasam nerden başlasam bilemiyorum kızlar salı günü ikinci kez sezaryen oldum ama hayatımın en büyük hatası olarak görüyorum siz siz olun asla keyfi sezaryen olmayın... ilk hamileligimde doğumdan korktuğum ve sezaryen arkadaşlarımın çok ameliyatlarinin kolay geçmesi ile keyfi sezaryen olmaya karar verdim büyüklerimin tüm uyarılarına rağmen bıçak altına yattım ve karniyarik gibi kesildim ...belden yapılan iğne ameliyat sonrası tam bir faciaydi 15 gün yataktan kalkamadim öldüm öldüm dirildim ve başka çocuk yapmama kararı bile aldım ve 15 ay sonra tek bir korunmasız ilişkiyle ki yumurtlama günüm bile degildi hamile kaldım düşsün diye çok ugrastim bitkisel caylar içtim kanepe bile kaldırdım yeterki ikinci kez o acıyı yasamayayim diye ama hamilelik devam etti .....bebek büyüdükçe hareketlenince sevdim ikinci kızım olacaktı taki salı günü ramim yirtilana kadar iki gün gözümü acamadim tansiyon 4 -5 arasında gidip geldi feci ağrılar cektim çünkü çok dikiş atılmışti rahmi bir araya getirmek için doktor ......dün evime geldim ama ağrılardan duramıyorum tüm vücudum şişti bacaklarım fil bacağı gibi oldu sırt omuz bel bas ağrıları ..sürekli yürümeye çalışıyorum ama kızlar tahmin bile edemezsiniz acılarımi bir insan en büyük kötülüğü kendine yaparmis kendi elimle kenimi yarım adam ettim herkesin bünyesi farklı keşke normal doğum deneseydim diyorum ikinci gün ayakta olurdum süt gelmiyor bebekte sarılık başladı göğüs ucu komple yara oldu sanki ilk emzirmem... çocuk kanlı sütü içince kusuyo ramazan ayı ailem benle uğraşıyor o kadar sıkıntılı bir durumki siz siz olun keyfi sezaryen olmayın Rabbim doğal yol vermisken tünel açmanın anlamı yok normal doğumun önemini doktorlar bile söylüyor bende size yaşadıklarımı anlatarak örnek olmak istedim
Eklenti : yaptığım şeyler bir haftalık gecikmeyle yaptığım seylerdi ki pişman da oldum öyle ortada kese bile yoktu
2 -ben duygularımı paylaşmak istedim amacım kimseyi korkutmak degildi boyle anlaşılıysa çok özür dilerim herkesten
- 28 Haziran 2015
- 1.889
- 2.035
- 133
Bende sezeryanla doğurdum. Oglum dönmediği için doktorum 36. Haftada biraz daha bekleyelim olmadı sezeryan dedi ve 38+1 de doktorumun verdiği tarihte sancim agrim olmadan gittim hastaneye oglumu dogurdum. Doğum sancısı çekmedim ne olduğunu bilmiyorum. Ameliyat sonrası ilk gün ciddi ağrı çektim 1 haftada ayaklandim. Ama olması gereken şeyler bunlar. Gülü seven dikenine katlanır. Herkesin süreci farklı ilerliyor.Geçen günde burda biri normal doğum da ısrar ettigim için çok pişmanım diyodu mesela çok yırtığı ve üzerne kesisi olmuş gereğinden fazla dikiş atmak zorunda kalmışlar.
şimdi buraları illâ ki ilk defa doğum yapacak insanlar okuyordur bu kadar gözlerini korkutmayın. Benimde ilk önceligim doğal olanı tabi ki normal doğum. Ama sezeryanla doğum yapıyolar diye de tükaka yapmayın insanlara. Önemli olan anne ve bebegin dogum sonrasi hayatta kalması. Ölümden başka herşeyin cagresi var çok şükür .
Sezeryanla doğurdum kendimi yarim insanmış gibi hissetmiyorum. O kdr ameliyat olan insan var her organından onlar yarim mi kalıyor? Dediğim gibi önemli olan anne ve bebegin sağlıklı bir şekilde hayatta kalması. Her doğumun hikayesi farklıdır. Doğumun gidişatına göre normal olması uygunsa normal sezeryan olması uygunsa sezeryan olun hamile anneler. Çevreye kulak asmayın. Sözüm bu arada konu sahibine değil. Yazınca durduramadım kendimi :)
şimdi buraları illâ ki ilk defa doğum yapacak insanlar okuyordur bu kadar gözlerini korkutmayın. Benimde ilk önceligim doğal olanı tabi ki normal doğum. Ama sezeryanla doğum yapıyolar diye de tükaka yapmayın insanlara. Önemli olan anne ve bebegin dogum sonrasi hayatta kalması. Ölümden başka herşeyin cagresi var çok şükür .
Sezeryanla doğurdum kendimi yarim insanmış gibi hissetmiyorum. O kdr ameliyat olan insan var her organından onlar yarim mi kalıyor? Dediğim gibi önemli olan anne ve bebegin sağlıklı bir şekilde hayatta kalması. Her doğumun hikayesi farklıdır. Doğumun gidişatına göre normal olması uygunsa normal sezeryan olması uygunsa sezeryan olun hamile anneler. Çevreye kulak asmayın. Sözüm bu arada konu sahibine değil. Yazınca durduramadım kendimi :)
- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 645
- 53
- 31
Sizin bunyeniz kaldramamıs durum bu cnku ben de yakım zmnda sezeryan oldum uc gun ahrım oldu somra hic agrım olmadı super mukemmel gcdi hersey hic canımm yanmadı valla sizin dktorunuzunda eli de önemli devlette genelde mezbaa gbi keser atarlar mesela daha iyi uzmanlar daha guzel yapar ki 15 ay cok erken en az 24 ay dır iki sezeryan arası cok gecmis olsun umarm duzelrsnz b an onceNasıl başlasam nerden başlasam bilemiyorum kızlar salı günü ikinci kez sezaryen oldum ama hayatımın en büyük hatası olarak görüyorum siz siz olun asla keyfi sezaryen olmayın... ilk hamileligimde doğumdan korktuğum ve sezaryen arkadaşlarımın çok ameliyatlarinin kolay geçmesi ile keyfi sezaryen olmaya karar verdim büyüklerimin tüm uyarılarına rağmen bıçak altına yattım ve karniyarik gibi kesildim ...belden yapılan iğne ameliyat sonrası tam bir faciaydi 15 gün yataktan kalkamadim öldüm öldüm dirildim ve başka çocuk yapmama kararı bile aldım ve 15 ay sonra tek bir korunmasız ilişkiyle ki yumurtlama günüm bile degildi hamile kaldım düşsün diye çok ugrastim bitkisel caylar içtim kanepe bile kaldırdım yeterki ikinci kez o acıyı yasamayayim diye ama hamilelik devam etti .....bebek büyüdükçe hareketlenince sevdim ikinci kızım olacaktı taki salı günü ramim yirtilana kadar iki gün gözümü acamadim tansiyon 4 -5 arasında gidip geldi feci ağrılar cektim çünkü çok dikiş atılmışti rahmi bir araya getirmek için doktor ......dün evime geldim ama ağrılardan duramıyorum tüm vücudum şişti bacaklarım fil bacağı gibi oldu sırt omuz bel bas ağrıları ..sürekli yürümeye çalışıyorum ama kızlar tahmin bile edemezsiniz acılarımi bir insan en büyük kötülüğü kendine yaparmis kendi elimle kenimi yarım adam ettim herkesin bünyesi farklı keşke normal doğum deneseydim diyorum ikinci gün ayakta olurdum süt gelmiyor bebekte sarılık başladı göğüs ucu komple yara oldu sanki ilk emzirmem... çocuk kanlı sütü içince kusuyo ramazan ayı ailem benle uğraşıyor o kadar sıkıntılı bir durumki siz siz olun keyfi sezaryen olmayın Rabbim doğal yol vermisken tünel açmanın anlamı yok normal doğumun önemini doktorlar bile söylüyor bende size yaşadıklarımı anlatarak örnek olmak istedim
- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Bizim jenerasyon büyüklerin korkunç gerdek anılarını öyle böyle dinleyip vajinismus olarak kendini heba etti.
Şimdi biz de korkunç doğum anılarımızı herkese anlatıyoruz ki -çünkü kimsenin aklı, doktoru yok- zaten gebelik ve sonrası kaygıları olan anne adayları inim inim stresten inlesin.
Çünkü kaynanamdan ben çektim gelinime de aynısını yapmalıyım!
İlgilenen annelere not; 2 sezaryeninim var belden uyuşturmalı. Sorunsuz, keyifli, eve gidince balkon yıkamalı. İçinizi ferah tutun, pamuk gibi minnoşlarınızo sağlıkla stressiz gülümseyerek kucağınıza alırsınız umarım.
Şimdi biz de korkunç doğum anılarımızı herkese anlatıyoruz ki -çünkü kimsenin aklı, doktoru yok- zaten gebelik ve sonrası kaygıları olan anne adayları inim inim stresten inlesin.
İlgilenen annelere not; 2 sezaryeninim var belden uyuşturmalı. Sorunsuz, keyifli, eve gidince balkon yıkamalı. İçinizi ferah tutun, pamuk gibi minnoşlarınızo sağlıkla stressiz gülümseyerek kucağınıza alırsınız umarım.
- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
Bizim jenerasyon büyüklerin korkunç gerdek anılarını öyle böyle dinleyip vajinismus olarak kendini heba etti.
Benim de 2 bebeğim var, belden uyuşturmalı sezeryan oldum. Ağrı eşiği ile mi alakalı, bünyeyle mi yoksa çıt kırıldım durumu mu bilemiyorum. Her 2 doğumumda eve taburcu olduktan sonra 1 gün yatmadım. Hani diyorlar ya sezeryan olanlar, yarım insan oluyor. Henüz hiç doğum yapmamış , çevremdeki arkadaşlarımın çoğundan daha girişkenim, hareketliyim ve ev işlerimi kendim yaparım. İlk hafta ağrı normal olarak yaşadım, 11. gün tek başıma ilgilenmeye başladım. Doğum hikayeleri farklıdır, herkez aynı şeyi yaşamaz. Gülerek çıkan da var, taburcu olmadan kendine hasta yatağı hazırlatan da var. Doğumdan sadece 1 saat sonra yürümeye başladım. Normal doğum yapan yan odadaki bir başka anne, sabaha kadar çığlık attı Kıyas yapmayın arkadaşlar.
- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.300
- 128
- 30
Ya arkadasim normal dogumda sezeryan dogumda kolay degil ceken bilir.( sadece keyfi olmasi sinir bozucu) Ben normal doguma alindim olmadi acil sezeryanla dogum yaptim sukur iki bebegimde sezeryan Allah kolaylik wersin su dediginin birini yasamadim cok guzel gecti dogumlarim.Rabbim tum gebelere de kolay dogumlar versin.Baska bi arkadasim 21 dikisle icli disli normal yapti 11 saat agri cekti cok korkuyo yaniii neymis rabbim hayirlisini naip etsin her iki dogumunda kolayini versin buyuk konusmamak gerekmis.Sadce suan dua ettir sakin ol cocuklarin icin onlara kavusup sagliklarina dua et.
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Siz kötü bir tecrübe yaşadınız diye hamile adaylarını korkutmayın. Bende sezeryan doğum yaptım. Gayet pozitif bir hikaye anlatırım bana sorsanız. Benimki mecburi sezaryendi. Seçme şansım olsa tabiki normali isterdim ama sizin hikayeniz kötü diye bu kadar olumsuz yazılar yazmayın. Benim sezaryen olacağım aylar önce kesinleşmişti. Ben bu yazınızı doğum yapmadan önce okumuş olsam doğuma kadar ölüp ölüp dirilirdim sanırım.
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
Ay korkmayın lütfen. Sezeryan oldum canım da tatlıdır yani. Devlet hastanesiydi birde. İlk gün ağrı oldu. Üçüncü gün çarşıya gidip eşimle alışveriş yaptım. Doğumun üstünden 4 yıl geçti dikiş izim yok gibi birşeyDünde normal doğum videosu izledim, bugünde bu konuyu okudum .. ben nasıl çıkartacağım bu çocuğu