Aynen . Allah muhtaç etmesin ya . Zaten bir tek ben varım neyini yürütmezsin . İnan çıktım devlet hastanesinden nasıl çaresizim suyum boşaldı hep nst ye bağlanamıyorum sancıdan . Çıktım dua ediyorum Allahım beni ortada koyma diye . Vardım özele normal yapacaksın sabret dedi . Yürüyeceksin sancı gelince çömeleceksin ikindiye doğumum oldu . Sadece nasip meselesi . Böyle bir çaresizlik Allah kimseye vermesinBir pislik insanlar var onların içinde anlatamam. İyi ki bana denk gelmedi. İnsan hayatı umurlarinda değil, tabi çoğu iyi ama pislikler de var.
Nasıl başlasam nerden başlasam bilemiyorum kızlar salı günü ikinci kez sezaryen oldum ama hayatımın en büyük hatası olarak görüyorum siz siz olun asla keyfi sezaryen olmayın... ilk hamileligimde doğumdan korktuğum ve sezaryen arkadaşlarımın çok ameliyatlarinin kolay geçmesi ile keyfi sezaryen olmaya karar verdim büyüklerimin tüm uyarılarına rağmen bıçak altına yattım ve karniyarik gibi kesildim ...belden yapılan iğne ameliyat sonrası tam bir faciaydi 15 gün yataktan kalkamadim öldüm öldüm dirildim ve başka çocuk yapmama kararı bile aldım ve 15 ay sonra tek bir korunmasız ilişkiyle ki yumurtlama günüm bile degildi hamile kaldım düşsün diye çok ugrastim bitkisel caylar içtim kanepe bile kaldırdım yeterki ikinci kez o acıyı yasamayayim diye ama hamilelik devam etti .....bebek büyüdükçe hareketlenince sevdim ikinci kızım olacaktı taki salı günü ramim yirtilana kadar iki gün gözümü acamadim tansiyon 4 -5 arasında gidip geldi feci ağrılar cektim çünkü çok dikiş atılmışti rahmi bir araya getirmek için doktor ......dün evime geldim ama ağrılardan duramıyorum tüm vücudum şişti bacaklarım fil bacağı gibi oldu sırt omuz bel bas ağrıları ..sürekli yürümeye çalışıyorum ama kızlar tahmin bile edemezsiniz acılarımi bir insan en büyük kötülüğü kendine yaparmis kendi elimle kenimi yarım adam ettim herkesin bünyesi farklı keşke normal doğum deneseydim diyorum ikinci gün ayakta olurdum süt gelmiyor bebekte sarılık başladı göğüs ucu komple yara oldu sanki ilk emzirmem... çocuk kanlı sütü içince kusuyo ramazan ayı ailem benle uğraşıyor o kadar sıkıntılı bir durumki siz siz olun keyfi sezaryen olmayın Rabbim doğal yol vermisken tünel açmanın anlamı yok normal doğumun önemini doktorlar bile söylüyor bende size yaşadıklarımı anlatarak örnek olmak istedim
Eklenti : yaptığım şeyler bir haftalık gecikmeyle yaptığım seylerdi ki pişman da oldum öyle ortada kese bile yoktu
2 -ben duygularımı paylaşmak istedim amacım kimseyi korkutmak degildi boyle anlaşılıysa çok özür dilerim herkesten
3-yeni doğum yapmış biriyim lütfen kırmadan yorum yapın
Korunmayıp anne karnına düşen bir bebeği düşürmeye Çalışmak nasıl bir cehalet...Nasıl başlasam nerden başlasam bilemiyorum kızlar salı günü ikinci kez sezaryen oldum ama hayatımın en büyük hatası olarak görüyorum siz siz olun asla keyfi sezaryen olmayın... ilk hamileligimde doğumdan korktuğum ve sezaryen arkadaşlarımın çok ameliyatlarinin kolay geçmesi ile keyfi sezaryen olmaya karar verdim büyüklerimin tüm uyarılarına rağmen bıçak altına yattım ve karniyarik gibi kesildim ...belden yapılan iğne ameliyat sonrası tam bir faciaydi 15 gün yataktan kalkamadim öldüm öldüm dirildim ve başka çocuk yapmama kararı bile aldım ve 15 ay sonra tek bir korunmasız ilişkiyle ki yumurtlama günüm bile degildi hamile kaldım düşsün diye çok ugrastim bitkisel caylar içtim kanepe bile kaldırdım yeterki ikinci kez o acıyı yasamayayim diye ama hamilelik devam etti .....bebek büyüdükçe hareketlenince sevdim ikinci kızım olacaktı taki salı günü ramim yirtilana kadar iki gün gözümü acamadim tansiyon 4 -5 arasında gidip geldi feci ağrılar cektim çünkü çok dikiş atılmışti rahmi bir araya getirmek için doktor ......dün evime geldim ama ağrılardan duramıyorum tüm vücudum şişti bacaklarım fil bacağı gibi oldu sırt omuz bel bas ağrıları ..sürekli yürümeye çalışıyorum ama kızlar tahmin bile edemezsiniz acılarımi bir insan en büyük kötülüğü kendine yaparmis kendi elimle kenimi yarım adam ettim herkesin bünyesi farklı keşke normal doğum deneseydim diyorum ikinci gün ayakta olurdum süt gelmiyor bebekte sarılık başladı göğüs ucu komple yara oldu sanki ilk emzirmem... çocuk kanlı sütü içince kusuyo ramazan ayı ailem benle uğraşıyor o kadar sıkıntılı bir durumki siz siz olun keyfi sezaryen olmayın Rabbim doğal yol vermisken tünel açmanın anlamı yok normal doğumun önemini doktorlar bile söylüyor bende size yaşadıklarımı anlatarak örnek olmak istedim
Eklenti : yaptığım şeyler bir haftalık gecikmeyle yaptığım seylerdi ki pişman da oldum öyle ortada kese bile yoktu
2 -ben duygularımı paylaşmak istedim amacım kimseyi korkutmak degildi boyle anlaşılıysa çok özür dilerim herkesten
Sizin bunyeniz kaldramamıs durum bu cnku ben de yakım zmnda sezeryan oldum uc gun ahrım oldu somra hic agrım olmadı super mukemmel gcdi hersey hic canımm yanmadı valla sizin dktorunuzunda eli de önemli devlette genelde mezbaa gbi keser atarlar mesela daha iyi uzmanlar daha guzel yapar ki 15 ay cok erken en az 24 ay dır iki sezeryan arası cok gecmis olsun umarm duzelrsnz b an onceNasıl başlasam nerden başlasam bilemiyorum kızlar salı günü ikinci kez sezaryen oldum ama hayatımın en büyük hatası olarak görüyorum siz siz olun asla keyfi sezaryen olmayın... ilk hamileligimde doğumdan korktuğum ve sezaryen arkadaşlarımın çok ameliyatlarinin kolay geçmesi ile keyfi sezaryen olmaya karar verdim büyüklerimin tüm uyarılarına rağmen bıçak altına yattım ve karniyarik gibi kesildim ...belden yapılan iğne ameliyat sonrası tam bir faciaydi 15 gün yataktan kalkamadim öldüm öldüm dirildim ve başka çocuk yapmama kararı bile aldım ve 15 ay sonra tek bir korunmasız ilişkiyle ki yumurtlama günüm bile degildi hamile kaldım düşsün diye çok ugrastim bitkisel caylar içtim kanepe bile kaldırdım yeterki ikinci kez o acıyı yasamayayim diye ama hamilelik devam etti .....bebek büyüdükçe hareketlenince sevdim ikinci kızım olacaktı taki salı günü ramim yirtilana kadar iki gün gözümü acamadim tansiyon 4 -5 arasında gidip geldi feci ağrılar cektim çünkü çok dikiş atılmışti rahmi bir araya getirmek için doktor ......dün evime geldim ama ağrılardan duramıyorum tüm vücudum şişti bacaklarım fil bacağı gibi oldu sırt omuz bel bas ağrıları ..sürekli yürümeye çalışıyorum ama kızlar tahmin bile edemezsiniz acılarımi bir insan en büyük kötülüğü kendine yaparmis kendi elimle kenimi yarım adam ettim herkesin bünyesi farklı keşke normal doğum deneseydim diyorum ikinci gün ayakta olurdum süt gelmiyor bebekte sarılık başladı göğüs ucu komple yara oldu sanki ilk emzirmem... çocuk kanlı sütü içince kusuyo ramazan ayı ailem benle uğraşıyor o kadar sıkıntılı bir durumki siz siz olun keyfi sezaryen olmayın Rabbim doğal yol vermisken tünel açmanın anlamı yok normal doğumun önemini doktorlar bile söylüyor bende size yaşadıklarımı anlatarak örnek olmak istedim
Bizim jenerasyon büyüklerin korkunç gerdek anılarını öyle böyle dinleyip vajinismus olarak kendini heba etti.
Şimdi biz de korkunç doğum anılarımızı herkese anlatıyoruz ki -çünkü kimsenin aklı, doktoru yok- zaten gebelik ve sonrası kaygıları olan anne adayları inim inim stresten inlesin.
Çünkü kaynanamdan ben çektim gelinime de aynısını yapmalıyım!
İlgilenen annelere not; 2 sezaryeninim var belden uyuşturmalı. Sorunsuz, keyifli, eve gidince balkon yıkamalı. İçinizi ferah tutun, pamuk gibi minnoşlarınızo sağlıkla stressiz gülümseyerek kucağınıza alırsınız umarım.
Ay korkmayın lütfen. Sezeryan oldum canım da tatlıdır yani. Devlet hastanesiydi birde. İlk gün ağrı oldu. Üçüncü gün çarşıya gidip eşimle alışveriş yaptım. Doğumun üstünden 4 yıl geçti dikiş izim yok gibi birşeyDünde normal doğum videosu izledim, bugünde bu konuyu okudum .. ben nasıl çıkartacağım bu çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?