- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
Nasıl başlasam nerden başlasam bilemiyorum kızlar salı günü ikinci kez sezaryen oldum ama hayatımın en büyük hatası olarak görüyorum siz siz olun asla keyfi sezaryen olmayın... ilk hamileligimde doğumdan korktuğum ve sezaryen arkadaşlarımın çok ameliyatlarinin kolay geçmesi ile keyfi sezaryen olmaya karar verdim büyüklerimin tüm uyarılarına rağmen bıçak altına yattım ve karniyarik gibi kesildim ...belden yapılan iğne ameliyat sonrası tam bir faciaydi 15 gün yataktan kalkamadim öldüm öldüm dirildim ve başka çocuk yapmama kararı bile aldım ve 15 ay sonra tek bir korunmasız ilişkiyle ki yumurtlama günüm bile degildi hamile kaldım düşsün diye çok ugrastim bitkisel caylar içtim kanepe bile kaldırdım yeterki ikinci kez o acıyı yasamayayim diye ama hamilelik devam etti .....bebek büyüdükçe hareketlenince sevdim ikinci kızım olacaktı taki salı günü ramim yirtilana kadar iki gün gözümü acamadim tansiyon 4 -5 arasında gidip geldi feci ağrılar cektim çünkü çok dikiş atılmışti rahmi bir araya getirmek için doktor ......dün evime geldim ama ağrılardan duramıyorum tüm vücudum şişti bacaklarım fil bacağı gibi oldu sırt omuz bel bas ağrıları ..sürekli yürümeye çalışıyorum ama kızlar tahmin bile edemezsiniz acılarımi bir insan en büyük kötülüğü kendine yaparmis kendi elimle kenimi yarım adam ettim herkesin bünyesi farklı keşke normal doğum deneseydim diyorum ikinci gün ayakta olurdum süt gelmiyor bebekte sarılık başladı göğüs ucu komple yara oldu sanki ilk emzirmem... çocuk kanlı sütü içince kusuyo ramazan ayı ailem benle uğraşıyor o kadar sıkıntılı bir durumki siz siz olun keyfi sezaryen olmayın Rabbim doğal yol vermisken tünel açmanın anlamı yok normal doğumun önemini doktorlar bile söylüyor bende size yaşadıklarımı anlatarak örnek olmak istedim
Eklenti : yaptığım şeyler bir haftalık gecikmeyle yaptığım seylerdi ki pişman da oldum öyle ortada kese bile yoktu
2 -ben duygularımı paylaşmak istedim amacım kimseyi korkutmak degildi boyle anlaşılıysa çok özür dilerim herkesten
3-yeni doğum yapmış biriyim lütfen kırmadan yorum yapın
Eklenti : yaptığım şeyler bir haftalık gecikmeyle yaptığım seylerdi ki pişman da oldum öyle ortada kese bile yoktu
2 -ben duygularımı paylaşmak istedim amacım kimseyi korkutmak degildi boyle anlaşılıysa çok özür dilerim herkesten
3-yeni doğum yapmış biriyim lütfen kırmadan yorum yapın
Son düzenleme: