Sezaryanliyken pilates yapılır mı?

elif32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
194
2
47
arkadaşlar 4,5 ay önce sezaryenle doğum yaptım 75 ten 63 düştüm spor yada diyet yapmadan,şimdi yaklaşık bir haftadır diyet yapıyorum ve ebru şallının pilatesini takip ediyorum,sizce pilatesin bi zararı olurmu dikişlere yapsammı bıraksammı

noldu şimdi niye taşındı benim konum herkes soru soruyordu doğum sorusu annelerin sorunları bölümünde,tek cevap bile gelmemiş bu ne ki anlamadım

bence kesinlikle yapma. ameliyat olmuşsun sonuçta.dikişler daha taze .kaç kat dikildi ...hem neden o kadar acele ediyorsun ki.emzirme ile,uykusuz kalarak ve bebek için koştururken zaten veriyorsun kiloları.

pilates karın kaslarını çok zorladığı için şimdilik sakıncalı olabilir bence yapmayın

cnm 3 ay önce doğum yaptım 3 haftadırda plates yapıyorum ve hiç bir sorunum yok aksine kendimi zinde hissediyorum

cnm 3 ay önce doğum yaptım 3 haftadırda plates yapıyorum ve hiç bir sorunum yok aksine kendimi zinde hissediyorum

merhaba yazınızı okudum ve sizden yardım al mak istedim ben de 2.5 ay önce doğum yaptım 70 kg civarındayım bugün pilatese başladım fakat bana vücut laktik asit salgıladığı için bebeğimin sütten kesilebileceğini söylediler haftada 4 gün gidecektim siz emzirme dönemimde pilates yaparken bebeğiniz bundan etkilendi mi bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…