sezaryan sonrası ödem

marcheline

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
130
19
298
İstanbul
kızlar merhaba. salı günü spinal sezaryenle bebişimi kucağıma aldım çok şükür. yara izim sağlıklı görünüyor kızarıklık akıntı sulanma vs yok fakat yara yerinin biraz üstünde çok fazla ödem oluştu. bu durum bana çok acı veriyor çok ağrı yapıyor. bu durumu yaşayan oldu mu hiç aranızda ? bu ödem nasıl dağılır ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Aynı şeyi bende yaşadım. Doktorum biriken yağın erimesi olduğunu söyledi. Antibiyotik verdi. Kendiliğinden ödem aka aka indi. Yeşil, sarı renkli bir akıntıydı. Mutlaka doktoruna başvur. Daha ciddi birşeyse hemen müdahale edebilir.

Ben de doktora göründüm hemen cuma günü enfeksiyon vs olmadığını ödem biriktiğini söyledi amoklavin-bid antibiyotik verdi, şimdi kullanıyorum ama sanki daha da şişti gibime geliyor. Sizin bu durumunuz ne kadar süre içerisinde geçmişti ?

10 gün kadar sürmüştü. Yavaş yavaş akmıştı ödem. Peçete koyuyordum, sürekli değiştirmek zorunda kalıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…