- 29 Nisan 2016
- 729
- 393
- 35
- Konu Sahibi Yenianne20166
Olur tabii.. Bide bebişinin peşinde koşturdukça gider kilolar.. Çok kafana takma..Darisi benim basima Adet oldum dun faydasi olur mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabii.. Bide bebişinin peşinde koşturdukça gider kilolar.. Çok kafana takma..Darisi benim basima Adet oldum dun faydasi olur mu acaba
Cok fena bıe kaşıntı degil miO
kaşıntı bende de oldu çatlaklarım su yopladı doğum sonrası alerji oldum kaşın kaşın öldüm ahh ahh geçti gitti o günler
Canım senin istekli olman çok önemli. Benim için bir yıl uzun bir süreydı. O yuzdne hiç beklemedim.bence sende bekleme o kadar. Yaz mevsimi kılo vermek için ideal. Bence degerlendir.Gram gitmiyor birde herkes ancak bir sene sonra diyor
Gebelil alerjisi demişti doktor bin de bir görülürmüş.. Yanlız olmadığıma sewinmedim desem yalan olurCok fena bıe kaşıntı degil mi
Seni çok iyi anlıyorum. Bo yerım kaşınsa korkuyorum hala. Benim normalde de alerjık bır yapım var. Seninde öyle miGebelil alerjisi demişti doktor bin de bir görülürmüş.. Yanlız olmadığıma sewinmedim desem yalan olur
Kizlar bende sizin gibiyim 2 sene once sezeryanla dogum yaptim 65 kiloya hamile kaldim 90 kiloyla doguma girdi simde 80 kiloyum cuval gibi gobeyim var veremiyorum aynada kendime baktikca morelim bozuluyo daha yasim cok genc 23 bu kilo fazla bile bana napicm bilmiyorumm pskjm acayip bozuk
Yok cnm öle bi problemim yokdu. İlk defa alerji oldum o da gebelik alerjisi işte ..Seni çok iyi anlıyorum. Bo yerım kaşınsa korkuyorum hala. Benim normalde de alerjık bır yapım var. Seninde öyle mi
Fazla yemiyorum kosu bandinda vakit bulfugum zaman kosuyorum bide ben gece yemek te yiyorum bazen fazla su icmiyotum aslinda butun. Suc benim de fazla dikkat etmiyorum
Nadil bi detox yaltini soleyebilirmisin2 gundur detox yapıyorum 2 kilo verdim cok mutlu oldum ama bundan sonrasi onemli verdikce yazarim... Bende onu dusundum dikkat etsen verirsin ki senin yasin cooook genc esinin destegi cok onemli benim esim sagolsun butun imkanı yaratıyo zayıflamam icin..
Detox nasil napiyosn yani neler yapiysn2 gundur detox yapıyorum 2 kilo verdim cok mutlu oldum ama bundan sonrasi onemli verdikce yazarim... Bende onu dusundum dikkat etsen verirsin ki senin yasin cooook genc esinin destegi cok onemli benim esim sagolsun butun imkanı yaratıyo zayıflamam icin..
Nadil bi detox yaltini soleyebilirmisin
Detox nasil napiyosn yani neler yapiysn
Merhaba arkadaşlar doğum 13 ay önce doğum yaptım. Boyum 1.80 güncel kilom 71.5.. Hamile olduğumu öğrendiğim gün kilom 68.8 idi, doğumdan 1 hafta önce 91.5 idi. Yaklaşık 24 kilo aldığımı düşünüyorum (Doğuma girdiğimdeki kilomu bilmiyorum en az 1 kilo almışımdır çünkü fütursuzca yiyordum :) Doğumdan sonra sadece 5 kilo gitmişti :) İlk 8 ay kızım emdiği için herhangi bir diyet yapmadım. ancak son 4 aydır dikkat ediyorum yediklerime, diyet yapmıyorum açıkçası sadece dikkat ediyorum ve akşamları yağ yakıcı hareketler yapıyorum 15 dk. Baya sıkılaştım. Demem o ki üzülmeyin, ben baya şişkoydum, dikkat edince gidiyor:) Sadece 3 kilom kaldı, inşallah bayrama kadar vereceğim :):)