Sezaryan olup gobusu kalmayan sansli kadinlar

olmazmı göbek çatlak lekeler gögüslerim sarktı hamile kaldıgımda 49 dogumda 72 şuanda 52 kg boyum 167 karnım sarkmadı şiş karpuz gibi sert

ben sezeryanla doğum yapalı 5.5 ay oldu bgun tam.
18 kilo aldım hamileyken; sezeryandan çıkar çıkmaz tartıldım; bebek sanki çıkmamış gibi gram vermemiştim çok moralim bozulmuştu
ama sonra ilk 5 hafta içinde birer ikişer gitti kilolar hiçbirsey yapmadan hemde.
geriye 5 kilo kalmıştı, şimdi onlara da gidiyor, iştahım çok açık; çok yiyorum ama bol bol emziriyorum:82:
emzirmek mucize gibi kesinlikle bırakmayın bence

selam arkadaşlar benim oğum da suan dokuz aylık ve ben doğumdan üç ay sonra eski halime dönmüştüm.sıfır göbekle devam etmekteyim çok şükür.üstelik hiçbir şey yapmadan

benimde çatlaklarım nefret ediyorum onlardan göbeğim gittikçe toparlanıyo 1 senede tam olarak toparlanırmış diyolar bir senenin dolmasını bekliyorum hayırlısı artık

arkadaşlar umutsuzluğa kapanmayın.gerçi biraz da yapı meselesi.ben 42kiloyla hamile kaldım 13 kilo aldım şuan 46 kilodayım.bebeğim 9aylık ve göbeğim eskisine çoktaaan geri dönd.hatta sezaryen doğum yaptım.imkansız değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…