Sezaryan olup gobusu kalmayan sansli kadinlar

ben de hamileyken 17 kilo aldım 69 olmuştum en son... kısa sürede 54'e daha sonra da 50 kiloya düşmüştüm... oğlum bebekken düzenli yürüyüş yapmıştım ama yürüyüşten önce dondurma veya cips yiyordum

sezeryan sonrası göbek kalmayanlara şaşıyorum benim hala duruyor olduğu gibi. yürüyüş falan nafile

benim bebeğim 4 aylıkken göbek hiçkalmamıştı.hiçbirşey yapmadım kendiliğinden gitti.tabiki ilk günler çok kötüydü.merak etme gider.ne kilo ne göbek hiçbirşey kalmıyor bebekle uğraşmaktan

sezeryan olalı 10 gün oldu 75 ile girdim doğuma sabah tartıldım 65 olmuşum
göbek biraz var
kanamam çok az belki ondan inmedi tam olarak

ben 15kg aldım doğumdan 3-4 aysonra ne kilo kaldı nede göbek o şanslı kadınlardanım bende

arkadaşlar kendinizi bu sıkmayın gidiyo o göbekler
tabi biraz ağzımızı tutup yemezsek
bnm oğlum 17 aylık ve 8 aylık olana kdr bnmde göbeğim vardı
bi baktım inmeye başladı şimd yok denecek kdr azaldı
biraz sabıırrrrr
sezeryan öyle kolay bi ameliyat değil

slm kızlar bende sezaryenle dogum yaptım ama mejburiyetlikten yoksa normal dogum için çok direttim olmadı neyse olduk göbek kalacak diye ödüm kopuyordu ablamda sezaryen oldu ondaki göbegi sarkmayı görseniz kesinlikle normal dogum diye ölürdünüz bende öyle yaptım dr olmaz dedi normal dogum olmuyor 49 kg hamile kaldım 72 kg doguma gittim dogumdan çıktım ertesi gün bana yürü dediler yürümen gerekiyor yürümeye kalktım göbegimi daha görmedim bi baktım sanki hiç dogum yapmamışım başka dogum yapan kadınlar sen daha dogurmadın mı dedi yo yaptım dedim şaşırdılar neyse artık ben eve geldim ne yapacagımı düşünürken kendimi bebege kaptırdım kendime geldigimde artık göbekle ugraşmanın vakti geldi dedim korse aldım baya giydim işe yaradı herhalde inmeye başladı kiloda veriyordum iyide verdim..şimdi ise kilo sorunum yok 52 kg kızım 10 aylık daha verecem göbegim desen var yokdegil ama 3 aylık hamile gibi duruyor tek sorrunum göbegimde sarkma yok şişik hamileyim sanki acaba sizlerde sarkma nezaman oldu bende olmuyor füz gibi aynı tabi çatlaklarımda var felaket onlara tca peeling uyguluyorum şimdilik bukadar ybyb

slm kızlar opuyorumnanaktan
doğum yapalı 4 buçuk ay oldu Şeniz
53 le hamile kaldım 62 ile doğuma gittim toplam 8 ilo aldım veeeeee 20 günde gitti.. delikafadulden
doğum yaptıktn 5gün sonra korse giğmedim tabiki :1shok: sadece sardım....
şimdi 53 kiloyum çok hafif karnım tok oldugunda şiş oluyor ama çok şükür sarkma filan yok.. şakkıdı

ben 52 kilo ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim ilk haftalar hızlı kilo verdim ama 1,5 2 aydır 60 kilo da takılı kaldım(
ilk doğum yaptığımda görenler hala hamile sanıyordu kocaman bi göbeğim vardı. şimdi de hala göbek var çok bişey yemiyorum bebeğim 5. ayını doldurdu, ama ben 4 5 aylık hamile gibiyim.
özellikle düşük bel pantolon giydiğimde göbek fırlıyo
yüksek bel de problem yok hele bi de sıkı olunca belli omuyo.
ne yapıcaz bilmiyorum bu göbüşleriCADIARZU....

valla ya deli oluyorum eşim dalga geçiyor şişko diyor bide sarkma dı bi sarksaydı ben sezaryen oldum 52 kg karnim şişik füze gibi 11 ay oldu inmedi gören hamilemisin diyo karnım şiş diye ne hallere düştüm ya eski halimi hatırlarken ne güzeldim 49 kg fizigim güzel ne çatlak ne göbek nede leke sorunum vardı hamile olmadan önce bi kez daha düşünmek gerekir çeşke diyorum diyetisyene gitseydim çok pişman oldum gitmedigime çok bilinçsiz hamilelek geçirdim hem de çok ama hamile olmak istiyenlere çok akıl veriyorum bilinçsiz hamilelek geçirmeyin iyi bakın kendinize

benim bir kuzenim var iki çocuğu oldu ikisi de sezeryan doğumdan bir ay sonra gördüm ikisin de de benden düz karnı var çok imrendim valla.

nasıl yapmış acaba spor filanmı nasıl inecek bu göbek ya neyle ugraşacagı mı şaşırdım göbeklen mi çatlaklanmı lekelerlemi kızımlamı offffffff:2:mafoldumben

bence tamamen yapıyla ilgili bişey.
yoksa hemen fos diye nasıl insin.
biz spor yapıyoruz 5 ay bitti hala göbek yerinde duruyo

sen 5 ay oldu spor yapıyorsun daha inmemiş ben 11 ay oldu ve aralıkta bi, sene olcak daha nasıl inmesin 2 3 sene geçmesi lazım inmesi için bende zayıflama aleti kullanıyorum şu abronikx2 diye bide mekik bi saatte oynuyorum başka bişe yapmıyorum yedigime içtigime çok dikkat ediyorum tuzlu yaglı şekerli kesinlikle yok kepek ekmegi ancak 52 kg oldum 49 50 olsaydım belki inerdi bakalım artık hepimize kolay gelsin

bide kg vermek istemiyorum kg çok hoşuma gidiyor giydigim herşey yakışıyor tam üstüme oturuyor bod ayakabı giyorum yapışıyor bacagıma daha önce hiç öyle olmuyor bolbol duruyordu kotlar bol oluyordu magaza gittigimde bana sen çocuk reyonundan alış veriş yap diyorlardı şimdi böyle bi sorunum yok gine 36 benden giyorum hoç hoş sadece göbegimin gitmesini istyorum kalçalırım dursun bacaklarım kalıngı iyi güzel

nasıl yapmış acaba spor filanmı nasıl inecek bu göbek ya neyle ugraşacagı mı şaşırdım göbeklen mi çatlaklanmı lekelerlemi kızımlamı offffffff:2:mafoldumben

Yok valla spor filan yapmaz bünye meselasi demek ki hiç çatlağı filan da olmadı derisi çok esnek. Ben bekar ve zayıf olmama rağmen 1-2 kilo bile alsam çatlıyorum ya. :uhm:

kilon şu an ideal ama boyun kaç boyla alakalı ben hamile kaldığımda 52 kiloydum 165 boyum var çok iyiydi.
ş an 60 kilodayım beni gören aynısın diyo eski kilna ulaşmışın diyo ama 8 kilo fazlalık var aslında kıyafet kamufle ediyo sanırım:)
ama o göbek yok mu o göbek (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…