Sezaryan olup gobusu kalmayan sansli kadinlar

bende şu emzirerek kilo verenlere hayranım ne yalan söyliyim ohaoldumsmile

Arkadaşlar ben sezeryan olalı 16 gün oldu.Kafama takılan bişey var bilen lütfen cevap versin.doktorum asla korse giyme karnın kendini toparlasın dedi.Ama ben bugün dayanamadım önceden aldığım korseyi giydim.acaba dikişlerime zarar verirmi?

bak canım bende sezeryanla doğum yaptım,doğumdan 1 hafta sonra doktoruma sordum öylesine sormuştum,korse kullanabilirmiyim diye ,oda rahatlıkla tabii dedi..
bende doğum sonrası korsesi diye sadece bele takılan korseyi kullandım birkaç ay,gündüzleri bazen takıyordum sıkıldıkça çıkarıyordum.
göbeğimin inmesine yaradı ama göbeğim yumuşacıktı ,
sonradan mekik çekmeye başladım çok zorlandım
total core diye mekik aleti aldım onunla çalışmaya başladım
şuan göbeğim hiç yok diyebilirim,eskisi gibiyim

korse konusuna gelince ben doktorumun onayıyla kullandım ve hiçbir zararını görmedim,
sadece bele sarılan bir korseydi,yani kıyafet altından giyilebilecek bişey değil
doğumdan sonra dikiş izlerimin geçmesi için doktorum contraktubex jel vermişti,
onu düzenli kullanıyorum dikiş yerimde hiçbir ağrı sızı hissetmedim bugüne kadar belki bununda faydası olmuştur.

Valla hala giyiyorum korseyi.doktorum duysa kızar korseyi giyince dikişlerim daha az ağrıyor sanki.benimki komple vucudu saran korseden.alttan çıtçıtlı atlet tarzında.Hiç çıkarmadan giyiyorum şimdilik.

benim doktorumda korseyi ikinci gün hemen tak çıkarma demişti zaten ben bir doğurdum kendim bile inanamadım hamile kalmadan önceden daha zayıftım korseyi dikişerimi tutsun diye giyyordum korsyle dikişerim hiç acımadı

bence bu biraz yapıyla ilgili benimde karnım kalmadı üstelik dogumdan önceki kilomunda altındayım tabi bunda benim üçüzlerinde büyük payı var....ne kadar yorulup koşturursan o kadar cabuk gidiyolar...

canım sakin ol önce:ecrin_bebek:
ben 1,5 ay önce doğum yaptım sezeryanla ve inan bebek hiç çıkmamış gibiydi ilk 4 hafta.
eşim dalga geciyodu içerde bi tane daha mı var acaba diyebilmiyorumkismile
bende çok takmıştım ama kendiliğinden indi o göbek; şimdi çok hafif bişe kaldı o da kalan 5 kilo yüzünden.
onu da versem ve az mekik falan yapsam eskiye döner kesinzemuszemus
sende dert etme; gidiyo o göbek kendiliğinden hemde.

canım senı cok ıyı anlıyorum ama sunu bıl sezeryan olanın göbeği kalır naparsa yapsın gıtmez dıyenlere ınanma ben oglumu sezeryanla dogurdum hamıle kaldıgım kılonunda altına dusmeme ragmen bıraz gobegım kalmıstı 1 ay yaptığım sporla fızıgımı sekle soktum kız gıbıydım sımdı oglum 2.5 yasında 10 gun sonra yıne dogum yapıcam allah kısmet ederse fızıgımı sekle sokmayı basarmıs bırı olmama ragmen sımdıden kafaya takmaya basladım cunku o sporlar 6 aylık olmadan yapılmıyor 6 ay nasıl sabredıceem bılmıyorum ama 6 ayını doldurmayı beklemelısın canım ve gobegımız kocaman oluyor sporsuz cok fazla bır mucıze bekleme hem gıtse bıle bence sporla sıkılastırmak sart cıvık oluyor cunku

kızlar hangi korseyi öneriyorsunuz marka ismi veriirmisiniz birde beden olayını nasıl tahmin edeceğim internetten sipariş vereceğimde

doğum sonrası vücut kendini 1 yılda anca toparlıyor ilk 6 ayda zaten bişeyle uğraşmak hem bebek açısından hemde sezercik açısından zor..ama diyet ve uygun sporla bişeycik kalmıyor..doğum yapalı 1 yıl oldu ikinci sezeryanım ve şu anda hamilelik öncesi kilomdayım göbeğim otururken biraz çıkıyor ayaktayken yok..çıplak görüntüsüde düzeldi şükür ama diyet -spor ve bakım şart..:)))

ben dogum yapalı 10 gun oluyo..mahşallah vicuduma tam tamına 14 kilo verdim bu 10 gunde.dun doktora gittim ilk konturole şaşırdı nasıl bu kadar hızlı kilo verdin karnın nasıl yok oldu diye.sadece dikiş ütünde hafif bir şişlik var onuda verdigi kremlerle birlikte indiriyorum bol bol su içiyorum..korse kullanmadımama sürekli emzirdim ve hep karnımı içime çektim..hatta oyle alıştım ki hala içime cekiyorum ani ara ara bu egzersizi yapıyorum..ama sezeryandan sonra kendime geldigimde hemen yürümeye başladım..cunku son 2 ay boyunca cok sıkılmıstım sıcak göbek derken..allaha sukur 5 kilo daha fazlam kaldı ama oda 40 ı cıkıncaya kadar veririm diye düşünüyorum..hafif hafif egzersiz yapıyorum kalca sıkılaştırıcı, bel inceltici haraketler..korse gereksiz bence daha cok can yakıyoo..

bende sezeryan olanlardanim,gobegim yok,ama catlagim coooooooooooooook.popoma kadar catladim o kadar krem ve yag kullanmama ragmen,,,,hala da kullaniyorum sonradan acaba dememek icin....
ikinci bebegimde hicbisey surmuyecegim o kesin...ama gobek kalmasindansa catlayayim daha iyi bana gore.

tamamen bünye meselesi bende de hiç çatlak yok üstelik ben 20-21 kilo aldım hamilelikte. ama göbek duruyor hala. yürüş yapıyorum akşamları inşallah iner.

tatlım gercekten ınsanın sınırı bozuluyo pantolondan fırlıyo ama mekıkle erıyo bıde az yemekle bak benınde kızım 44 gunluk oldu bol su ıcıp mekık cekıyorum gercı dıkıs yerlerım acıyo anma ne yapcan ıste sıkma tatlı canını yavas yavas gıdecekler.....

ben sezeryanla doğum yapalı 22 gün oldu.
16 kilo almıştım.
doğumdan sonra 7.günde 9 kilom gitmişti.
17.günde ise 11 kilo.
şimdi kaçım bilmiyorum.
eski pantolonlarım oluyor ama hafif bi göbiş var.mekik çekmeyi düşünüyorum ama biraz erken heralde.
bol bol sıvı tüketiyorum ve hareket ediyorum.
emzirmekte faydalı oluyormuş bakalım 40 ımızda son durum ne olacak.
ben zaten çok zayıftım hamile kaldığımda eski halime dönmek istemem ama göbekte kalmasın yaniii.

selamlar aranıza ben yeni katıldım epidural sezeryan olalı 5 ay oldu ve bende hiç göbek kalmadı dogumdan sonra 2 haftada hızla kiklo verdim ve şimdi 46 kilo bir anneyim hiç bir çabada sarfetmedim kilo vermek için umarım arkadaşlar sizinde kilo verirsiniz

bende 2 ay once dogum yaptım 60 la hamıle kaldım 70 le doguma gıttım su an 64 kıloyum 4 kılo fazlam olmasına ragmen bended gobek ve daha kotusu basen var pantolonlarıma olamıyorum basenı nasıl verecegımı bılemıyorum ayrıca hafıften catlaklar var sınırımı cok bozuyor.

merhaba,

bende doğuma girerken tam 81 kg idim. şimdi ise maşallah 65 kg oldum. göbeğim hiçkalmadı denecek kadar ufacık. doğum yapalı henüz 12 gün olduç onu da veririm rahatlıkla inşallah =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…