Sezaryan olup gobusu kalmayan sansli kadinlar

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
sezaryanyanla dogum yapan ve gobegi eskiye donen var mi yaaaaaaaaaa igreniyorum kendimden aynalara kustum korse yokken berbat ya ne olur eskiye donen varsa nasil becerdi ne yapti yok bu sekilde kaliyorsa alistira alistira soyleyin kalbime inmesin of ya daha 21 gun oldu dogum yapali ama tik yok seklinde

sezeryanla dogum yaptım gobek gıttı gıbı canım nerdeyse oncekı halınde 5 ay oluyo yaklasık dogum yapalı ama basenler felaket fazla kılolar da duruyo hıc veremedım gobek olmasa ne olur

canım benım 21 gunde ne ınmesını beklıyorsun sen.dur daha bır bekle.hıc ınmeyen yıllarca kalan var.bu amelıyat netıcesınde.dıkıslerının sıslerı ıcınde karın kaslarının kendını toplaması derken cok zamana ıhtıyac var.benım ıkıncı dogumum sezeryan oldu.
ılk dogumda normal dogum ve aynı gun ındı kısa surede topladım kılolarımıda hemen vermıstım 16kg almama ragmen.
ıkıncıde 22kılo aldım.10kılosunu verebıldım.12sı kaldı.ama ben cok zayıftım kalmasınıda ıstıyorum.su an 50kgyım.
9aylık bebegım.her sabah 2 saat yuruyus yapıp vucudumu sıkılastırıyorum,gobegım ıcınde mekık cekıyorum ancak o gebegı kasa cevıre bılıyoruz.yoksa bska turlu gıtmıyor.ben topladım kendımı ama sporla.
mekık ıcın vaktın cok daha dıkıslerıne zarar verırsın. 5 6 ay bır bekleyeceksın.ama yuruyuslere cık derım.ben muhakkak her sabah 2 saat yuruyorum.esım ıse gıtmeden 6da kalkıp kızlarla o uyurken.oyle durmayla gıtmıyor.braz kendıne gel halledersın canım benım.
bebegınıde gule gule buyut canım benım

ne bileyim kizlar insan urkuyor gobek dikislere kadar geliyor sanki dikisler o yagi tutuyor gibi duruyor kesik desen zaten kocaman vallahi icim tuhaf oluyor

kıs sabret olurmu 21 günde kolaymı ilahi sen.bnde sezeryan göbek falan kalmadı çok şükür.zayıfım orantılıyım şimdi.benm tek sorunum çatlaklar.bıktım ya gercekten bikini giyemiorum((((((sarkma var catlaklar yüzünden bu da bnm canımı sıkıo.ama sabret derim sana gecicek bekle bakim.daha kırkın çıkmamış kıs.bebegin analı babalı büyür inş

benim 3 ay oldu çok şükür göbek kalmadı özel bir diyet falan yapmadım emzirmek yetiyor hamilelikten önceki kiloma döndüm senin daha erken yavaş yavaş gidiyor zaten

nuray kiz bebisine bi bak onun icin bi gobis kalmis cokmu bacim .
merak etme gider gobis bende ameliyatla oldum cok sukur hic fazlalik kalmadi ama gobis kalsaydida sorun etmezdim cunku bebegime hersey deger.

ben 48 le hamile kalmıştım 65 le doğuma girdim 61 le doğumdan çıktım psikolojimi bir düşünün kilo olduğu gibi duruyordu taki kendi evime gelipte tek kalana kadar şuan 2 ay 8 gün oldu bebeğim ve benim kilomda 52 yani az kaldı ama göbek biraz var ve akşamları özellikle daha belli inşallah onlarda gider çatlaklarda cabası ama merak etme herşey spor

nasıl zayıfladınız ya oğlum on aylık oldu.göbeğim 6 aylık gibi hiç inmedi

arkadaşım bende 60 ile hamile kaldım 72 ile doguma gittim şuan kızım 3,5 ayık ve şuanki kilom 54 ne göbek kaldı ne başka biyerim ama çatlaklarım harita gibi maşşalh özel bişey yapmadım emziriyorsan eger hiç korkma derim zamanla gidicektr ve şu aman şunu yye süt olsun bunu ye süt olsun dienlere kulak tıka çünki süt yapan en ii gıda su meyve suları meyveler bunları bol bol tüket herşeyi ye ama akşam 7 dn sonra yemek yeme agır yemek yeme çok acıkırsan sadece atıştır ve yediginin iki katı su iç üstüne hepsi bu

arkadaşlar dogum yapan kadının vucudu 3 seneye kadar yerine geliyormuş tvde doktor öle diyor umutsuz olmayalım bebişlerimiz için

şanslısın valla birazda yapı meselesi:

ben iki kez sezeryan oldum. küçük kızım iki yaşına girecek. en son hamileliğime 59 kilo ile başlayıp 73 ile bitirmiştim. karnım çok büyüktü. her ikisi de 4 kilo doğdular. eşim ``bu sefer kiloları veremeyeceksin,az ye.`` diyerek moralimi bozuyordu. ne zaman diyet yapmayı düşünsem yemekten başka birşey aklıma gelmiyordu. emzirdiğim için kan şekerim çabuk düşüyordu, çabuk acıkıyordum. şu anda 59 kilodayım. diyet hayatımda yapamadım.hala emziriyorum. bütün kilom çocuğa gitti.zaten iki yaşına dek emzirmek sünnet. yüzmek de iyi geliyor.ilk aylarda bir iyileşme bekleme. hemen olmaz . sabret. emzirmeyi ihmal etme. hemen spor da yapamazsın, dikişlerin açılabilir. doktora danışmadan mekik çekmeye kalkma sakın. ben akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum. zaten çocukla ilgilenmekten doğru dürüst yemek de yiyemiyorum. sen de eski kilona dönebilirsin. biraz sabır ..bebeğin sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. gerisi önemli değil. selamlar..

canım daha çok erken 21 gün ne demek kendine biraz zaman tanı beslenmene dikkat et bol bol emzir ve biraz da fırsat bulursan yürüyüş iyi gelecektir birden bire zayıflamaya kalkma çok zorlanırsın birazda aldığın kiloyla alakalı eğer az kilo aldıysan 4/5 ayda verirsin

aaaa dur hele bi daha 21 gün olmuş.çok kısa bir süre vücudun kendini toparlaması 1 yıl en az
bende sezeryan yaptım 1,5 yıl oldu,göbeğim eskiye döndü çok şükür.kilo verdilçe göbekte gitti.ama bu 1 yılı buldu.son bir kaç aydır vücudum toplandı.şimdi de spora gidiyorum sıkılaşmak için.

benimde hafif bi cıkıntı var ama beni rahatsız etmiyo gitmezmiş zaten o

arkadasım herkesın vucut yapısı.kımının seneler sonra bıle kalırken kımınınkı gecıyor.o gobek kesın kalıyor dıyen yanılıyor.benım ablamın ılk dogumundan kaldı mesela 20 yıldır duruyor.arkadasımın ıse genc kız gıbı toparlandı.umarım bızımkılerde toparlanır

insallah verirsin arkadasim bende dogum yapali 21 gün oluyor
49ile hamile kaldim doguma 60 ile girdim
simdi ise kilom 52 ama sanki 60 kilo gibi görunuyorum
insallah bende eski halime kavusurum (( simdi emzirdigim icin bisey yapamiyorum

arkadaşlar bende doğum yapalı 11 ay oldu doğumdan çıktım göbeğim hiç kalmamıştı vallahi...ama ben hamile kaldğımda 48 kiloydum doğum yaptığımda 56 şuan 50 kiloyum inşallah hiç vermem böle kalırım ama göbek dene bişi yok...önceki kilodanda kaynaklanıyor olabilir bbelki bilmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…