Seyyar Aile Kuranlar

bugün bir kez daha acaba ailemi sevdiğimmiydi die düşündüm....kız kardeşim annemin alt katına evlendi komşşunun oğluyla...tüm akrabalar birbirine yakın kayınvaldemlerde hepsi.........bu akşam iftarda beraberlerdi.....bi biz yoktuk.....acayip koymaya başladı bana......eşim yüzünden erken döndük o işe başladı...bense 1 aydır evde tek bunalıma girdim...komşu yok arkadaş yok okullarda kapalı herkes memleketinde...allahtan bu haffta başlayacak........zaten bebekte olmuyor:KK43:(( yemin ederim bütün gündür boşansammı diye düşündüm......daha doğuya gitmedim eğer bir çocucuğumda olmazsa beni ne aşk bağlar ne sevgi ondan korkuyorum............ anlaycağınız bunalımdayım yine..........beni teselli edin nolurrr

kız sen delimisin bi yuva kolaymı kuruluyo yada sevmiyon sanırım kocanı bu kadar kolay vazgeçeceksen ailen için
sabret sen böle düsünürsen allah sana yardım etmez arkadasım annenlere gıttın dıyelim millet kardesin kocasıyla gezecek sen dul sap gibi dolanacanmı yanlarında zoruna gıtmezmi sırf onlarla oluyum diye
ama sevmşyosan lafım yok zaten yapamazsın helede bizim meslekte
eşin cokmu sorun yapıyo cocuk meselesini acep

kız sen delimisin bi yuva kolaymı kuruluyo yada sevmiyon sanırım kocanı bu kadar kolay vazgeçeceksen ailen için
sabret sen böle düsünürsen allah sana yardım etmez arkadasım annenlere gıttın dıyelim millet kardesin kocasıyla gezecek sen dul sap gibi dolanacanmı yanlarında zoruna gıtmezmi sırf onlarla oluyum diye
ama sevmşyosan lafım yok zaten yapamazsın helede bizim meslekte
eşin cokmu sorun yapıyo cocuk meselesini acep

nursenacım valla dellenmiştim o akşam onları yazarken.....eşimi sevmez olurmuyum 5 yıl bekledik evlendik 7 yılı doldurduk..........ama o bazen çıldırtıyo birazda asabi anla işte yannız oluncada kendikendimi yiyorum....bugün okula başladık seminerler falan işte hayırlısıyla:) artık okadar takmam herhalde(umarım yane) dediğin doru tabe duldul napçam dime millete laf olsun..........sağol canım yaa bebek de olur işallah .......öporuma.s.

nursenacım valla dellenmiştim o akşam onları yazarken.....eşimi sevmez olurmuyum 5 yıl bekledik evlendik 7 yılı doldurduk..........ama o bazen çıldırtıyo birazda asabi anla işte yannız oluncada kendikendimi yiyorum....bugün okula başladık seminerler falan işte hayırlısıyla:) artık okadar takmam herhalde(umarım yane) dediğin doru tabe duldul napçam dime millete laf olsun..........sağol canım yaa bebek de olur işallah .......öporuma.s.

olur insallah sen hayırlısını dile mubarek günlerde eşin asker seninde valla hayattları stres bunuda bize yansıtıyolar malesef arada bi duyma erkekler 2 dakka sonra unutuyo bile dediklerini

selam arkadaşlar bebeğim artık benimle 5 haftalık hamileyim:))) çok mutluyum

selam arkadaşlar bebeğim artık benimle 5 haftalık hamileyim:))) çok mutluyum
çok sevindimmm çanım bak allah kabul etti çok şükür dileğini bende hamileyim 5. ayıma giriyorummm allah kolaylık versin bize bu yaza tain çıkmaz diye dua ediyom şimdii

çok sağol canım...Allah ikimize de kolaylık versin...bizim 2011 de tayin sanırım.uzatabilirse biraz daha kalırız...zaten evi taşıdım lojmana az da burda otururuz. bebek 9 aylık falan olur tayin zamanı....Bilemiyorum şimdiden gelecekle ilgili konuşmayayım neler olur neler değişir hayırlısı herşeyin...sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...

bezim tain malesef belli oldu gidiyoruz doğuyaaa 30 haziran doğum 1 temmuz ilişik kesiyoruz offf offff

ben değilim ama yakınlarımda sizin gibi olan tanıdıklarım var işiniz gerçekten çok zor!
sürekli bir değişiklik sürekli bir taşınma kargaşası içinde aitlenme duygusu olmadan yaşamak geçekten çok zor olsa gerek allah yadımcınız olsun ama yine de sizin yanınıza kar kalan bir çok yeri gezip görmek ve şivelerini,yemeklerini,tabiatlarını ve insanlarını tanımak olacaktır aslında bu yönden düşünürsek bizlerden çok daha fazla şanslısınız :)

ben değilim ama yakınlarımda sizin gibi olan tanıdıklarım var işiniz gerçekten çok zor!
sürekli bir değişiklik sürekli bir taşınma kargaşası içinde aitlenme duygusu olmadan yaşamak geçekten çok zor olsa gerek allah yadımcınız olsun ama yine de sizin yanınıza kar kalan bir çok yeri gezip görmek ve şivelerini,yemeklerini,tabiatlarını ve insanlarını tanımak olacaktır aslında bu yönden düşünürsek bizlerden çok daha fazla şanslısınız :)

yani memleket görmek güzel ama mesela istanbul gibi sosyal biyerden seni tutup batmanın bi dağ karakoluna 1 göz odaya tıkıyolar napayım diyon böle yeriii resmen pisikoloji çöküyoooo zaten herzaman ölüm korkusu kocan aceba eve gelecekmi aman kocamızı sevmesek dayanılmaz zaten

X