Çok güzel olmuş :) güle güle kullan. Ben ilk kez duydum bu yöntemi ama süpermiş :)
yaa gerçekten çok güzel olmuş nerde ve kaça yaptırdın öğrenebilirmiyim?
öncelikle hayırlı olsun çok güzel olmus=)
bu uygulama sadece ön dişlerde mi uygulanıyor?benim ön dişlerin yanlarındaki dişlerim ayrık.(ismi aklıma gelmedi,) onlarda beni rahatsız ediyor.o dişlerede uygulanıyorsa süper olur.birde fiyat hakkında bilgi verir misin?
Çok güzel olmuş canım, güle güle kullan. Benimde alt iki dişime yapıldı, iki dişim, diğer dişlerden geride duruyordu, onları lazerle doldurarak öne gelmiş oldu. Çok şükür çok memnunum. Yalnız çay, kahve, sigara tüketimine dikkat et canım, zamanla sararma yapabiliyormuş.
bende cok begendım güle güle kullan canımm gercekten cok hoş olmuş
merhaba dişlerin güzel görünüyor güle güle kullan canım.benim merak ettiğim bu tam olarak nasıl bir uygulama acaba?yani boşlukları doldurma dişe yama yapma gibi bişeymi yoksa üstünü kaplama mı?bir diğer merak ettiğim fotoğrafta çok anlaşımamış ama dişe yama yapma gibi bir teknikse bu yakından bakıldığında fark edilmiyormu?ve tabi 100 lira derken toplam maliyetimi yoksa diş başına alınan paramı bu?aydınlatırsan sevinirim.tekrar iyi günlerde kullan sevgiler
yorumunu yeni gördüm kusura bakma biraz geç oldu ama..
boşluklara yama yapılıyor lazerle.kesinlikle hiçbir şekilde belli olmuyor.o kadar doğal görünüyor ki. ben bile yapıldıktan sonra nerelerden yama yapıldığını anlayamadım.
100 tl toplam maliyeti. diş başına 50 tl almış oldu yani.
başka sorun varsa cevaplayabilirim.
süpermiş o zamanbende de biraz boşluk vardı acaba dişin şekli daha kare durmazmı o zaman?alttanda uzatabiliyorlarmı bu yöntemle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?