• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seyreklikten kurtuldum

öncelikle geçmiş olsun..çok güzel olmuş güle güle kullan..ben de yaptırmak istiyorum istanbuldayım acaba bütün diş hekimleri yapabiliyormu?

Merhaba canım benimde ön iki dişimde seyreklik sorunu var . Sen lazer ile dişlerini yaptırmıssın çok güzel olmuş hayırlı olsun . Bana ayrıntılı bilgi verir misin ? Kaç günde bitti , estetiği doğallığı nasıl ? Birde tabiki fiyatı nedir ? Ben Sakarya'da yaşıyorum , sen nerde yaptırdım . Yaptırdığın dişçi normal özelde muaynanesi olan dişçilerden mi yani her dişçi böyle estetik olarakta yapar mı ?

slm canım,
10 dk içinde bitti. çok doğal duruyo. annem bile ayırt edemedi. acı yok kesinlikle.
100 tl tuttu 2 dişe ekleme yaptı. özel muayenehanede yaptırdım ben. diğerlerini bilemiyorum:71:

teşekkür ederim kızlar. bütün doktorlar yapar sanırım. ben bunu denizlinin ilçesinde yaptırdım ki büyük şehirlerde hayli hayli yapılır.

ya 2 doktora gittim tamam kompozit dolgu yapıyoruz ama yaptırma dişlerin kocaman olur dediler ve yapmadılar! tel taktır dişine dediler! :31:

bende ilk tel düşünmüştüm ama doktor kompozit öneririm dedi.:53:
bende kocaman olur diye korkmuştum ama gayet normal görünüyo.
doktoruna göre değişiyo sanırım:26:

canım benim bir sorum olacak benim ön dişlerimin yanlarındaki dişler ayrık.sivri olanlardan bir öncekiler.doktora gittim 20lik dişler cıkınca sıkıstırır onları dedi ama ihtimal vermiyorum.işlem yaptırma felan dedi.(ama ben cok rahatsızım.bu kompozit dolguda sağlam dişe zarar vermiyor değil mi?hani sağlam dişi küçültme üzerini kaplama yapmıyor.sadece boşluğu mu dolduruyor?düşme felan yapıyormuymus

20lik dişlerim çıktı ama kapanmamıştı.
dişe yama yapılıyor.sağlam dişle hiçbir oynama yapılmadı. boşluklara bişeyler yapıştırdı sadece.
düşme değil de , çok sert şeyler yeme demişti doktor. kırılabilirmiş.
çok dikkatli olmak lazım. kurabiye, elma gibi biraz sert şeyler yerken 2 kere düşünüyorum.

anladım canım çok sağol yaptırsam o yan dişlerim cok geniş olur mu diye düşünüyorum ya:14:

anladım canım çok sağol yaptırsam o yan dişlerim cok geniş olur mu diye düşünüyorum ya:14:

rica ederim canım:16: sen en iyisi bir kaç doktora danış . daha iyi olur senin için. belki başka bir yöntem önerir sana:kkk:

Benim de ön dişlerim ayrık ama doktor tel takalım dedi.. Belki yaşımın küçük olmasındandır ama sanırım şimdilik tel taktırmayı düşünüyorum :) Bu arada hayırlı olsun gerçekten güzel olmuş :)

Gerçekten başarılı olmuş hemde çok makul bir fiyata ,demekki uygun fiyatada adam gibi yapan bir doktor bulunabiliyormuş

merhaba,
benim de önde 4 dişim ayrık. tek çözümün kaplama olduğunu sanıyodum ve dişleri küçülterek yaptıkları için korkuyordum. Ta ki, şu aralar tv de Emel Acar'ın programını seyredene kadar. dişinde problem olan kişileri istanbul'da bir hekime götürüyor. Adı Çağatay. Bonding işlemi yapıyor ve anlatılan gibi 10dk da mükemmel sonuç. Bu bahsedilen kompozit dolgu ile bondig aynı işlem o halde diye düşündüm. bilgisi olan var mı acaba??
Ve Ankara'da yaptıran varsa bilgi verebilir mi??

Öncelikle çok güzel olmuş söylemeden geçemiyorum :) Bu işlemi bende yaptırıcam kesinlikle diş üzerinden bi kayıp yaşanmıyor zaten geri dönüşü olan bir şey. Ama bnim doktorum iki diş için 300 istedi. aynı işlem olacak yani ışınlı dolgu. Ve 3 saatlik bi işlemmiş. bu dolgunun en dezavantajı dayanıksız ve sararmalar olması. Bnce yapılması daha uzun sürmesi gerek. yani benimki gibi. çünkü doktorum bana çok sağlam olacak dedi. nasıl 10 dk da bitirmiş şaşırdım doğrusu. Ama sen dikkat et sert bişeyler yeme :)

Back