Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seyrek saçları için Toppik Spreyi kullanan var mı???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kirmizibalik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
19
0
86
İzmir
herkese merhabalar.eşimin saçlarının ön kısmı iyiden iyiye açılmaya başladı şampuanlar falan da fayda etmiyor.saç ektirmeyi bile düşünüyor artık.toppik diye bişey gördük geçen gün var mısın yok musunda.toz gibi bişey saça ekiyorlar ve o bölgede tamamen saç varmış gibi duruyor.kalıcı bi çözüm değil ama yine de umutlandık. bir tane sipariş ettik ama daha gelmedi.ben de çok merak ediyorum. kullanan duyan bilen var mı??

merhaba arkadaşım.bizde aynı sizin gibi o programda gördük ve sipariş verdik.babam kullanacak ama cesaret edip süremedi.bu akşam süreceğiz kısmetse.sonucu yazarım.

Benim bi arkadasim kullaniyor cok ii kapatiyor acik yerlerini bende ondan özenip ismarladim saclari cok ve gür gösterio onu acik olan bölgeye döküp sprey SIKIOsun ama kesin bi cözüm degil her yikamada gidiyor kalici bisey deil sadece moralini düzeltio diyebilirim =)

çok teşekkür ederim arkadaşlar.ürün daha ne yazık ki elime geçmedi .biz de çok merak ediyoruz. her yıkamada geçmesine de razı eşim.umarım güzel sonuç alırız da paramız boşa gitmez.

arkadaşlar sonunda dün akşam ürün elime geçti.sonuç gerçekten hüsran.neden öyle oldu bilmiyorum ama gösterilenle alakası yok.kömür tozu gibi bişey uçuşa uçuşa gözlerimizin içine kadar girdi.bulaşmaz diyorlar ama havlular ellerimiz dokunduğumuz her yer kapkara oldu.onu süreceğimize is kurum sürseydik daha faydalı olurdu sanırım.paramız da gitti ama daha çok eşimin hayal kırıklığı üzdü beni.şimdi iade etmeye çalışıyorum ama ne yazık ki kimseden cevap alamıyorum.

valla programda çıkan adamların saçı bayağı seyrek,kuaför bi ekiyo topiği,adamın kafasında fırça gibi saç varmış gibi gözüküyo.kel başa şimşir toppickaydirigubbakcemile3
benim gittiğim kuaför bayanların bile toppic kullandığını söyledi.kuaföre götürüp ektiriyolarmış.1-2 kullanımda nasıl yapıldığını görmek adına kuaföre ektirseniz toppicten sonra evde kendiniz uygulasanız daha iyi olmaz mı??en azından hem paranız ziyan olmaz hemde ortalık batmaz:1closedeyes:

ya kızlar bizde aldık yukarda yazmıştım hatta babam kullancak diye ama hala kullanamadı.kızlar o kafanızdayken yatılırmı?yani uyunabilirmi.yoksa hergün banyomu yapmak lazım

Sanirsam Dökerken Cok Sallayarak Yada Söyle Deyim Sarsarak Döktünki Her Yere Ucustu Kafa Derine Yakin Ve Yavas Yavas Döküp Hemen Ardindan SacSpreyi SIKAcaksinki Onlar Orda Jölelenmis GIbi Dursun Ve Onlada Yatiliyor Hrgün Banyo Yapmaniza Sacinizi Yikamaniza Gerek YoK Dedigim Gibi SacSpreyini SIKTIKdan SOnra Onlar Orda Kaliyorlar Sampuanliyana KAdar Sacinizi ;)

arkadaşlar dün akşam babam kullandı ama orda gösterilen gibi değil.babamın arka tarafında bayyy açılma var ve oraya yapınca bişey sürüldüğü çok belli oldu.tepesinde daha iyi oldu çünkü orda biraz saç vardı.fakat saç spreyinden sürmemize rağmen yatınca tüm yastığa çıkmıştı toppik.tvde gösterildiği gibi değil yani.bence boşa para vermeyin.birde diyolarki fırçala tara.nereye tarıyosun yahu mürekkep gibi şeyin neresini tarıycan

sana kesinlikle katılıyorum.iğrenç bişey.eşime olmayınca onda mı sorun var diye kendi saç diplerime döktüm biraz şimdi kafamı ellediğim zaman ellerime bile bulaşıyor.fırçalayın dediler diye benim fırçamla taradık saçlarını.eşimin saç dipleri ,benim de fırçam mahvoldu.bu arada sevgili songa iade için maillerime cevap vermediler ben de müşteri hizmetlerini aradım iade edebileceğimi söylediler.aklında bulunsun. belki paramızı geri alabiliriz.

valla ne bileyim güzelim yaaaa.aslında ordaki maillerde herkes çok memnundu.gireyim mesaj yazayım diyorum ama sipariş verdiğimizde tc kimlik nosuna kadar istesiler ya korkuyorum bişey yaparlar diye.

şu andan itibaren o mailleri de kendilerinin yazdığını düşünüyorum.zaten kötü bişey yazsan emin ol yayınlamazlar.yarın ürünü faturalarıyla birlikte kargoya verip iade edicem.neden memnun kalmadığıma dair bir de not istediler utanmadan.hesap numarası verecekmişiz onlar da bir hafta içinde paramı geri yatıracaklarmış.zaten ben 68tl ödedim toplam ama faturada 55 tl yazıyor.yatırılarsa şayet parayı aldığım kadarını kar sayıcam artık gerisi de başımın gözümün sadakası olsun.tabi faturayı iade etmeden önce birer fotokopisini de saklıycam.sorun çıkarırlarsa tüketici haklarına şikayet ederim vallahi tepem attı iyice.

kızlar ben de kullanıyorum toppik . ama tv programlarında gösterdikleri kadar ahım şahım bişey değil . yalnız tek iyi yanı psikolojik açıdan iyi gelmesi . karşıdan bakan anlamıyor ama elinizi saçınıza sürünce simsiyah oluyor . artı yanı da var bence kullanılabilir bişey . en azından seyrek yerleri kapatmak için .

benim saçlarda kumral acep bende nasıl durur kuzenimin düğünden önce ısmarlıyım diyorum ama olumsuz yanıtta çok:çok üzgünüm:sizce özel günlerde nasıl durur?saçlarım normalde şekle sokmaya çalışınca seyreklikler bariz ortada sizce ısmarlasammı?:uhm::uhm:

benim saçlarda kumral acep bende nasıl durur kuzenimin düğünden önce ısmarlıyım diyorum ama olumsuz yanıtta çok:çok üzgünüm:sizce özel günlerde nasıl durur?saçlarım normalde şekle sokmaya çalışınca seyreklikler bariz ortada sizce ısmarlasammı?:uhm::uhm:

cnm sırf düğün için alıcaksan bence o kadar para verme derim . onun yerine daha ucuz postiş , çıtçıt kullanabilirsin . benimde saçlarım kumral bende hangi ton alacağıma karar verememiştim . eczaneye sordum açık kahve rengini önerdi onu kullandım ben . aslına bakarsan toppik e o kadar para vereceğimize gidip doğru düzgün biyerden %100 gerçek saç almak en mantıklısı . en azından uzun süre kullanılıyor ve de çok memnun kalınıyor .

Bende toppik kullananlardanım..yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ben memnunum saçları oldukça gür gösteriyor yağlanmayı azalttı bende.tek olumsuz yanı etrafa dökülmesi onun haricinde çok memnunum

ayy herkes değişik bişi demiş kafam karıştı bende nişanım için alıcaktım aklıma çıt çıt vardı ama kuaförüm önde olmaz o dedi toppik alıyım diyordum kafam karıştı şimdi:(

ya ben de almayı düşünüorm ama kullananlr memnun deil galiba :/ kızlar bulaşıo derken ??boya gibi bişeymi bu

Back
X