Şeyma Subaşı ve instagramdaki yandaşları

Cok haklisiniz... Ancak acunun ilerde kendisinide birakip gitmeyeceginin garantisi yok ama onun icin bir onemi yok nasilsa iyi yere kapak atti onun yasam tarzina gore.... Allah haya versin boyle insanlara.....

kendisinden zerre hoşlanmıyorum. İnanılmaz görgüsüz, hırslı buluyorum. Zaten o altına yorum yazan, fan hesaplarını da kendisi yapıyor. Benim en merak ettiğim nokta, anası babası. Hiç mi kızlarından utanmıyorlar. Nikahsız çocuk var ortada.

Ama sezarın hakkı sezara çok güzel para yiyor. Acun gibi birine anca bu kadın yakışır. Yesin parasını, iyice sömürsün.

vallahi birşey anlamadim,çok takipte değilim acunu .başlarda çok severdim şimdi kanal bile açmıyoruz,boşverin ya;-)

Adını ilk defa duydum kadının.
Bu kadar uzun uzun dertlenip yazmanız bana garip geldi. Yani o eleştirdiğiniz yandaşlardan ne farkınız kalıyor bu konuyu bu kadar önemseyerek veya o kadından nefret ederek.
Size ne ki kadın ne yaşamış ne etmiş?

Ne kadının bilmemkinden çocuk aldırmasından haberim var ne de instadaki cicimmli yorumlaşmalarından.. Konuyu okuyunca duymuş oldum. Bakmıyorum çünkü.. Sizde ilgilenmeyin yahu, kadının seceresini döktünüz buraya tektaşlı snap falan. Resmen yersiz eleştiri gizli hayranlıktır muhabbeti olmuş.. İlgilnmeyin..

eeerorrrrr
şeyma subaşı kimdir nedir özellikleri nelerdir
şimdi soralım gençliğe ülkenin son bir yılını ànlatın anlatamaz şeyma hanımın 7 ceddinden ne giydiğine ne yediğine kadar herşeyi bilir
bahse girerim daha içişleri bakanı bilmez kimdir

Kadının derdi para yemek gezmek.Ama şu da var Acun ölse evlenmez o kızla.

Zeynep ılıcalı ile acun'un boşandıkları gün tek taş yüzüğüyle poz verip BOŞANDILAR :) yazıp snap atmıştır. Güya zaferini ilan ediyor, kotu niyetli oldugu ve kalitesizliği ortadadır ama alan almış satan satmış.. kimsenin midesizliği kimseyi ilgilendirmez ajsjsj

Son düzenleme:
Allah Allah niye taktınız ki bu kıza bu kadar? Medyada böyle yaşayan bu kadar çok insan varken. Bize neeee, size ne... Kendi hayatınızı yaşayın Mutlu Mesut bırakın kim ne istiyosa paylaşsın boşverin...

Ya seyi düzelteyim üni bitirmiş moda tasarımı

Kendisini bende hiç sevmiyorum takip ediyordum instadan, takibi bıraktım

o yorumlar beni de deli ediyordu evli barklı cocuklu anneler sen daha cok yakısıyordun sen boyle guzelsin söyle iyisin demiyorlar mıydı ya senin kocan aynısını yapsa akli sağlığını kaybedersin burda dediğn lafa bak diyordum

bu aralar medyada baya pompalıyo o kızı, o yuzden gına geldi

hesabı engelleyin en iyisi bu... Varlığını bile unuuyorsunuz

Buradan bakınca hiç de yaptıklarını eleştiren biri gibi görünmüyorsunuz. Aksine hırs yapmış, kafayı takmış biri gibi görünüyorsunuz.
Olayın doğruluğu yanlışlığı tartışılır, ister kınar ister bana ne dersiniz ama bunun yöntemi bu değildir.

Ayrıca böyle bir başlığın açıp bir daha mesaj yazılmaması, konu sahibinin doğrudan kendisine yazılan şeylere bile cevap vermemesi, konunun kapatılıp tekrar açılması, içinde üçüncü şahıslara hakaret olması ve Mune'nin uyarısı olmasına rağmen kapatılmaması, konunun aslında BDVlik bile olmadığı halde taşınmaması ilginç.

Ben instagramda hoşuma gitmeyen, sürekli görmekten rahatsız olduğum hesapları engelliyorum. Bu kişi de o hesapların içinde. Size de onu öneririm bu kadar rahatsız oluyorsanız. Ülkede biraz medyada gözüken her kişi için "fan club" açanlar var, bu şekilde "ünlü" olan o kişiden ilgi görerek kendilerini önemli hissediyorlar. Takılmayın yani, herkesin seveni olduğu kadar sevmeyeni de var.

Bunlar sadece ünlülerde olan bişey degil maalesef etrafımızda bile bu tiplerden bisürü var .heleki burda kadınlar kulübünde bile günde kaç tane aldatılma hatta aldatma konuları açılıyor.valla şimdi seni dediklerinin her noktasına kadar katılıyorum da burdada evlenmeden sevişene niye seviştin,sevişmeyenede nerdeyse geri kafalı muamelesi yapan bisürü çeşit var .her kafadan bi ses çıkar hazırlıklı ol der ve ben kaçar

katılıyorum ve gerçekten anlam veremiyorum konunun devam etmesine. pisi pisine tasinan konularım, anlamadan dinlemeden verilen ban geliyor aklima...

katılıyorum ve gerçekten anlam veremiyorum konunun devam etmesine. pisi pisine tasinan konularım, anlamadan dinlemeden verilen ban geliyor aklima...
BDVden birçok konu, genelde de haklı olarak taşınıyor. Ona bir itirazım yok. Ama açıkça bir insanı hedef gösterip ağzımıza geleni yazabiliyorsak ve bunun bir yaptırımı yoksa, burada herkes sevmediği tanınan veya tanınmayan insanların adına başlık açıp aklına geleni söyleyebilir.

Kaldı ki bu konu kapatıldı sonra tekrar açıldı. Konu bdvlik bile değil.

Bakalım, MuneMune hesabı doğrulanmış üye. 'den bir cevap gelir muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…