- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Olmadı mı diyorsunAma bunlar gerçek duygularım bana ne yani ben de gıcik oluyorum takip de etmiyorum yani
+1Benim tahammül edemediği Şeyma Subaşı değil, kendi mahallesinde evlilik dışı hamile kalan bir genç kadını mahalle baskısıyla intihara sürükleyecek kocakarıların yaptığı yalakalık.
İkiyüzlülük mide bulandırıcı.
Mahalle baskısı mide bulandırıcı.
Evli bir adamla göstere göstere ilişki yaşamak da mide bulandırıcı.
Ey kadınlar, kadınları rahat bırakın.
Ne zaman kapandı yoksa o ara banlanmışmıydım belkide af çıkmıştırBu konu kapatildi ,konu sahibi banlandi
Sonra neden hem ban kalkti
Hem konu acildi ben en cok bunu merak ediyorum ..
Bu bi kamuoyu yoklamasi mi ne yani
Mune
Ne zaman kapandı yoksa o ara banlanmışmıydım belkide af çıkmıştır
hepimiz banlanicizz acun banlıyacak biziBi karisiklik var da cikar kokusu
sen istediğin kitabı oku yüksek lisans değil doktora yap bilimsel bir buluşa imza at sana sorulan hala evlenmedin mi oluyorsa ve eğer evlenmediysen hayatta başarısız kabul ediliyorsan insanlar tarafından kızlarında bunları yapmaları normalGenc kizlarimiz kotu yetistiriliyor. Biraz guzelse 18 inden once iliskiye baslamaya ve biran once evlenmeye itiliyorlar . Yoksa ayy ben evde kaldim diye ciglik atiliyor. Ayy cok zekisin kizzz sen denildigini duymadim. Hadi bi de ustune nobel odulu de kazan diye tesvik edildiklerini de duymadim. Okunulan kitaplardan bahsedilecegine ordekli resimler paylasiliyor.
Kisacasi sadece televizyona ve sosyal medyaya yuklenmek dogru degil. Hatayi biraz da kendimizde aramaliyiz.
sen istediğin kitabı oku yüksek lisans değil doktora yap bilimsel bir buluşa imza at sana sorulan hala evlenmedin mi oluyorsa ve eğer evlenmediysen hayatta başarısız kabul ediliyorsan insanlar tarafından kızlarında bunları yapmaları normal
benim annem bile diyor evleneceğin adam okuduğun kitaba değil yaptığın pilava bakacak diye
sen istediğin kitabı oku yüksek lisans değil doktora yap bilimsel bir buluşa imza at sana sorulan hala evlenmedin mi oluyorsa ve eğer evlenmediysen hayatta başarısız kabul ediliyorsan insanlar tarafından kızlarında bunları yapmaları normal
benim annem bile diyor evleneceğin adam okuduğun kitaba değil yaptığın pilava bakacak diye
hepimiz banlanicizz acun banlıyacak bizi
Neden erkekleri yazmadim onlar cok mu dogru ama bir yerden dogru yapmaya baslamaliyiz. Gelecek yeni nesil annelerin elinde. Aileler bize bunlari soruyor diye kurtulamayiz isin icinden.
erkeğin karakterlisi işte böyle durumlarda ortaya çıkıyor parayı bulunca çozutuyorsa herşeyi yapmaya kendinde hak görüyorsa gözümde sinek kadar kalıyor.
Kadin para yokken , erkek parayi bulunca anlasilir derler ama esas konu para degil aslinda.
Kızlar benim mesajı alıntılayın diğer sayfalar da görsün lütfen !!!
İyi bir internet kullanıcısı sayılırım dolayısıyla beni ilgilendirmeyen konulara bile tarama yöntemiyle az çok hakim olurum bu kişi ekşide şeyma subaşı başlığı altında aynı amaca hizmet eden aşağılayıcı entrylerden ortaya karışık kk ya da taşımış lütfen alet olmayalım böyle bir toplum olmayalım kadınların savaşını kendi meselemiz haline getirip kamu oyu oluşturulmaya çalışılıyor bize ne!!! kültür sanat tarih ekonomi sağlık v.s dururken sizin acunu paylaşamamanızı en çok parayı kim götürdü onu mu konuşalım
Bende dedim belki konu sahibi eski karısının yandaşıdır diye,dertmi yani şimdi bu konu vallahi billahiKızlar benim mesajı alıntılayın diğer sayfalar da görsün lütfen !!!
İyi bir internet kullanıcısı sayılırım dolayısıyla beni ilgilendirmeyen konulara bile tarama yöntemiyle az çok hakim olurum bu kişi ekşide şeyma subaşı başlığı altında aynı amaca hizmet eden aşağılayıcı entrylerden ortaya karışık kk ya da taşımış lütfen alet olmayalım böyle bir toplum olmayalım kadınların savaşını kendi meselemiz haline getirip kamu oyu oluşturulmaya çalışılıyor bize ne!!! kültür sanat tarih ekonomi sağlık v.s dururken sizin acunu paylaşamamanızı en çok parayı kim götürdü onu mu konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?