Şeyma Subaşı ve instagramdaki yandaşları

+1
fakirler yapınca ölsün namussuzlar zenginler yapınca canım ne olmuş aşık olmuş demeleri

sen istediğin kitabı oku yüksek lisans değil doktora yap bilimsel bir buluşa imza at sana sorulan hala evlenmedin mi oluyorsa ve eğer evlenmediysen hayatta başarısız kabul ediliyorsan insanlar tarafından kızlarında bunları yapmaları normal
benim annem bile diyor evleneceğin adam okuduğun kitaba değil yaptığın pilava bakacak diye

Neden erkekleri yazmadim onlar cok mu dogru ama bir yerden dogru yapmaya baslamaliyiz. Gelecek yeni nesil annelerin elinde. Aileler bize bunlari soruyor diye kurtulamayiz isin icinden.

Neden erkekleri yazmadim onlar cok mu dogru ama bir yerden dogru yapmaya baslamaliyiz. Gelecek yeni nesil annelerin elinde. Aileler bize bunlari soruyor diye kurtulamayiz isin icinden.

erkeğin karakterlisi işte böyle durumlarda ortaya çıkıyor parayı bulunca çozutuyorsa herşeyi yapmaya kendinde hak görüyorsa gözümde sinek kadar kalıyor.

Kızlar benim mesajı alıntılayın diğer sayfalar da görsün lütfen !!!
İyi bir internet kullanıcısı sayılırım dolayısıyla beni ilgilendirmeyen konulara bile tarama yöntemiyle az çok hakim olurum bu kişi ekşide şeyma subaşı başlığı altında aynı amaca hizmet eden aşağılayıcı entrylerden ortaya karışık kk ya da taşımış lütfen alet olmayalım böyle bir toplum olmayalım kadınların savaşını kendi meselemiz haline getirip kamu oyu oluşturulmaya çalışılıyor bize ne!!! kültür sanat tarih ekonomi sağlık v.s dururken sizin acunu paylaşamamanızı en çok parayı kim götürdü onu mu konuşalım

Kadin para yokken , erkek parayi bulunca anlasilir derler ama esas konu para degil aslinda.

etkiside var bence kasım kasım kasılmaları bundan değil mi para var ün var elimi sallasam ellisi istediğimi yaparım kimsede bir şey diyemez havasındalar kibirden egodan geberecekler

yaptığı rezillikleride normalleştirmeye çalışıyorlar

Yıllar önce Top model diye bir yarışma vardı. Tolgahan sayışman sunucusu, Deniz Akkaya jürisiydi.. işte Şeyma Subaşı orda yarışmacıydı. Ben ilk ordan biliyorum.

Aha dedim ben bit yenigi var diye de
Bani nasil kalkti

Seymayi ben de sevmem ama yedi sulalesi ne b.k yemis sizin gibi arastirmadim. Seyma subasi istanbul aydin universitesinde moda tasarim okumus, acunda oraya soylesiye gitmis ve orada tanismislar. He bana ore de varosun teki ama kadinin sayfasini kapatir kapatmaz unutuyorum. Fazla dert edinmenizi anlayamadim.

konunda haklısında, şu durumda çok tuhaf. acunun kızının düğününde seymayla acunun ilk karısı yanak yanağa foto çekilmişler. bu nasıl bi genişliktir ya cidden anlam veremiyorum.

Bende dedim belki konu sahibi eski karısının yandaşıdır diye,dertmi yani şimdi bu konu vallahi billahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…