aa evet banıda kalkmış..
iyice merak ettim şimdi:)
Acun buraya da mı el attı acaba bayağı reklamı da oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa evet banıda kalkmış..
iyice merak ettim şimdi:)
konunda haklısında, şu durumda çok tuhaf. acunun kızının düğününde seymayla acunun ilk karısı yanak yanağa foto çekilmişler. bu nasıl bi genişliktir ya cidden anlam veremiyorum.
acunun düğünlük kızı mı varmış ..
pehh pek bir genel kültür arttırıcı konu olmuş..
hiç yoktan beynime birde şeyma subaşı eklendi .. acununda kocaman kızı varmış . yemek yapan kızda evli adamla birlikteymiş.. ohh bugün ne öğrendin diye sorulursa gam yemem artık..
Mune sahi konu nasıl açıldı konu sahibesinin banı niye kalktı ?
bunu öğreneyimde öyle yatayım bari eksik bilgim kalmasın
Guzel, fit ve eglenmeyi bilen bi kadin, bi erkek icin yeterli bunlar
Şeyma kim? kim kimi aldatmış? ailesinin tepkisini bile nasıl bu kadar yanlarında gibi biliyorsunuz ?
"Ünlü"lerin özel hayatları hiç ilgimi çekmedi bugüne kadar, bir tek kavin spacey e "amerikan güzeli" filminde aşık olunca bakmıştım kimmiş bu adamın eşi acaba diye ve gay olduğunu öğrenmiştim
Neyse gereksiz bence bu insanların özel hayatlarına bu denli merak duymanız. böyle böyle bir halt oldum sanıyorlar işte....
evet "eglenmeyi bilen" bir erkek icin yeterli gercekten.Guzel, fit ve eglenmeyi bilen bi kadin, bi erkek icin yeterli bunlar
yok beaa gay deıldır o , gercekten oyle mı ? ben tum fılmlerını ızledım cok yağuşuklu bı abımız
Evet parayi yemeyi biliyo geziyo tozuyo egleniyo keyfine bakiyo harika bi hayatevet "eglenmeyi bilen" bir erkek icin yeterli gercekten.
Evet parayi yemeyi biliyo geziyo tozuyo egleniyo keyfine bakiyo harika bi hayat
Kadinlarla iliskisi sig mi? Acun sevdigi herkesle evleniyo kadinina sahip cikiyo daha napsinKadinlarla iliskisi cok ciddi olmayan ya da sig (superficial) olan erkek demek istemistim.
Burada cocugu olan kadini bosadigi yaziyor? bir baska kadin icin? pardon anlayamadim.Kadinlarla iliskisi sig mi? Acun sevdigi herkesle evleniyo kadinina sahip cikiyo daha napsin