• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeyma Subaşı ve instagramdaki yandaşları

konunda haklısında, şu durumda çok tuhaf. acunun kızının düğününde seymayla acunun ilk karısı yanak yanağa foto çekilmişler. bu nasıl bi genişliktir ya cidden anlam veremiyorum. :KK12:

acunun düğünlük kızı mı varmış ..

pehh pek bir genel kültür arttırıcı konu olmuş..
hiç yoktan beynime birde şeyma subaşı eklendi .. acununda kocaman kızı varmış . yemek yapan kızda evli adamla birlikteymiş.. ohh bugün ne öğrendin diye sorulursa gam yemem artık..

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. sahi konu nasıl açıldı konu sahibesinin banı niye kalktı ?
bunu öğreneyimde öyle yatayım bari eksik bilgim kalmasın :KK70:

sitede isim soyisim yazarak millete giydirmek serbest mi? konu alakasiz die yanls yere acildi die kitlenen msjlarin suçu neydi acaba? ya da bundan sonra bu ve benzeri isim soyisimle hakaret icerikli yazilacak yazilara hazirliklimi acaba site yoneticileri?

o takıpcılerı sahte sanıyordum ben hani parayla satın alınan takıpcıler var ya onlardan sanıyordum, ama tanıdıgım bır kız arkadasım da onun yerındeo lmak ıstedıgını soyledı, bu durumda muhtemelen o takıpcıler de gercekten hayranlar o kıza
kız arkadasım da haklı belkı de artık dunyada tum gercek para olunca, onun yerınde olmak ıster cok genc kız.. belkı ask da vardır tabı yıllardır sevgılıler adamla. bılemıyorum cok kötu gorunuyor yıne de bana onun ıcınde bulundugu durum guzel hos kız mutlu yasıyor falan gıbı gorunuyor ama onla boyle alay edılmesı laf edılmesı sevılmemesı falan yıne de yerınde olmak ıstemezdım

Kafayi yemis bunu ne kaideyevaliyosunuz ya valla derdin bumu kizim senn kapat su konuyu insanlari dahada delrtme

acunun düğünlük kızı mı varmış ..

pehh pek bir genel kültür arttırıcı konu olmuş..
hiç yoktan beynime birde şeyma subaşı eklendi .. acununda kocaman kızı varmış . yemek yapan kızda evli adamla birlikteymiş.. ohh bugün ne öğrendin diye sorulursa gam yemem artık..

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. sahi konu nasıl açıldı konu sahibesinin banı niye kalktı ?
bunu öğreneyimde öyle yatayım bari eksik bilgim kalmasın :KK70:

Bende sadece bunu merak ediyorum :KK53:

Şeyma kim? kim kimi aldatmış? ailesinin tepkisini bile nasıl bu kadar yanlarında gibi biliyorsunuz ?

"Ünlü"lerin özel hayatları hiç ilgimi çekmedi bugüne kadar, bir tek kavin spacey e "amerikan güzeli" filminde aşık olunca bakmıştım kimmiş bu adamın eşi acaba diye ve gay olduğunu öğrenmiştim :olamaz:

Neyse gereksiz bence bu insanların özel hayatlarına bu denli merak duymanız. böyle böyle bir halt oldum sanıyorlar işte....

Şeyma kim? kim kimi aldatmış? ailesinin tepkisini bile nasıl bu kadar yanlarında gibi biliyorsunuz ?

"Ünlü"lerin özel hayatları hiç ilgimi çekmedi bugüne kadar, bir tek kavin spacey e "amerikan güzeli" filminde aşık olunca bakmıştım kimmiş bu adamın eşi acaba diye ve gay olduğunu öğrenmiştim :olamaz:

Neyse gereksiz bence bu insanların özel hayatlarına bu denli merak duymanız. böyle böyle bir halt oldum sanıyorlar işte....

yok beaa gay deıldır o , gercekten oyle mı ? ben tum fılmlerını ızledım cok yağuşuklu bı abımız

Bence konu sahibi cok onemli bir konuya deginmis. Insanlarin ahlak anlayisinin nasil "para ve sohret " icin bozulduguna. Ama bu yeni bir sey degil. Cahil bir toplumun rol modelleri boyle. Hepsi bu. Ancak yazinin bas kismi biraz hukuki sorun olabilir...

yok beaa gay deıldır o , gercekten oyle mı ? ben tum fılmlerını ızledım cok yağuşuklu bı abımız

Bütün filmlerinin senaryosu ayakta alkışlanmalık , oyunculuk için zaten kelime bulamıyorum... Evet malesef gaymış... neyse çok yaşlanmıştı zaten, öyle avunalım :KK14: yoksa evlenip 5 çocuk yapacaktım adamdan da sanki :KK70:

Ben bu ara Luis Tosar'ın filmlerine sardım fena. "sleep thight" öncelikli olarak öneriyorum size o zaman izlemedi iseniz. farklı ve güzel senaryolar, güzel oyunculuk.

forum 19 yaşında kocaya kaçıp dayak yediği halde adamdan çocuk yapandan geçilmiyor.

şeyma subaşı tabi ki idolleri olacak canan dağdeviren gibi kadınlar olacak değil ya!

omuzlarının arasındakini çalıştırmak yerine bacaklarının arasındakini çalıştırmak kolay gelirse erkeğe köle de olursun metres de olursun işte.:silah:

Evet zaten konu sahibinin sikayet tettigi sey, genc kadinlarin hayat tecrubesini bypass edip zengin (ahlaki onemli degil) bir erkege her turlu cikar icin yamanma yarisi. Eger cocuklariniza kucuk yastan etik degerleri ogretmezseniz sonu boyle olur.
Aslinda problem, erkegin bu kadar guc sahibi olmasina izin verilmesi. Bu "alfa erkek" sadece kadinlari degil diger erkekleri de trollayip/kole haline getiriyor. Trump'in dedigi gibi "the system is rigged!!" (sistem hileli).

Back