Şeyma Subaşı ve instagramdaki yandaşları

şimdi bi dakka sen acunun karisini aldattigini nereden biliyosun? sadece kagit uzerinde belki bazi sebeplerle devam eden bir evlilikti?? ikincisi varos yerlerde yasamis olmasi zengin biriyle beraber olamayacagi anlaminami geliyo? zengin biriyle beraberken eski varos hayatindaki gibi (ki ben tanimam etmem senin dedgini dogru varsayarak soluyorum) yasamamasi pek tabi dogal. bu konunun hala kapanmamis olmasi da ilginc. MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Baskasinin derdi senimi gerdi insan istedigi hatayi yasar bir derdim var die bumu est tobe bsy dmek istmyorum gece gece

İnstagramda metres savar diye bir grup var. Orada gaza gelip, her saniye şeyma subaşına öfkelerini gösteriyorlar. Sanırım bu da onlardan biri. Ama bence Şeyma'dan önce Acun'a tepki göstermeleri gerek. karısını para bulunca 18 lik kızla aldatan o, gidip kızdan çocuk yapan o, kıza miamiden ev, jeep, bi ton hediye ve işyeri bile açan o. Ama oturup 'şeyma ölsün, acun başka kız bulsun yengemiz başkası olsun' istiyorlar. Kafaları anlamak zor tabii.

Konu sahibi Şeyma hanim i ve takipçilerini yermiş ama kendisi açık açık birisi hakkında isim vererek buraya gelip bu tarz bir konu acabildiyse kendi kişiliğini de sorgulasin.

O hesaba ben de baktım. Resmen hayatını adamış bu işe

Siz zeynep hanımın yandaşisiniz herhalde. Insanlar hedef alan konu başlığı açmaya üstüne üstlük içeriğinide bu kadar çirkin sözlerle donanatmak marifet mi? Sizin sayenizde sş hakkında birsürü şey öğrendim. Kadının hayatını kafaya takmissiniz boşverin takip etmeyin.

Acun o derece sevimsiz ki halkın gözünde, geçen yarışmada iki tane garip genç kızı çıkardı ve "Bundan sonraki eğitim hayatınız benden" diyerekte güzel şovunu yaptı. Farkında o da iticiliğinin artık. Toplumu yozlaştırmak adına çok adım attı bana kalırsa Şeyma kendisine çok yakışır bir eş. Ben burada kızdan önce Acunu yanlış buluyorum.

Burada zengin bulsanız gidersiniz diyen var da bacım zengin bulsam tabisi giderim :d ama bir adama bakarım adam mı diye bir de nüfus cüzdanına bakarım evli mi acabası diye :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…