Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gördükçe şok oluyorum zaten,birde işin en komiği tepki gösterenleri bi taşlamadıkları kalıyor,neyseki ilahi adalet hala var.İnanın ben de çok şaşırıyorum, kaç tane fan sayfası var kadının.
Şarkıcı değil sanatçı değil neyin fanları anlayamıyorum
Hahahah tuttum bu lafıFakirin hastasıyla zenginin namussuzu görmezden gelinir derdi babaannem
Hahahah tuttum bu lafı
Sosyal medya hesaplarını idare eden bir timi varmış bu hanımkızın, negatif yorumları anında siliyorlarmış. O zaman dans diyerek yaşıyor kız
Bi de sosyeteye girmek istiyormuş ama zeynep ılıcalının arkadaşları bunu dışlıyormuş. Magazine sardım bu ara ne var ne yok öğrendim
Acun'un 20 li yaşlarda kızı var diye biliyorum.Kızı yaşında biriyle sevgili olmuş.Böyle kınıyorum ama ya kınadım diye başıma gelirse diye de düşünmüyor değilim.Ay resmen babamla ben gibi yaşlar
çok çirknimiş..Eki Görüntüle 1852720 doğal güzelimiz!!! Estetik yaptıra yaptıra bir hal oldu.Adriana Limadan bile güzel olduğunu iddia ediyor kızımız.Doğal güzelmiş.Kendini kandırmaktan kurtulamadı etrafındakileride salak yerine koyuyor.
Peki bunların destekçilerine ne denmeli? İnsanlar mutluluklar diliyor,afferim aşkına sahip çıktın diyorlar(!),dizilerde bile 2.kadın aşkı destekleniyor adlarına fan sayfaları açılıyor. Modern olmayı bile yanlış anlamışız
Gerçekler acıdır tabi,sürekli ben aşırı mutluyum pozlarına giren bir insan gerçekte o kadar da mutlu değildir. Yazık ya ne diyelim genç yaşta bütün bunlar için değer miydi acaba,ömrünün sonuna kadar hep bu şekilde anılacak.Sildirdiği için sanki çok tutuluyor gibi sanılıyor .Algı operasyonları.Fan sayfalarını bile kendisi açıyor .Kadın bir kere Didem Soymanla bir resim paylaştı.4 gün boyunca Didemin sayfasında yazılanları silemediği için kudurdu resmen.Üniversite arkadaşları yazdı.O zamandan plan kurmaya başlamış hanım kızımız neler neler ...
Sıkışınca beni kıskanıyorsunuz . Yaşadıklarım kader pozitif ol pozitif düşün .Kader dediydi zaten evli adamın altına yat diye tövbe tövbe