- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 44
- Konu Sahibi EmmaAutumn
Cnm inşallah haftaya sen 57 ben 54 u göreceğiz bir kiloda fazladan yaniWow süpersin bende 50leri bir görebilsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm inşallah haftaya sen 57 ben 54 u göreceğiz bir kiloda fazladan yaniWow süpersin bende 50leri bir görebilsem
Ayy sabırsızlanıyorum:) Bunün üzerine yürünür:)Cnm inşallah haftaya sen 57 ben 54 u göreceğiz bir kiloda fazladan yani
Vala 9 km yürüdüm dahada çıkmaz benden bişi bugunlukAyy sabırsızlanıyorum:) Bunün üzerine yürünür:)
Bence akşam ogununu geç ye bir yumurta neticede kaçamak demişken ben dün bir çatal tatlı yedim maalesef birebir olmuyor ama asla bir çatali gecmem söz verdik dimi amaSen yeterince yürümüşsün canım daha gerek yok bencede. Bende 2. öğünümü yedim şimdi... Bugün daha rahat geçiyor. Biraz daha hareket etsem iyi olacak... Hiç kaçamak yapmadan geçiyor, inşallah böyle devam ederim:)
6 gibi yemeyi düşünüyorum. Niyetli olduğun için çok daha zordur senin için.Allah yardımcı olsun. Bana da yarın iftara misafir gelecek. Yemeyeceğim inşallah bakalım. .. Bu arada 15000 küsür adım attım. 12 km yi geçtim Bu günü de kurtardık çok şükür. Yarın tartı yı sabırsızlıkla bekliyorumBence akşam ogununu geç ye bir yumurta neticede kaçamak demişken ben dün bir çatal tatlı yedim maalesef birebir olmuyor ama asla bir çatali gecmem söz verdik dimi ama
Yok yok yarin yeme beraber bu yolu bırakmak yok sabitirsan mesaj at ben cevap yazana kadarda bekle aynı şekilde ben dayanamazsam mesaj atar beklerim zaten zaman geçer6 gibi yemeyi düşünüyorum. Niyetli olduğun için çok daha zordur senin için.Allah yardımcı olsun. Bana da yarın iftara misafir gelecek. Yemeyeceğim inşallah bakalım. .. Bu arada 15000 küsür adım attım. 12 km yi geçtim Bu günü de kurtardık çok şükür. Yarın tartı yı sabırsızlıkla bekliyorum
Evet yor kendini daha mantikli☺ misafirler gelmeden akşam öğünümü yemeyi düşünüyorum. Onlar gelince de gözümü kapar sürekli servis yaparım
Tabiki cnm I séc yaramaz mi hemen yarın başlıyosun liste İnternet'te var yarın bayram falan unut on günlük diyettesin:)kızlar selam
acil yardımınıza ihtiyacım var. son iki ayda 5,6 kilo aldım ve kendmi çok kötu hissediyorum.
Her gören yüzün şişmiş vs vs diyor ve moralım cok bozldu sosyal durumumu bile etkiliyor. 52 iken 57 oldum ama bende az kilo bile çok buyuk fark yaratıyo.. boyum da kısa çünkü.
bu diyetin faydasını gördunuz mu .. eğer bana destek olursanız sizle bende biyerınden baslamak isterm.
motivasyona çok ihtiyacım var lütfen yardm edin kmseyle görusesm bile gelmiyor psikolojm bzldu :'(
çoook teşekkur ederm. kesin gider mi ben çok zor kilo veriyorm hatta tiroidimin oldugunu fln dusunmeye basladm. son zamanlarda o kdr değişik diyetler yptm ki bana mısın demedi çok uzgunum ya neden bu kdr takıyorum bilmiyorm. dün ağlamıstım sinirdenTabiki cnm I séc yaramaz mi hemen yarın başlıyosun liste İnternet'te var yarın bayram falan unut on günlük diyettesin:)
Hepimiz senin gbi oldugumuz için burdayiz hiç gitmese allah nasip ederse 4 5 kilo veriliyor dene göreceksin yarın kiona bulamazsan karabugdayla ogunleri yap bizim 3• günümüz şimdiden fark var sende göreceksinçoook teşekkur ederm. kesin gider mi ben çok zor kilo veriyorm hatta tiroidimin oldugunu fln dusunmeye basladm. son zamanlarda o kdr değişik diyetler yptm ki bana mısın demedi çok uzgunum ya neden bu kdr takıyorum bilmiyorm. dün ağlamıstım sinirden
desteğin için tesekkur ederim kelebekcimm . insallah dediğin gibi olur hepimiz istedigmz kiloda olalm yazıcam size yarın . yanlız brakmayın sizinleymHepimiz senin gbi oldugumuz için burdayiz hiç gitmese allah nasip ederse 4 5 kilo veriliyor dene göreceksin yarın kiona bulamazsan karabugdayla ogunleri yap bizim 3• günümüz şimdiden fark var sende göreceksin
Yok yok hep beraberiz bozacak gbi olursan burdan yaz cevap vermemizi bekle sakin iradeni bozma inan suan hepimiz aynı vaziyetteyiz belki bi iki gün sonra sen benim motivasyonumu yukselteceksin belli mi olur hepimizin bir birimize ihtiyacı vardesteğin için tesekkur ederim kelebekcimm . insallah dediğin gibi olur hepimiz istedigmz kiloda olalm yazıcam size yarın . yanlız brakmayın sizinleym