- 5 Aralık 2020
- 372
- 1.101
- 33
- Konu Sahibi Fatmazell74
Izmirden manisaya gün icinde kısıtlama olmayan saatlerde gidip gelmek serbest mi acaba yasak mi anlayamadım cok acil günü birlik gidip gelmem lazım bilgisi olan yazabilir mi rica etsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende serbest diye biliyorum emin olamadım teşekkürlerSerbest sabah 5 akşam 7 arası. 65 yaş üstü 10-13 arası 20 yaş altı 13-16 arası serbest.
Bende öyle ama tam açıklayıcı da yazmıyorlar kafa karıştırarak o yüzden kuşkulandimBen gidiliyor diye biliyorum.
Kontrol yoktu yolda biz Sakarya’dan Eskişehir e geldik çocuklarla18 yas alti ve 65 yas ustu haric sabah 5 aksam 19 arasi serbest
Kontrol yoktu yolda biz Sakarya’dan Eskişehir e geldik çocuklarla
Biz pazartesi günü şehirlerarası gidip geldik gün içinde. Çocuğumuz da yanımızdaydı. 20 yaş altı için herhangi bir izne gerek yok, ebeveyn yanında olması yeterli. Polis kontrol noktasında da durdurdular.Kimlik numaramızı sorguladılar. Herhangi bir sıkıntı olmadı.Izmirden manisaya gün icinde kısıtlama olmayan saatlerde gidip gelmek serbest mi acaba yasak mi anlayamadım cok acil günü birlik gidip gelmem lazım bilgisi olan yazabilir mi rica etsem
65 yaş üstü seyahat kısıtlaması var mii? İzin alınabiliyor mu biliyor musunuz18 yas alti ve 65 yas ustu haric sabah 5 aksam 19 arasi serbest
65 yaş üstü seyahat kısıtlaması var mii? İzin alınabiliyor mu biliyor musunuz
Kızının düğünü için gidebilir mi pekiBir donem cok sıkıydı ama bir gorusmeniz lazim sanirim yazlik gibi yerlere gidebiliyorlar
Kızının düğünü için gidebilir mi peki