• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seyahat kısıtlaması hakkın da bilgisi olan acil

Fatmazell74

Austosprensi💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
372
1.101
33
Izmirden manisaya gün icinde kısıtlama olmayan saatlerde gidip gelmek serbest mi acaba yasak mi anlayamadım cok acil günü birlik gidip gelmem lazım bilgisi olan yazabilir mi rica etsem

Ben sabah annemı Kocaeli'nden Sakarya'ya götürdüm, bir sorun olmadı

Evet yasak olmayan saatlerde serbest, bende şehir dışına çıkmam gerekti günü birlik arayıp bilgi almıştık doğruluğundan emin olmak için

7 ye kadar sorun olmaz ama hastaneye gideceksen elinde evrağın olacaksa 7den sonra da dönüşte sıkıntı yaşamazsın

Çok saçma değil mi ya virüs belli saatlerde mi sokağa çıkıyor şehirler arası geziyor 😀 Ben yasak yazacaktım ama yorumlardan anladığım değilmiş ben yanlış biliyormusum :)

Izmirden manisaya gün icinde kısıtlama olmayan saatlerde gidip gelmek serbest mi acaba yasak mi anlayamadım cok acil günü birlik gidip gelmem lazım bilgisi olan yazabilir mi rica etsem
Biz pazartesi günü şehirlerarası gidip geldik gün içinde. Çocuğumuz da yanımızdaydı. 20 yaş altı için herhangi bir izne gerek yok, ebeveyn yanında olması yeterli. Polis kontrol noktasında da durdurdular.Kimlik numaramızı sorguladılar. Herhangi bir sıkıntı olmadı.

Back
X