Sey_ren'in Mutfağı

:nazar::nazar:Maşallah ne güzel canım,Allah bereketli kazançlar versin.O pastanen den bir pasta yada poğaça resmi bekliyom ona göre mutfağıma.
Benim mutfağıma kimse bişe paylaşmıyo.Nevoşumu kıskanıyom:KK1:8duymasın sakın):KK16:

amın canım tesekkkur ederım :) tamam fotografını çekim bikactanee :) nevoş aşmış olayı valaaa onla yaşasammmm 1500 kilo olurum heralde :KK16:

Maşallah aşmış gerçekten benim çok özel şeyler yapmaya vaktim olmuyor malesef.İşte fırsat buldukça birde sipariş alırsam onları yapıp resimliyorum.
Bugün içli köfte siparişi almıştım.Ama açarken yoğururken malesef yayınlayamadım.Yinede eklesem diye düşünüyorum ama üşeniyorum bugün nedense.:KK1:

Maşallah aşmış gerçekten benim çok özel şeyler yapmaya vaktim olmuyor malesef.İşte fırsat buldukça birde sipariş alırsam onları yapıp resimliyorum.
Bugün içli köfte siparişi almıştım.Ama açarken yoğururken malesef yayınlayamadım.Yinede eklesem diye düşünüyorum ama üşeniyorum bugün nedense.:KK1:

bugün yorgunsan yarin ekle hemsom :KK19:

:KK51:Anaaaa ben senin gibi bir dedektifi nasıl unuttum :KK1:
Hem o mesajları ben yazmadım.Kızım yazmış yok yok oğlum yazmış.Ya ne bilim sanırım üyeliğim çalınmıştı o arada yazmıştır birileri.:KK1:

sitenin ispiyoncusuyum ben :KK1::KK1::KK1:

hemsom üyelegin calinmissa Muneye haber verelimmi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kısmet artık baska zaman yayınlarsın artık emınım cok guzel olmustur :)

Yorgunum gülüm ya,sabah 2 halı kalmıştı kaldırmadığım.Öğleye sipariş geldi acilmiş hemen yaptım 120 tane köfte döktüm.Tabi o arada oğluşum da ele avuca sığmıyor.Hem iş hem çocuk akşam eş bayağı zor.Ama Allah bundan geri koymasın canım.Bugün sadece konuları takip ediyorum yorum falan işte.Topiğide unuttum gittim.Uzun uzadıya sohbet edemiyoruz.Birde bazı arkadaşlar ile sizler çok uzun zamandır görüştüğünüz den ben kendimi (yanlış anlama sakın)sap gibi hissediyorum.Senden kaynaklı değil sanırım benden kaynaklı:KK1:
Sanki sizleri sıkıyormuşum gibime geliyor:KK43:

Yorgunum gülüm ya,sabah 2 halı kalmıştı kaldırmadığım.Öğleye sipariş geldi acilmiş hemen yaptım 120 tane köfte döktüm.Tabi o arada oğluşum da ele avuca sığmıyor.Hem iş hem çocuk akşam eş bayağı zor.Ama Allah bundan geri koymasın canım.Bugün sadece konuları takip ediyorum yorum falan işte.Topiğide unuttum gittim.Uzun uzadıya sohbet edemiyoruz.Birde bazı arkadaşlar ile sizler çok uzun zamandır görüştüğünüz den ben kendimi (yanlış anlama sakın)sap gibi hissediyorum.Senden kaynaklı değil sanırım benden kaynaklı:KK1:
Sanki sizleri sıkıyormuşum gibime geliyor:KK43:

yok hemsom ne SIKMasi olurmu öyle sey :KK19::KK19:
insanlar hergün laylalom olmuyor yasam mücadelsi denen birsey var buda insani yorar haliyle :KK31:

Tabiki canım.Her daim insan ağlamaz gülmez haklısın işte ne bileyim bugün bende bi haller var ya neyse bakim.
Çook öptüm canım hepinizi oğluma bakayım bir yat hazırlığı yapmak istiyorum artık belim ağrıdı yahu:KK1::KK16::KK16::KK16:

Tabiki canım.Her daim insan ağlamaz gülmez haklısın işte ne bileyim bugün bende bi haller var ya neyse bakim.
Çook öptüm canım hepinizi oğluma bakayım bir yat hazırlığı yapmak istiyorum artık belim ağrıdı yahu:KK1::KK16::KK16::KK16:

bazende bendede oluyor INSALLAH gecer hemsom :KK31:

oglunu uyut bi güzel dinlen iyi geceler :KK16::KK16::KK16:

Eklentiler

• $9.jpg
    $9.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 65

HAMUR MALZEMELERİ

1 Yumurta
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kuru instant maya
4 su bardağı kepeksiz un
1 su bardağı kepekli un

İÇ HARÇ MALZEMELERİ

*1 Kg Ispanak
*2 orta boy soğan
*1 tatlı kaşığı biber salçası
*Tuz,kimyon,pul biber,kara biber
*2 yemek kaşığı sıvı yağ

BÖREĞİN ÜZERİNE SÜRMEK İÇİN

*1 Kase Yoğurt
*3 yemek kaşığı zeytinyağı
*Susam,çörekotu
*1 çay kaşığı karbonat

HAMURUN YAPILIŞI

Sıvı malzemeleri karıştırma kabına koyup karıştırın.
Unu bardak bardak ekleyerek yumuşacık bir hamur yoğurun.

İÇ HARCIN HAZIRLANIŞI

*Ispanakları yıkayıp ince ince doğrayın.
*Üzerine soğanları ince ince kıyıp baharat salça ve yağıda ekleyip harmanlayın.

YAPILIŞI

*Hamuru 6-7 bezeye ayırın.
*Açabildiğiniz kadar ince şekilde açın.
*Yufkanın bir kenarına ıspanaklı harçtan koyup yuvarlayın.
*Yağlanmış tepsiye dizin.
*Böreğin üzerine yoğurt yağ karbonat ve susam karışımını iyice çırpıp sürün.
*170 Derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

AFİYET OLSUN....

ŞU RESİMLERİ EKLERKEN BİRDE SIRASINI ŞAŞIRMAZ İSEM ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK:KK37::KK47:

sey-ren'ciğim, bu sefer yaptığım bitmeden kol böreğinin fotoğrafını eklemek istedim.Ben patatesli kıymalı yaptım:KK56: Vallahi harika oldu ama ben hamuru açtıktan sonra ufak tefek değişiklikler (
arnavut böreği yapıyormuş gibi)yaptım, kıyır kıyır nefis oldu :KK16:Çok teşekkür ederim şekerim:KK16: Ama malum:KK49: belim koptu

$fotoğraf (2).jpg

Eklentiler

• $fotoğraf (2).jpg
    $fotoğraf (2).jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $fotoğraf (3).jpg
    $fotoğraf (3).jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $fotoğraf (2).jpg
    $fotoğraf (2).jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Off off Bitanem yaaa şu hamile halinle neler yapmışsın.Ellerin dert görmesin.Maşallah.:nazar::nazar:
Börek bitmediyse bende kıyısından köşesinden alıyorum.:KK56:Bittiysede dipte kalan çıtır yerlerini bile yerim:KK16::KK16:
Mmmmmhhh sanki kokusu buraya geldi.

Off off Bitanem yaaa şu hamile halinle neler yapmışsın.Ellerin dert görmesin.Maşallah.:nazar::nazar:
Börek bitmediyse bende kıyısından köşesinden alıyorum.:KK56:Bittiysede dipte kalan çıtır yerlerini bile yerim:KK16::KK16:
Mmmmmhhh sanki kokusu buraya geldi.

Kısmetlileri de geldi, ağabeyim ve yengem:KK34: onlar da bayıldı. Ufak bir tepsi de boş yapmıştım, ona da bayıldılar; kıyır kıyır oldu. Ayrıca gel, lafımı olur:KK34: ama sen daha güzelini yaparsın eminim:KK16:

Herkes kısmetini yermiş canım ellerine sağlık afiyet olsun.
Bu arada bana özelden adresini yazarmısın canım.Birde oğluşun olacaktı değilmi.:KK16:

X