sus kız bır havalara gırcek sımdı zaten meydan ona kaldı artık.kesın senden sonra adnanı alır bak sende oyle öldugunle kalırsın gercı sen hortlar onlarada rahat vermezsın :roflol: :roflol: :roflol:
matonun güzel olmasına mı yanayım
cenazemde 10 kişinin olmasına mı yanayım
behlülün benimle gelmemesine mi yanayım
delikafadulden
Beşir pısırık ya sırnaşık şey
Fragmanda Behlül'e sarılırken elinde ne var? :uhm:
Çözemedim valla bir türlü :bbo:
matonun güzel olmasına mı yanayım
cenazemde 10 kişinin olmasına mı yanayım
behlülün benimle gelmemesine mi yanayım
pısırık ama kuwwetli çocuksun guclubacismileguclubacismile
iyi dayandın son bölüme kadar :jeyyar:
ne dersin o tarafta seninle ben aklinialirimsmileaklinialirimsmile
pısırık ama kuwwetli çocuksun guclubacismileguclubacismile
iyi dayandın son bölüme kadar :jeyyar:
ne dersin o tarafta seninle ben aklinialirimsmileaklinialirimsmile
oyyy ne cok sevenın varmıs kız iğne atsan yere dusmuyor maşallah :roflol: :roflol: :roflol: helvanıda yapıcaklarmı acaba cokacimcoook
behlulu beynıyle degıl kalbıyle sevdı dıye belkı kalbıne sıkıyordur ayy ne guzel yorum yaptım beee :roflol: :roflol: :roflol:
Bir resmi vardı diğer topicte, kalbine bağlamışlar kan poşetini..Kalbine laf geçiremediğinden kalbinden vuracak :asigim:
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnoyyy ne cok sevenın varmıs kız iğne atsan yere dusmuyor maşallah :roflol: :roflol: :roflol: helvanıda yapıcaklarmı acaba cokacimcoook
:jeyyar::jeyyar:yuhhhhhh dıyorum baskada bır sey demıyorum anam bızım gelın akıllanmaz teneşirde paklamıyor bunu :roflol: :roflol: :roflol:
:jeyyar:
Beklerim :1closedeyes:
Benim cenazem hani :uhm:
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
sizede yapalım bir tören delikafaduldeninşallah annende hasretıne dayanamazda pesınden gelır çetinde bana kalır şakkıdı
evet ne iyi adamım herkes benim cenazeme gelmiş guclubacismilebuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
sizede yapalım bir tören delikafadulden
:jeyyar::jeyyar:
alışmışım bi kere :1closedeyes:
diğerlerine sormak lazım bana kimse gelmediğine göre hepsi ordadır:umursamaz:
:2:senın cenazenı süleymanlar kaldırıcak senınkının bır haber degerı yok
Firdevs felç olacakmış,Cenazede Çetin de ona yüz vermeyecekmiş galibaçeto bu kadar olaydan sonra bırakmamış firdevsi buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
ne vefalı adam opuyorumnanaktan
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
sizede yapalım bir tören delikafaduldenannemde felç geçiriyormuş neden böyle şeyler hep iyi insanların başına gelirinşallah annende hasretıne dayanamazda pesınden gelır çetinde bana kalır şakkıdı
:gitme::gitme:
evet ne iyi adamım herkes benim cenazeme gelmiş guclubacismile
:2:
:dilcikar::dilcikar:
Firdevs felç olacakmış,Cenazede Çetin de ona yüz vermeyecekmiş galiba
Diğer topikte öyle yazıyordu.Sağlam kaynaklarda alınan bir bilgiymiş
iyi derken hangı yönlerınden bahsedıyordunkaydirigubbakcemile3