Sex-i memnu:)

her güzel şeyin sonu olduğu gibi aşkı memnununda sonu geldi.bence suyunu çıkarmadan,saçmalamadan bitiyo bu güzel işte a.s

tabii ben hem aşkı memnu hem burası hemde tv yi idare ediyom zor oluyo ama kaydirigubbakcemile3 çok amaçlıyım.

her güzel şeyin sonu olduğu gibi aşkı memnununda sonu geldi.bence suyunu çıkarmadan,saçmalamadan bitiyo bu güzel işte a.s

perşembe geceleri boşalcak ama yaa,kimlere sinir olucaz biz LOCAmm sempatiksalakcinni

tabii ben hem aşkı memnu hem burası hemde tv yi idare ediyom zor oluyo ama kaydirigubbakcemile3 çok amaçlıyım.

zor oluyo ama yetişiris biz dimi yanii hıhhhhdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3gene buluruz birilerini merak etme sen hem fatmagülün suçu ne var berenin dizisi gerçi öyle tecavüz sahnelerini izleyemiyom ama biraz daha yumuşak olursa bakabilirim.duygusal şeyleri izleyemem ben.sempatiksalakcinni

fatmagülün suçu ne aslında duygusal bi filmdi..
bakalım dizi versiyonu nası olucakkaydirigubbakcemile2

ayyyy filmini izledim kötü oldum :sinifsinif:merak da ettim napiyim nasıl bişey diye.

Fatmagülün Suçu Neeeee

işte izledim bunu kızdımda fatmagüle hem tecavüz hem dayak akıllı şikayetçi olmadıda

hem tecavüzcülerden biri olan aytaç arman,hem de hülya avşar gariban burda..
sosyete ve zengin çocukları yakayı sıyırıyodu..
bu ikisi başbaşa kalıyodu..
veee aşk doğuyodu bi süre sora..

fatmagülün yerinde olsam evlenmezdim ben hapiste çürüselerdi,istemem öyle aşkı.:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…