- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- Konu Sahibi EU3
- #6.701
matmazel çok şaşırttınız beni eyvahedigeldismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yeni farkettim sanırım Bihter intihar etmeyecek.İntihar edecek olsaydı,göğsünde kanın ne işi var?Direk kafasına sıkar giderdi. sempatiksalakcinni
Adnan öldürecek bence,hem arkadan o da gözüküyor. laelaelaelaelae
Bihterrrrrrr kesinlikle behlülüde öldür yalnız gideyim deme:gitme:
sana da bir el atayım mı guclubacismileguclubacismileguclubacismileBihterrrrrrr kesinlikle behlülüde öldür yalnız gideyim deme:gitme:
seni öldürmekten beter edicimmmmmmm :1closedeyes::1closedeyes:Herkes bana gözünü dikmiş yaa ölmüyorum kardeşim :dilcikar:
matmazel çok şaşırttınız beni eyvahedigeldismile
Romanın sonunu biliyoruzyaa koskoca kitabı var eserin, merak edip sonunu bari okumadınız mı? ohaoldumsmile :roflol:
matmazel benden güzel görünüyorrrrrrrr
Hem romanda ağzına sıkıyormuş zaten öyle biliyorum
Çok sivri dilli diye ağzına da sıkabilirdi kanka, fena olmasdı sempatiksalakcinnibehlulu beynıyle degıl kalbıyle sevdı dıye belkı kalbıne sıkıyordur ayy ne guzel yorum yaptım beee :roflol: :roflol: :roflol:
matmazel benden güzel görünüyorrrrrrrr
Çok sivri dilli diye ağzına da sıkabilirdi kanka, fena olmasdı sempatiksalakcinni
Çetin ve Hilmi'nin bu fotolarını görmemiştim delikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Buraya da ekleyelim, Bihter minnacık burda sempatiksalakcinni
olabilir hihoyyytbehlulu beynıyle degıl kalbıyle sevdı dıye belkı kalbıne sıkıyordur ayy ne guzel yorum yaptım beee :roflol: :roflol: :roflol:
olabilir gamyoncuiremsuBir resmi vardı diğer topicte, kalbine bağlamışlar kan poşetini..Kalbine laf geçiremediğinden kalbinden vuracak :asigim:
o da olabilir laelaelaelaelaeÇok sivri dilli diye ağzına da sıkabilirdi kanka, fena olmasdı sempatiksalakcinni
Bence de :lepi:ayyy kanka ölsünde neresıne sıkarsa sıksın benım için hıc sorun degıl :roflol:
dominatıon kız amma polıtık olmussun hee tıpık beşir