ben böyle aşırı duygusal şeyleri izleyemiyorum :1no2:sadece göz gezdiririm o kadar.:bbo:
bihtere 5 kişi mi tecavüz edecekmiş .d.d 100 kişi de etse alışkın ona bşy olmaz
:roflol: :roflol:
Ben berenin bütün oynadığı dizileri izledim şimdiye kadar onu da izlerim:1rolleyes:kızlar fatmagülün suçu ne? dizisini izlemeyi düşünüyormusunuz.
Bihter hanım son aldığım haberlere göre cenazeniz kaldırılmış :1closedeyes:
Bihter hanım son aldığım haberlere göre cenazeniz kaldırılmış :1closedeyes:
Ben berenin bütün oynadığı dizileri izledim şimdiye kadar onu da izlerim:1rolleyes:
Allah rahmet eylesin:gitme:
senağlamasenağlamasenağlamaslm kızlar meldoş ölumun yaklastı son ısteklerını alalımsempatiksalakcinni
son ana kadar bir süpriz bekledim bihterin intiharı belliydi de behlül cezasını çekmeyecekse ne anldım ben bu iştenAşk-ı Memnu’nun 24 Haziran’daki final bölümünde Bihter (Beren Saat) ile Behlül’ün (Kıvanç Tatlıtuğ) yasak aşkı ortaya çıkacak. Behlül, Nihal ile (Hazal Kaya) nikah masasına oturunca Bihter intihar edecek.
Bihter’in toprağa verilme sahnesi dün İstanbul, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda çekildi. Bihter’in cenazesi mezarlığa getirildi. Bu sahnede Bihter’in annesi Firdevs Hanım (Nebahat Çehre) ve kardeşi Peyker (Nur Aysan) vardı. Behlül ile eşi Adnan Bey (Selçuk Yöntem) cenazede yoktu.
senağlamasenağlamasenağlama
behlüle kaçmak son isteğimdi
ölceğime göre tek kaçacak namıssızklava: klava:
son ana kadar bir süpriz bekledim bihterin intiharı belliydi de behlül cezasını çekmeyecekse ne anldım ben bu iştenklava: klava: