Merhaba,merhaba.günlüğün hayırlı olsun.bende tam kendime bir günlük sayfası açayım diyordum seni gördüm.bende bayramda zıvanadan çıktım ve sabah tartıldığımda 69.6 kg ydum.benimde hedefim 60 kg olmak. seni takipte olucam.60 kg olmadan bu işi bırakmak istemiyorum.33 yaşındayım.2 oğlum var 4 yaşında ve 11 aylık.benim boyum 160 cm..senin boyun kaç?
en güzeli kararlı olmak. Ben ilk başladığımda motive olmak için sürekli günlükleri okuyordum. Ama anladım ki istersem verebiliyorum. Biraz boğazı tutup biraz hareketle çözülüyor bünye birden.burdan yazarım canım bende.akşam bir özet geçerim ne yedim ne içtim diye. ilk amacım şekerli ve paketli ürün yememek.ve ekmek tabi.60 kilo olmadan da bırakmıycam kesinlikle.
Günaydın canım,Bende yoğun bir gün geçirdim diyeti bozmadım. Saat 19:00 da yemek faslını bitirdim. Tabi annemlerde yediğimiz için kolay oldu. Spor yapmak için hiç vakit bulamadım. Şimdi çocukları uyuttum ve evi toplıycam.
sorma gece gece çikolata yedimGünaydın canım,
Ben de dün yürüyüş yapamadımakşam yemeğimi yemem de sekiz buçuğu buldu
Olsun her gün daha iyi olacak:)
sorma gece gece çikolata yedim( ama bugün yola devam.şu karnımda öne eğildiğimde hissettiğim şeyin bir an önce yok olmasını diliyorum :))
Hepimizin hedefi 60 :))Arkadaslar sanirim 2 kisisinz
Bende katilabilirmiyim size.
167 boyum kilom 67 hedef smdilik 60
İki ayda vermem lazim en gec
tabiki katılabilirsin canım ama 2 ayda 7 kilo zorlayabilir seni. Daha uzun tutabilirsin bence zamanıArkadaslar sanirim 2 kisisinz
tabiki katılabilirsin canım ama 2 ayda 7 kilo zorlayabilir seni. Daha uzun tutabilirsin bence zamanıArkadaslar sanirim 2 kisisinz
evet, günlüğün adı bu olabilirmiş meselaHepimizin hedefi 60 :))
Benim de 69,6 kgbu arada arkadaşlarım, tartı günümüz pazartesi olsun olur mu:)
ben kendiminkini yazayım ilk olarak,
19.09.2016 - 68,7
canım kilodan ziyade nasıl göründüğün daha önemli bence. Mesela ben şu anda 68 küsur kiloyum ama kimse inanmıyor. Daha zayıflamana gerek yok diyorlar mesela, ben sırf kendimi daha iyi hissetmek adına kendime 60 kiloyu baz aldım:)Kızlar kaç yıllardır 60 kilo olduğumu bile hatırlamıyorum. Artık yetmez mi şişman olmak. Benim boyum 160, halimi siz düşünün artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?