• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sewtuğ'un diyet günlüğü :)

Dun cok dikkatli yapmadim ,ama azalttim yediklerimi.
Tatliya dayanamiyorum ben .
Bir biraksam zaten gider kilolarda bakalmm .
2 ayda verilmezmi ki 7 kg
Biktim yahu artk
Hayatimda hic diyet yapmadim,yapamiyorum zaten
Bir insem 60 a rahatlayacagim,cok skldm,dogum yapali 2 yil oldu,kurtulamadim hala,dayanamayip.yiyorummm :skandal:

Bugunde 10-12 tane ceviz
Bir bardak ayran
Bir turk kahvesi.
Simdiye kadar bnlari yedim ictim,eve gidince yerim bsyler bakalmm

Benim diyete devam icin motivasyona ihtiyacim var,bir iki gun yapip.sonra saliyorum.
Ondan kurtulamadim bir turlu
Canm olmadik seyler istiyor
Simdi brgr kngte bir menu icin neler vermezdimmm :kızgın:

Dun cok dikkatli yapmadim ,ama azalttim yediklerimi.
Tatliya dayanamiyorum ben .
Bir biraksam zaten gider kilolarda bakalmm .
2 ayda verilmezmi ki 7 kg
Biktim yahu artk
Hayatimda hic diyet yapmadim,yapamiyorum zaten
Bir insem 60 a rahatlayacagim,cok skldm,dogum yapali 2 yil oldu,kurtulamadim hala,dayanamayip.yiyorummm :skandal:
verilir canım, haftada 1 kilo vermen gerekli sadece. Ben kendini bunaltmış olmaz mısın dedim sadece. Ama süper motivasyon, böyle devam et:)

Benim diyete devam icin motivasyona ihtiyacim var,bir iki gun yapip.sonra saliyorum.
Ondan kurtulamadim bir turlu
Canm olmadik seyler istiyor
Simdi brgr kngte bir menu icin neler vermezdimmm :kızgın:
yapma öyle amaa, aklına onu getireceğini zayıfladığında giyeceğin şeyleri getir. Onu yesen ne olacak ki 2 saat sonra hiç yememişsin gibi acıkacaksın ama zayıfladığında istediğin kadın olacaksın, bunları düşün.
Bak ben mesela nasıl karar verdim zayıflamaya biliyor musun? Bir gün bilgisayarı kurcalarken üniversite fotoğraflarımı gördüm, ne yaptım ben kendime dedim. Neden yine öyle olmayayım?
böyle verdim 13 kiloyu. Motivasyonum her düştüğünde de bunları getirdim aklıma, tekrar yüreklendim. Kendine bir çıkış noktası seçmelisin bence

yapma öyle amaa, aklına onu getireceğini zayıfladığında giyeceğin şeyleri getir. Onu yesen ne olacak ki 2 saat sonra hiç yememişsin gibi acıkacaksın ama zayıfladığında istediğin kadın olacaksın, bunları düşün.
Bak ben mesela nasıl karar verdim zayıflamaya biliyor musun? Bir gün bilgisayarı kurcalarken üniversite fotoğraflarımı gördüm, ne yaptım ben kendime dedim. Neden yine öyle olmayayım?
böyle verdim 13 kiloyu. Motivasyonum her düştüğünde de bunları getirdim aklıma, tekrar yüreklendim. Kendine bir çıkış noktası seçmelisin bence
13 kg vermek buyuk irade ,bendede olsa keske

canım kilodan ziyade nasıl göründüğün daha önemli bence. Mesela ben şu anda 68 küsur kiloyum ama kimse inanmıyor. Daha zayıflamana gerek yok diyorlar mesela, ben sırf kendimi daha iyi hissetmek adına kendime 60 kiloyu baz aldım:)
Bence sen de rakamlara odaklanma, vücundundaki değişikliği gör ve mutlu ol, tartıdakini değil:))
aaa yok ben bariz bildiğin şişkoyum :)

Günaydın herkese,
Dün yediklerimi yazamamıştım.

Öğle yemeği (12:00)
- 1 kase yoğurt çorbası
- 1 tabak bulgur pilavı
- 1 kase salata

Ara öğün (15:30)
- 2 tane kuru kayısı

Akşam Yemeği (20:15)
- 1 kase tarhana çorbası
- 3 tane biber dolması
- Salata

Bu sabah 6:30'da 1 bardak limonlu ılık su içtim.
Kahvaltı (07:00)
- 1 yumurtadan yapılmış omlet
- Zeytin, peynir, domates, salatalık
- 2-3 parça kızarmış sucuk

Bu sabah 6:30'da 1 bardak limonlu ılık su içtim.
Kahvaltı (07:00)
- 1 yumurtadan yapılmış omlet
- Zeytin, peynir, domates, salatalık
- 2-3 parça kızarmış sucuk

Bndr yaptim kahvaltimi hanmlarr
Yarim simit
Peynir ,domates,salata,yesillik
5-6 cevizz

İki gundur birkc kacamak disinda bozmadim diyeti
Gtsin kilollaarrrrrr :halay:

ben mahçubum ya sinirlendikçe kendimi çikolata yerken buluyorum. Oysa daha önce 21 gün şeker orucu yapmıştım. Şimdi bir türlü başlayamıyorum.

Öğle yemeğimi her zamanki gibi 12'de yedim.
Menü,
- 1 kase mercimek çorbası
- az spagetti
- salata

:)

Merhaba,
İş yoğunluğumdan dolayı giremedim bir türlü:(

dün öğleden sonra ara öğün olarak 1 tane kayısılı activia yedim.
Akşam yemeğini arkadaşımla buluştum, dışarıda yedim. Çok kalorili şeyler değil ama evde yediğim gibi de değil :))

Bu sabah 7'de kepek ekmeğine tost yedim.

Öğle yemeğinde ;
- Az domates çorbası
- Az bulgur pilavı
- Cacık

Şimdilik bunlar:))

Back
X