- 1 Mart 2023
- 17
- 0
Merhabalar.. 27 yaşındayım, eşimle 2,5 yıldır evliyiz, sevgililik nişanlılık vs derken de 5 yıldır da bir ilişkinin içindeyiz. Bu 5 yılda her ilişkide olduğu gibi bizim de oldukça kötü kavgalarımız oldu, kavga ettiğimizde içine kapanmayı tercih ederdi, yumuşadığında da ne yazık ki sorun neyse üstünü kapatıp devam ederdik, çok nazik merhametli düşünceli bir adamdı, sevildiğime kalpten inanıyordum, özel günlere dikkat etmese bile sık sık romantik jestler yapardı, fakat kariyerine çok önem verirdi bu yüzden de bana fazla zaman ayırmazdı, genelde yalnız vakit geçirip dışarıya çıkacaksam yalnız sosyalleşirdim buna da karışmazdı. 2 ay önce basit bir sebepten kavga ettik, ben kavga esnasında çabuk parlayıp çabuk sönerim kırıcı laflar ettiğim olur. Bu kavgadan sonra günlerce benimle konuşmadı içine çekildi, sonra da birden bire boşanmak istediğini, artık bu çatışmalara tahammül edemediğini açıkladı, artık beni sevmiyor benimle aynı çatı altında yaşamak istemiyormuş, başta anlayamadım çok çabaladım ama olmadı, ev tuttu kendine yakında da evden ayrılıyor, yine de benim alışmam İçin bir ay kadar daha kaldı evde. Bu süreçte de hep nazik davrandı. Ama ben onu hala çok seviyorum ve özlüyorum. Yakında süreci başlatacağını söyledi. Ama çok zor toparlanmak çok zor, Rabbime sığınıyorum, uzman desteğine de başladım, ama sizin desteklerinizi de almak isterim, hala severken bu süreç nasıl atlatılır..